asophos
Slobodni mislilac

Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« poslato: 21.03.2007. 17:52 » |
|
Sanjao sam neki dan potpunu glupost, pa se setih da možemo ovde prepričavati, komentarisati i sl snove, oni bar znaju biti ludi i zanimljivi...
elem, sanjam ja tako da ležim u krevetu bolestan, ne znam šta mi je, i stavljam masku, pa preko nje neku drugu...siđem iz sobe do kupatila i pogledam u ogledalo, kad ono neka mršava, suva faca nekog 40-godišnjaka sa razdeljkom na po glave, tankog vrata i velikih očiju; skinem tu masku, ostanem u prvoj koja ima ogroman veštičji nos sa od njega još većom bradavicom i nakrivim očima. zatim popizdim i skinem i tu masku, da bi se vidio stvarno u ogledalu kako imam na glavi neku izraslinu u obliku ogromnog kruga, koji je btw pun vode i talasa mi na glavi. sednem na krevet ponovo u sobi i počnem plakati od besa što sam bolestan, uđe moja draga mati i kaže mi - ne boj se, sigurno su doktori pogrešili, nećeš ti još dugo imati rak. i ja se onda kao u snu setim da sam dobio rak od pušenja... probudim me alarm ujutro i prvo što uradih je da sam zapalio cigaretu...ozbiljno :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24.03.2007. 01:47 » |
|
Ja sam sinoc sanjao da sam dobio delfina i da sam ga cuvao u kadi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 24.03.2007. 06:24 » |
|
Jezivo, jezivo. Moj san je daleko od takve vrste, i nekako je patetičan, no ostavio je jak utisak, tako da sam ga po buđenju zapisao. Evo linka: Drhtanje, ili: Za dan zaljubljenih
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zeleni ratnik
Sumnjiv tip
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11.05.2007. 12:25 » |
|
asophos, da li je moguce da si ti to stvarno sanjao?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11.05.2007. 18:50 » |
|
Ja sam sinoc sanjao da me je potkacio tramvaj, da me je odbacio napred ali da sam preziveo. Ima jos puno mnogo bolesnijih snova koje sam zapisivao na onom forumu Krstarice.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
asophos
Slobodni mislilac

Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 11.05.2007. 20:37 » |
|
oh, da, zeleni ratniče, zašto je to toliko čudno...
joj, sinoć sam sanjao kako me neki odvratni demon želi zaklati...slabo se sećam, al znam da sam plakao k'o najveća pička, usro sam se od straha i jedva se probudio, baš sam se usro, dok sam morao upaliti tv da dođem sebi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
|
|
|
Eon_Blanc
Teatralni mislilac

Duh bunta: +7/-2
Van mreže
Pol: 
Dance puppets, dance!>:)
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 03.07.2007. 20:28 » |
|
ja sam sanjala da moram da spasim neko dijete-bebu , koje nosim u torbi ...i tako trcim kroz neku sumu i odjednom poludim , uzmem tu torbu u kojoj je beba i pocnem da udaram njom o neku stijenu... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
So...computer, what are you thinking about now? Stewie is cool. YeeeeeeeeeeeeeeJ!!! :)
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 04.07.2007. 09:21 » |
|
ja sam sanjala da moram da spasim neko dijete-bebu , koje nosim u torbi ...i tako trcim kroz neku sumu i odjednom poludim , uzmem tu torbu u kojoj je beba i pocnem da udaram njom o neku stijenu...  I Merlin Menson je imao sličan san.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 04.07.2007. 23:34 » |
|
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, koji kosmari, sva sam se najezila... Jednom sam sanjala stvarno grozan san... Hodam ubrzano Bulevarom i kao da bezim od nekoga... Non-stop mi ispada torbica koju pokusavam da dohvatim, ali kao da nemam snage... Odjednom sam u nekom stanu i tu se skoro tucem sa nekom, meni nepoznatom zenom i jakmo je neprijatno... Ponovo sam u Bulevaru i pocinjem da shvatam da sanjam, ali ne uspevam da se probudim... Trceci Bulevarom vicem da ja sanjam i da zelim da se probudim, jer je san odvratan, vicem, vicem i uspevam da se probudim... Kasnije sam negde procitala da osobe kojima se desava da su svesne da sanjaju spadaju u ljude koji nastoje da sve drze pod kontrolom i da su jaki psihicki. To me je malo ohrabrilo, jer je san kao san bio bez veze. U poslednje vreme sanjam lepe i prijatne snove, sanjam dosta bivseg decka...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 04.07.2007. 23:38 » |
|
Svi ovde znamo ko je plašljiv.............. mogli bi, molim vas, kad pišete nešto strašno da stavite neku crvenu ogromnu tačku na početku, molim, da znam da upalim svetlo il tako nešto, da ne čitam npr
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05.07.2007. 22:23 » |
|
U poslednje vreme sanjam lepe i prijatne snove, sanjam dosta bivseg decka... Ja sanjam i bivseg i sadasnjeg decka.  Snovi su mi perverzni do najgorih morbidnosti, ali se ne plasim. Cesto sanjam kako bijem, sutiram, lomim... A i ovo o cemu Modesty govori.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 06.07.2007. 09:37 » |
|
Ja sam sinoć baš sanjao Modesty, kao ugojila se....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06.07.2007. 10:40 » |
|
Modesty, jel. DOBRO. Ma dobro, imam i ja nož i svašta, NIKO MENE NEĆE OVDE DA PRODA, JESTE ČULI
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist