Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Mensa - Hvaljenje iq-om ili hvaljenje velicinom kite?  (Pročitano 2134 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
modesty
Nazionalist

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #15 poslato: 06.05.2007. 01:09 »

NIHILIST-KOMPLETAN LUDAK! hahahahahahahhahahahahahah :jezik:
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Odradek
Libertarijanac

Duh bunta: +37/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #16 poslato: 06.05.2007. 01:12 »

I ponositi clan Namigivanje
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #17 poslato: 06.05.2007. 01:31 »

I ponositi clan Namigivanje

I ja isto, ali sam otkrio da su me lagali  :jezik: Nisam vjerovao u apsolut.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
modesty
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 06.05.2007. 02:46 »

Nihilist, da li je moguce da osoba prosecnih sposobnosti IQ-90-110 uradi test ispod ovog rezultata? Ispravi me ako gresim, ali po Bineovom testu svaki rezultat ispod donje granice navedenog bi svrstao osobu koja izradjuje test u blago retardirane, a to bi se vec primetilo i bez izrade testa.
Sačuvana

Odradek
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 06.05.2007. 03:13 »

@maelstrom
Hah, druze Maelstrom, znate li onaj vic kada pitali Muju kolika je njegova "duzina", a on odgovorio 37, sto je izazvalo divljenje i cudjenje, pitanje "Pa Mujo, cime si ga ti to merio?" i odgovor : "Pa toplomerom"   Zvrko

@modesty
Cenjena i cuvena miss modesty, zaista mi je cudno to sto mene uopste pitate oko tako nekakvih stvari. Moj IQ je na nivou orangutana koji se istice po mentalnim sposobnostima u prosecnom zoo vrtu, tako da nemam nameru da razglabam o tome, jer me kao ponositog mediokriteta takve stvari ne interesuju previse. Inace, jedna od verzija Mensinog testa se moze naci ovde -> www.iqtest.dk <- pa ko zeli, moze da ispita svoje sposobnosti u resavanju ovakvih stvari.
Sačuvana

modesty
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 06.05.2007. 03:18 »

Mr. Nihilist, hvala Vam najlepse, Vi ste nepresusni izvor raznih korisnih sajtova, potkrepljujete nase diskusije svezim informacijama, daleko ste Vi od mediokriteta osmeh
Sačuvana

Odradek
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 06.05.2007. 03:28 »

Mr. Nihilist, hvala Vam najlepse, Vi ste nepresusni izvor raznih korisnih sajtova, potkrepljujete nase diskusije svezim informacijama, daleko ste Vi od mediokriteta osmeh

Cenjena nasa miss modesty, kao sto se u narodu kaze, "dzaba se slihtas". Opravdano clanstvo na gorepomenutom forumu ne znaci kvalitetnu i prijatnu osobu. Rado bih svoje tvrdnje potkrepio materijalnim dokazima, ali smatram da nema potrebe za tim u ovom slucaju, jer, ne gajim neka dublja osecanja prema vama. Lepo je i u svakom slucaju prijatno to sto pokusavate, ali, odredjene predrasude onemogucavaju neki dalji razvoj odnosa izmedju nas.
Nadam se da vam nisam slomio srce.
Sačuvana

modesty
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 06.05.2007. 04:29 »

Vi ste takodje sebi osmislili adekvatan nadimak...  zagovarate...ali ja sam ipak u svom modesty maniru, pa sam verna svom dragom Luzyferu... Ipak, kurtoazne poruke nisu suvisne nikada, niti su jednake slihtanju, Mr. Nihilist, sta vise i iskrene su, spontane, nepretenciozne... ali nisu stvari srca...kao sto rekoh, Lucy je Lucy... Zvrko Predrasude su opasne, Mr. Nihilist, ali posto zaista stojim iza svega sto sam rekla i ne menjam misljenje o Vama, smatram da su opravdane iz samo Vama poznatog razloga. Ako nekada budemo malo produbili nasu komunikaciju, Mr. Nihilist, mozda budem imala priliku da ih srusim... samo lagano, bez nepotrebnog forsiranja... Srce mi je na mestu,  znam da Ste i Vi sasvim na mestu, mada Ste malo egocentricni, a Lucy je na posebnom mestu, naravno... Zvrko mislim da bi jedino on mogao da izazove eventualni cyber-heart-break  :jezik:
Sačuvana

Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 06.05.2007. 05:42 »

Mensa - Hvaljenje iq-om ili hvaljenje velicinom kite?

Ja tu uopste ne bih stavljao znak pitanja. Ljudi koji imaju visok IQ su obicno kurati. A i pri obavljanju muske duznosti potrebno je imati inteligenciju da bi se to izvelo kako dolikuje uspesnom fuckeru. Zato bih rekao da je Mensa udruzenje kurate gospode u istoj meri koliko je i udruzenje inteligentne gospode.
Sačuvana
Lvzifer
Građanin

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 06.05.2007. 11:22 »

Nadam se da vam nisam slomio srce.

Njoj nisi, al bezi od mene! Mnogo smrdis! Cheesy Zvrko Zvrko Zvrko zlobni zlobni zlobni
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 10.07.2007. 18:08 »

Ali stvarno, to da se neko dokazuje i jos pravi udruzenje intelektualaca vec je povezano sa nekim konceptom nadcoveka. Obicno prave udruzenja oni koji su necim ugrozeni, pa da bi se bolje organizovali radi uspesnijeg delovanja. Ali kad tzv. intelektualci iz mense naprave udruzenje to mi deluje slicno onom SS u nacistickoj Nemackoj, sa mitom o arijevskoj rasi koja onda ima neka prava bas zato sto je nad drugim rasama. Inteligentnom coveku nije potrebno da radi mensa test. Sebe ne uporedjuje sa drugima, pogotovo ne na taj nacin koji je slican onom "krv, tlo, poreklo" i druge predispozicije koje ne moraju biti realizovane, pa i ako stvarno postoje ne moraju biti obelezje jednog coveka koji ih nosi kao potencijal.
Sačuvana
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #26 poslato: 10.07.2007. 19:08 »

A da ti i Izdajnik osnujete udruženje raskrinkavatelja fašističkih smutnji?  Namigivanje Ah, pardon, već ga imate. I temeljito je.  osmeh

No, zabraniti ljudima da se kurče IQom ili IQujaju veličinom kurca... Kako ide ona stara? Fašizam se fašizmom izbija?
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #27 poslato: 11.07.2007. 01:49 »

Ovde[Vranje] ti chlanovi Mense su toliko arogantni da to nie moguce, tj. moguce je al da ne poveruesh. Toliko im ta chlanarina znachi da se posle hvale svima(a njihove tetke, babe, mame, tate...). I takodje ovde su se za taj test prijavljivala deca iz gimnazije(ogromna vecina) i govorim o onom delu koji se josh uvek shkoluje u srednjim shkolama. Tako da ona deca koja pripadaju nekim shkolama koje ovde spadaju u manje vredne(to mishljenje je nametnuto) nemaju chak ni prilike jer nigde i nema oglasa o odrzhavanju testa. A ovi dobri uchenici gimnazije koji pored toga uchestvuju na mnogobrojnim takmichenjima dobijaju od nastavnika psihologije testove  da bi se pripremili. Kao da je za to potrebna priprema...
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 20.07.2007. 01:51 »

A da ti i Izdajnik osnujete udruženje raskrinkavatelja fašističkih smutnji?  Namigivanje Ah, pardon, već ga imate. I temeljito je.  osmeh

No, zabraniti ljudima da se kurče IQom ili IQujaju veličinom kurca... Kako ide ona stara? Fašizam se fašizmom izbija?

Ahhahaha, pa, ovaj, imao je i Nicolas takvih fora... Kako ono ide... "Ne znaju oni ni filozofiju, niti bilo šta", pa onda kurčenje vezano za Heideggera. Sve je to nekak sjajno, dok god ne dođu bombarderi. Onda nam najednom valja bežati. Svejedno, kurac mi je dovoljno dug da ga se mogu stideti. Ima li kakvog načina da ga umanjim?

Isto pitanje i za IQ.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
GagaMil
Slobodni mislilac

Duh bunta: +2/-0
Van mreže Van mreže

:D

« Odgovor #29 poslato: 20.07.2007. 21:29 »

Uopste se ne slazem da su clanovi Mense ljudi sa kompleksima, niti da su najverovatnije "siromasni" na polju drugih inteligencija, niti da im je clanstvo u Mensi sluzi da bi se hvalili. Zaboga, ima toliko klubova ljudi slicnih po necemu, zasto bi inteligencija bila drugacija? Pa, i LPSG (boze...  :sumnjalo:) je isto udruzenje kao i bilo koje drugo, uopste ne vidim problem u njegovom postojanju. Ona udruzenja koja mene brinu su fan-clubs (klubovi obozavatelja) gde neku slavnu licnost slave kao boga, a cak je i ne poznaju. E, to je besmisleno. Mozda dobro za socijalizaciju, ali cak i za to slabo.
Uostalom, ne znam ko bi se uopste toliko zadivio da sazna da mu je poznanik clan Mense, pre mislim da bi se uplasio, jer se ljudi obicno plase ljudi za koje misle da su superiorniji od njih samih. A to dolazi iz ljudske nesigurnosti i neznanja - velika vecina smatra da je inteligencija ne znam kakva sposobnost...
Sačuvana

What's amazing is when you can feel your life going somewhere. Like, your life just figured out how to get good. Like, that second.
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: