Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Karakter  (Pročitano 456 puta)
modesty
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +26/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« poslato: 03.09.2007. 01:22 »

Karakterni ste? Da li vam se desilo da neku osobu u zivotu vise ne okrenete zbog necega, ali ne zato sto joj ne prastate nesto, vec zato sto vam se smucila? Da li ste se vi nekada smucili nekome ili iz nekog razloga doprineli da vas taj neko vise ne zove i ne razgovara sa vama? Da li vam se dogodilo nekada da kazete sebi: "E, necu da ga, ili je okrenem, makar ne znam sta bilo... pre svega mislim na musko-zenske odnose... Popustite na kraju ili se cvrsto drzite zacrtanog? Mislim da ja popustim uvek, bez obzira sta rekla mozda u momentu... Jeste li ostri na jeziku kada vam "pukne film"?
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 03.09.2007. 01:28 »

Sto se tog primera tice, zavisi koliko sam blizak sa tom osobom, koliko se dugo druzimo, itd. Obicno ne popustim na kraju, ali nisam ostar na jeziku vec jednostavno za sebe izbrisem tu osobu i ignorisem je dok ne shvati sve to.
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #2 poslato: 03.09.2007. 09:23 »

Sto se toga tice, zvanicno mi se retko desava da nekoga vise ne zovem jer mi se smucio ( mada intimno to mogu da mislim ). Evo kad mi se desava: imao sam par drugarica koje kad pozovem one se oduseve ( tipa- pricaju pola sata, ajde da se vidimo isl ), a one mene da pozovu nikad. E pa onda mi je to dosadilo i vise ih nisam zvao. Inace, mislim da bi po tom pitanju ( pogotovu kad nekoga znam dugo i onda vidim da je primitivac ili nekorektan ) morao biti ostriji, ali ne znam... valjda sam boleciv. Mislim da niko nije, sa druge strane, prestao da me zove jer sam mu se smucio...tj. nadam se da nije.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: