Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kakve osobe vam se svidjaju?  (Pročitano 9693 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #90 poslato: 23.08.2007. 01:02 »

Mogao bih reci da volim i ja takve osobe, volim osobe koje su u mogucnosti da shvate shta je dobro a shta ne.
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
modesty
Nazionalist

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #91 poslato: 23.09.2007. 02:38 »

Osobe koje imaju herca da zive sopstveni zivot.
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Andza
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: 24.10.2007. 16:56 »

svidjaju mi se osobe koje su u stanju da me nasmeju do suza :)
osobe koje ne shvataju sve ozbiljno i umeju da prihvate shale na svoj rachun
osobe koje su vedre i koje zive za danasnji dan!
isto tako volim da sam u drustvu obrazovanih osoba, onih koji imaju prichu za sve na ovom svetu, i osoba koje umeju da improvizuju i da gledaju sve sa vedrije strane :)
a sto se tice fizickih osobina interesantno mi je kada momak ima plave ili zelene ochi :)
Sačuvana
direktor bolnice
Građanin

Duh bunta: +5/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: 25.10.2007. 01:56 »

Osobe koje uvek imaju dovoljno kvalitetnog vremena za tebe.
Osobe koje nikad ne troshe vreme uzaludno.
Sačuvana
beyondmediominds
Slobodni mislilac

Duh bunta: +4/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: 04.11.2007. 02:23 »

Covek koji uvek ostane covek bez obzira na to cime se bavi, sta ostvari i kakav uspeh dostigne.
Dopao mi se covek kakav je bio Tose Proeski.Nazalost njega vise nema.........
Sačuvana

Jao nama koji smo izasli van sebe i mrznemo se napolju.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #95 poslato: 29.11.2007. 13:04 »

Evo moje dependentne ontologije dopadanja  Zvrko

Ako bi to trebalo da bude osoba koju bih voleo na ljubavnički način, onda bi ona trebalo da bude:
- dosta pametnija od proseka (sa težnjom ka još većim intelektualnim visinama)
- natprosečno inteligentna (po mogućstvu što više, i da se dalje razvija)
- ozbiljna (što više, to bolje)
- hronično nesrećna/nezadovoljna (ovo je nešto kao urođena depresija)
- kompleksne ličnosti (raspoložena za teške, komplikovane razgovore)
- prijatnog lica (nije nužno)

Ako bi to trebalo da bude osoba sa kojom bih se družio na naročit način, u smislu da je ta osoba često u mom društvu, onda bi ona ili on trebalo da bude:
- dosta pametnija/i od proseka (sa težnjom ka još većim intelektualnim visinama)
- natprosečno inteligentna/an (po mogućstvu što više, i da se dalje razvija)
- ozbiljna/an (što više to bolje)

Ako bi to trebalo da bude osoba sa kojom bih se tek povremeno viđao (jednom mesečno npr), i to kad niko drugi nije dostupan, onda bi ona ili on trebalo da bude:
- ozbiljna/an
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Glasaj za decentralizaciju i regionalizaciju [anketa]
WolfTrax
Slobodni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: 29.11.2007. 13:36 »

Evo moje dependentne ontologije dopadanja  Zvrko

Ako bi to trebalo da bude osoba koju bih voleo na ljubavnički način, onda bi ona trebalo da bude:
- dosta pametnija od proseka (sa težnjom ka još većim intelektualnim visinama)
- natprosečno inteligentna (po mogućstvu što više, i da se dalje razvija)
- ozbiljna (što više, to bolje)
- hronično nesrećna/nezadovoljna (ovo je nešto kao urođena depresija)
- kompleksne ličnosti (raspoložena za teške, komplikovane razgovore)
- prijatnog lica (nije nužno)

U prevodu, nadprosecno inteligentnu zensku osobu, smrtno ozbiljnu, hronicno depresivnu i komplexnu, cesto nerazumljivu...moze da bude i ruznjikava.....radi druzenja, eventualne veze, mozda i braka.... Sifra : nesrecnik i nesrecnica...

pazi kad ne znam da li uz moj post ide smajli koji se smeje ili koji place... nesiguran
Sačuvana

Bad day at the river is far better than the good day at the work....

Chris Craft Power Boats est. 1874
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #97 poslato: 29.11.2007. 13:45 »

osmeh Wolf, i napisao sam takav tekst da bih video kakve će reakcije da proizvede, budući da sam pretpostavio da ljudi takve devojke smatraju nikakvim. Nažalost, mnogo gube time što ne znaju ili nisu ni zainteresovani da im priđu. Mnogo toga bih mogao o takvim devojkama da kažem, ali je jedno sigurno: nikada ne bih takvu menjao za neku sa modne piste, pa ni na jedan dan.

Stvarno mi je žao onih ljudi koji se nisu upoznali sa takvim devojkama, a još više onih koji sa takvom nisu bili u vezi. Traži intelektualni napor i suptilnost. I što je kompleksnija (možeš to uzeti kao i "u većoj meri iskompleksirana") veće su šanse da bude čudnija (interesantnija) i zahtevnija. A to je ono što bi intelektualca trebalo da zanima kod suprotnog pola.

I ne slažem se da takva može da bude ružna. Možda tek prosečna na prvi pogled; ali vreme radi za nju, jer ona ima još mnogo toga drugog da pokaže, pokraj lica ili tela.

PS: Pošto bi sada svako mogao da kaže da je bio sa "pametnom curom", da to nije ništa posebno, itd. morao bih da dodam da je pravo pitanje šta je za koga "kompleksna" ili "pametna osoba".
Sačuvana

WolfTrax
Slobodni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: 29.11.2007. 14:25 »

nesumnjivo da je intelekt i komplexnost licnosti, mozda i najveci adut za druzenje ili vezu,
lepota je lepa ali je karakter ono sto me veze...
tu te kapiram potpuno
znam dosta devojaka neugledne spoljasnjosti ali divne licnosti i uvek mi je bilo zao sto su ruzne
mozda sam jednostavan i plitak ali koliko god me licnost fascinira, na velike ( . )( . ), uzak struk i pusacka usta mi se dize, tako da jedno bez drugog ne ide... Namigivanje
Sačuvana

provincijalac
Libertarijanac

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: 29.11.2007. 15:01 »

mozda sam jednostavan i plitak ali koliko god me licnost fascinira, na velike ( . )( . ), uzak struk i pusacka usta mi se dize, tako da jedno bez drugog ne ide...

shta su pushachka usta ? jel bi mogao da nadjesh sliku nekih pushachkih usta ?
Sačuvana
WolfTrax
Slobodni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: 29.11.2007. 16:00 »

interna fora, oznacava pune usne, slicne onima koje imaju crnkinje...  osmeh
sam ces naci sliku
Sačuvana

DaXa
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #101 poslato: 29.11.2007. 22:10 »

lej ne zna to... mora da se obarzujesh mi imamo na forumu ljude koji su doktorirali to ;]

Btw. ranije sam napisao da volim nasmejane osobe, sad shvatam da me te osobe uopshte ne dodiruju, uopshte zhenske osobe takve prirode(stalno se smeju), bash onako odbojno deluju na mene. Sve su mi vishe simpatichniji, dopadljive te osobe kakve je Kekenj opisao, samo da se razumemo gospodo, ne bih ja nikakvu nesisatu sa nepushackim usnama ;] protiv sopstvenih nagona ne ide se...
Jel postoji taj idealni spoj gospodo recite?
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #102 poslato: 30.11.2007. 00:41 »

Jel postoji taj idealni spoj gospodo recite?

Naravno da postoji. Ja sam imao jednu takvu devojku pre 5-6 godina. Bila je iz Valjeva, a sada studira i živi u Beogradu (bio joj je san i životna želja da se preseli u velegrad/Beograd, i to me je frustriralo čak i onda dok nisam bio u priči o decentralizaciji), i čuo sam da je od početka studija do danas promenila više partnera nego što sam ja čarapa, iako koliko-toliko vodim računa o higijeni. No, kada sam je upoznao i kad smo bili zajedno bio sam joj prvi mladić i delovala je nežnije od svih devojaka koje sam znao, govorila graciozno i uzvišeno, bila je, iako mlađa dve godine, moj učitelj umetnosti i ponašanja.

Izgledala je otprilike kao Odri Totu u Čudesnoj sudbini Amelije Pulen (slike sa teme Analiza lica), tako se nekako i ponašala, tako i razmišljala. Ali na neki način slično i još jednoj devojci sa rasprave o Analizi lica (prikaz). Mislim da su to te usne o kojim govorite. I izgleda da je tačno, takve devojke su seksualno hiperaktivne...
Sačuvana

WolfTrax
Slobodni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: 30.11.2007. 02:23 »

citajuci vase postove, shvatio sam da vas potpuno razumem, postujem i priznajem, imajuci u vidu neka sopstvena iskustva
isto tako, shvatio sam da me najvise privlace kurve, fljakafljoce i dronfulje, koje su spolja perfektne ali bez ikakve relevantne karakterne vrednosti.
to bi i opisalo vecinu mojih partnerki ( uz par precasnih, prepametnih i predivnih izuzetaka ) i objasnilo brojne emotivne brodolome
ali sto se to vise ponavlja, sve to vise zelim
dokle god se gusim u osnovnim nagonima, promiskuitetu i demantovanju emocija, kapiram da sam blize sustini
kad je provalim, javicu...
i bas me briga ako cu da gorim u paklu, bar cu znati zasto...
Sačuvana

DaXa
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #104 poslato: 30.11.2007. 22:08 »

Izdajniche jel imate vi taj film?

Pre jedno godinu dana upoznao sam jednu devojku. Bila je godinu mladja, bila je znate onako veshtachki gorda, to su one dechje folirazhe, i tako ja se zblizhih sa njom i slushajuci te njene nevine neiskvarene priche o zhivotu, osecao sam se ispunjenim srecnim, nekako je imala i taj nevin pogled na momke, kao ljubav i te stvari. Posle nekog vremena nashega druzhenja ona je nashla dechka, i sad sam svedok te promene kod devojaka, znate kad pochnu da nose tange i da se shminkaju, da se uzdignu od ostalih cura, da postanu kao prividno zrelije i glupe, da povrshno gledaju na svet a dubinski na k****, i nekako osecam kao da zauvek gubim neshto shto mi je bilo drago, i da nikad to necu moci da povratim, i tako su mi te fancy cure postale odbojne ogavne... Zato ja ne volim takve kakve voli WolfTrax.

Sačuvana

Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: