Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kakve osobe vam se svidjaju?  (Pročitano 9523 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +136/-97
Na mreži Na mreži

« Odgovor #120 poslato: 17.03.2008. 15:32 »

imperativ mi je smisao za humor

A, vidiš, meni je ovaj momenat u potpunosti nebitan. Toliko nebitan da ga uopšte ne spotujem, bilo da ga ima ili nema na/u nekoj osobi. Jednostavno, posmatram neke druge momente, čak sam značajno okupiran tim drugim.

Citat
onda fizički atributi ali tu ne bih izdvojio samo fizičku lepotu, nego pre mislim na savršenstvo malih neodoljivih nesavršenosti: oči odnosno pogled, i osmeh.

Tu se slažemo. Sa tom razlikom što je često ono što se drugima dopada - meni odvratno. I obrnuto, što se meni dopada često je nešto čime se čak i te devojke - srame.

Citat
nadgradnja je isto važna, jer ako sa partnerom nemaš o čemu da pričas i čemu da se smeješ... džaba sve prethodno.

Ovaj momenat je kod mene na visokom prvom mestu.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +114/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #121 poslato: 17.03.2008. 15:38 »

Je li bre, kako naći poštenu i denacifikovanu devojku u Nišu, koja pritom voli i da guta?
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #122 poslato: 17.03.2008. 18:29 »

Je li bre, kako naći poštenu i denacifikovanu devojku u Nišu, koja pritom voli i da guta?
trik je u pristupu.
Treba apsolutno ne napadno da joj otvorish usta, i onda si vec na konju.
hahahaha
Inache,  meni se svidjaju sve osobe. Pogotovo suprotnog pola. Privlache me i suprotnosti u lichnosti i mishljenjima. :)
Sačuvana

I'm swimming back against the river
but I'm rising with the tide
where we came from
we're all going back there soon
how many times have we met this way
how many lives have we lived before
how many faces and how many names
shadows come but shadows are gone
shadows come but shadows are gone
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +39/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: 23.03.2008. 16:57 »

Meni se svidjaju osobe koje imaju razne genijalne ideje na pameti, kao na primer da se maskiraju u isusa i idu ulicama grada i blagosiljaju ljude, ili na primer, da prave razne skulpture, kao shto je moja buduca skulpura Vreme koje teche na kojoj ce biti prikazana prolaznost vremena koja je prikazana kroz zhivotni put jednog obichnog krompira.
E, sad, ja imam neke takve osobe sa takvim idejama oko sebe, ali sve te osobe ne chine nishta povodom materijalizavcije njih i prikupljanja novca i slave. Samo ih izreknu i to na tome ostane. Na primer, Salvador Dali, koji je moja simpatija od juche nije bio takav, on je sve radio i imao energije da chita sve one knjige, Harms je uchio matematiku i fiziku i chitao pitagoru sigurno kada je doshao do njegovih genijalnih teorema... sigurno znate da dali nije bio toliko slikar koliko je bio veliki filozof, nauchnik odnosno genije. Ah, eto, potrebe za novim rechima. Malo je poznato da je sushtina dalijevih dela njegovo uchenje o nuklearnom materijalizmu, ili neshto slichno, ispravicu se kasnije ako greshim..
Ja sam, eto upisala filozofiju kako bih naterala sebe da chitam knjige kao shto su Bitak i vrijeme da proniknem u sve tajne sveta kako bih mogla manipulisati ljudima, njihovim mozgovima, i kako bih se pokrenula iz lenshtavine u kojoj sam i stvarati nenadmashivo fantastichna dela.
Dali je mrzeo lenshtavinu, pishe u jednom tekstu, mrzeo je nepokretnost, i kako kazhe dalje u tekstu, voleo je da se kupa, mada ja sam ubedjena da se i nije tako chesto kupao, da je to samo napisao da bi slika bila upechatljivija, jer kazhe da kada se neshto ne krece i ne chisti, na njemu se slegne prashina i prljavrshtina.
Eto, meni se svidjaju osobe koje su takve kakva cu ja biti u buducnosti hahahahahhoohohoho
Sačuvana

Fac me cocleario vomere!
Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: