Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Forumski retrovizor  (Pročitano 5029 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 24.06.2007. 18:00 »

Sta mislite da pustimo malo debilne teme u etar, pa da dovedemo malo vise budala, na primer da tako bude mesec dana, pa onda sve da ih omalovazimo, ispljujemo, ismejemo, mentalno silujemo...?  zlobni

Na kraju, jasno, banujemo.
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +40/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 24.06.2007. 18:09 »

jao al ima to da bude radost i slavlje taj dan...... zhivim za njega.......... xixiixixix
Sačuvana

Fac me cocleario vomere!
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +114/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 25.06.2007. 09:44 »

Plodni zaboravio si da pomeneš sodomizaciju.... To bi ih jako bolelo....
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +136/-97
Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 25.06.2007. 16:44 »

Ja stvarno mislim da je ideja dobra, samo što nemam nikakvu ideju o tome kako da se ponašam, da bih im delovao "opušteno"...
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +114/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 26.06.2007. 09:28 »

Nema opuštanja dok traje revolucija!
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 30.06.2007. 16:21 »

Ja stvarno mislim da je ideja dobra, samo što nemam nikakvu ideju o tome kako da se ponašam, da bih im delovao "opušteno"...

Onako kako se ponasas kada se dopisujes samnom. jezik
Sačuvana
Plodni bizon
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 05.07.2007. 22:24 »

Forum je puko, prso, popusio... Kako ko voli.
Sačuvana
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 05.07.2007. 23:24 »

Poceo si mnogo da me smaras.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #23 poslato: 06.07.2007. 00:53 »

I ja mislim da je forum puko. Prvo sam mislio da je pauziranju razlog prijemni ispit i junski ispitni rok, a onda vidim da u stvari mnogi odustaju od ovog mesta jer se ne razvija onako kako su zamislili. Nikad manje nego u zadnjih mesec dana nije bilo novih registracija, i nikad manje kvalitetnih tema nije otvoreno. Prilično loše stanje, ali bilo bi još gore ako bi se očajavalo. Ljudi ne vole očajavanje. Više vole da ih lažemo da je sve super. Tako ću i ja ovog puta da izjavim da je sve super... iako mi dođe da ponudim, iako nemam para, da svako ko napiše stotinu kvalitetnih poruka ima 10 evra od mene.
Sačuvana

Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 04.09.2007. 02:09 »

Kekenj je prsao, neko duze vreme (oko dva meseca cini mi se) nema azuriranja ovog retrovizora, tako da sav posao pada na mene.
Znaci Domaci Izdajnik je aut of majnd, verovatno svo vreme bez razuma luta po ivicama nistavila, i nema ga onako intezivno (sa kvalitetnim i sjajnim tekstovima) kao ranije. Maelstrom, ljupki gospodin Damir sa verovatno najkvalitetnijim tekstovima ovde se takodje znatno utisao. Najverovatnije sto jedini dobro pise, a ostali splacine (ponajvise ja), pa se smorio. Stojan otide na odmor, nema ga duze vreme, mozda je poginuo tamo. Vlada zal za otrovnim starcem, jer nema koga ponizavati.
Oni koji su i dalje nesto aktivni i koji daju zivotic forumu: na prvom mestu najmudrija i najposebnija od svih - Rino - ne prestaje sa genijalnim tekstovima da obasipa forum. Truman, koliko primecujem, i dalje pise, isto kao i ranije, nikakvih posebnih promena. Res, Rei, F, pebble, asophos (koji se nedavno vratio) nesto redje pisu, ali ne odustaju. Takodje, ne mozemo a da ne spomenemu novajliju Daxa-u koji je vrlo aktivan. Tu je jos jedan novajlija - FinalCutNow, nadamo se da ce se jos dugo druziti s nama, cekirajte njegovu novu pricu Namigivanje. Plodni Bizon ne prestaje da bude plodan i da cini forum koliko-toliko plodnim. Prava je steta sto se gospodin Fuhrer, odnosno Gospod, tj. Gospodar Falusa ili g. Nihilista (kako zelite) ne aktivira malo vise. Modesty, uvek aktivna i predivna, daje neku posebnu toplinu celom ovom skromnom forumu, bez prestanka. :]

Eto, onako brzo nabacano i najglavnije pokriveno u ovom retrovizoru. Izvinjavam se svima koje sam trebao da spomenem a nisam. Jer sam zaboravio. :]
Ostale pozivamo da se u diskusije ukljuce vise nego ranije!
(pravo domacinski, nema sta)
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #25 poslato: 04.09.2007. 02:38 »

U pravu si to za Domaćeg izdajnika. Znači, vidi se ovako iz poruka. To je prilično kul. Što se ostalih tiče, evo ovakvo je moje mišljenje:

- Sveto zlo prasence zvano Rino je nenadmašno po pitanju apsurda, verovatno gospodar internet prostora u tom žanru. Što je najgore, to radi sasvim spontano. Ovog meseca smislilo je novi jezik i on se brzo primio, ali prasence još uvek razmišlja da li da dozvoli njegovu širu upotrebu ili da ga čuva kao antihrišćansku i antizemaljsku hostiju.

- Maelstrom, istina, utiš'o se čo'ek, sad će i na studije pa je red da mu zahvalimo što je dao veliki doprinos da se ovo mesto ne ugasi, jer kad bacimo malo pogled unazad videćemo da je on držao visok nivo po pitanju kvaliteta poruka na ovom forumu.

- Stojan Popivoda. Kad god nešto napiše to morate pročitati. Iako se više radujem njegovim opširnijim porukama, one kraće garantovano vam razvlače lice od užasa ili smeha.

- Plodni Bizon je uvek tu da drži forum da ne propadne, uvek spreman da pomogne i udari šamar neprijatelju koji dođe da vređa ili otupi medijsku inicijativu foruma.

- Kvisling je veran, kako je već neko rekao, i u poslednje vreme antihrišćanski nastrojen, što znači da ćemo od njega dobijati sve kvalitetnije tekstove. Takođe, prati sve novosti tako da retko šta skandalozno promakne zverskim kritičarima sa Diferencije.

- Monarch se ulaguje administraciji, posebno ovom prethodnom porukom, tako da verovatno merka neku od visokih pozicija na forumu.  nene

- Presveto-falusni gospodin Nihilist je otišao na more i čujem da su ga jedva skinuli sa neke matore gospođe. Poslao je SMS i obavesito nas da je postao novi čovek. Da li to znači da napušta ovaj ukleti forum?

- Gospodin Truman vrda, kako bi to rekli Vlasotinčani, tako da se ne zna na kojoj je strani. S jedne strane ima šerifsku značku i titulu gospodina, a sa druge koketira sa Koštunjavim i Manekenom. Kome zakoni u topuzu leže, tragovi mu smrde nečovještvom. Ali kakve to veze ima sa Trumanom?

- Res, rei, f deluje i dalje preozbiljno i odmereno, ali izgleda da veliki nemir kriju ti mirni tonovi.

- Pebble je sve bolji i sve aktivniji. Poruke su sadržajne, inteligentne i provociraju na dalji razgovor. Verovatno bismo ga izabrali za najforumaša prošlog meseca.

- Gospodin Asophos se vratio, a taman smo pomislili da su ga ubili nazi-skinsi. I gle, odmah je udario po temi o samoubistvu. Uvek iskren i otvoren do kraja, uvek rado čitan član.

- FinalCutNow. Još uvek ne znamo koja je njegova misija na ovom forumu, ali svakako da koristi, pa makar pisao i rusofilske potpise i kontaminirao pedagoške diskusije.

- Gospodin Daxa je zauzet školom i neće moći da bude aktivan kao ranije. Njegova privrženost antifašizmu je zadivljujuća, pogotovo u tim omladinskim danima kad je većina njegove generacije takva da nosi nazi-grbove i himne po majicama.

- Gospodin Silovani leptir i dalje ostavlja utisak tajanstvenog i možda pomalo sarkastičnog intelektualca. Posebno onim što nosi kao "maj web pejdž" gde stoji neka firma za rezanje svinjskih papaka.

- Od gospođice Modesty stalno se očekuju neki novi doživljaji, nova euforična i iznova melanholična raspoloženja koje proizvodi zezanje sa novim mladićima. Da nije nje ništa ne bismo znali o mutnom ili ružičastom svetu (ljudi).

Ako sam koga zaboravio,  premisljanje ... ko ga jebe.
Sačuvana

Plodni bizon
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 04.09.2007. 04:16 »

A sa ovim je kao fora da svako kaze o svakom ponesto za proslih mesec dana komuniciranja na forumu? Auh, sta sad da radim kad me sramota, ali bas me je sramota  nesiguran  zato sto mnogo lose mislim o drugima i ne volim onda da pricam o tome.  :spava:
Sačuvana
Truman
Libertarijanac

Duh bunta: +59/-27
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 04.09.2007. 13:23 »

Eh ljudi, voa tema mi postade jedna od omiljenih na forumu. Dopada mi se kad ljudi opisuju druge i to na umereno kritican i pozitivan nacin. Izdajnice, sta ti je znacilo ono "Ali kakve to veze ima sa Trumanom?"? Nisam bas najbolje razumeo...Razmisljam se da prihvatim predlog da i ja dam svoj pogled na aktivnosti forumasa, ali mislim da ne bih mogao dati tako kvalitetne analize kao moji prethodnici tako da u nedostatku inspiracije odlazem taj poduhvat.

- Gospodin Truman vrda, kako bi to rekli Vlasotinčani, tako da se ne zna na kojoj je strani. S jedne strane ima šerifsku značku i titulu gospodina, a sa druge koketira sa Koštunjavim i Manekenom. Kome zakoni u topuzu leže, tragovi mu smrde nečovještvom. Ali kakve to veze ima sa Trumanom?

p.s. Pa nemoj tako i Kostunjavi je pravi gospodin, taj u zivotu nije opsovao. A i maneken je bas sexy.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 04.09.2007. 13:39 »

- Monarch se ulaguje administraciji, posebno ovom prethodnom porukom, tako da verovatno merka neku od visokih pozicija na forumu.  nene

Sto je i urodilo plodom! Sad sam moderator. Cuuuvajte me se!!!! Muahahahahahahaaa.....
Sačuvana
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 04.09.2007. 13:43 »

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAH

Kad sam krenuo da citiram Izdajnika kursor mi se slucajno nasao na "warn", hahaha.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: