Nisam ni od onih koji se okreću za ženskama,niti od onih što se zagledaju u neki sudar ili dobar auto.
u to me podseti na moj smeh kad sam videla sudar juche kad sam ishla u shkolu xixiixixixix, a celo jutro sam muljala po televiziji da vidim neki teroristichki napad, pa sam zhudila za sudarom, za eksplozijama, i eto, ali bio je mali sudar, i nisu se ljudi drali, onaj chika je izashao iz kola i rukovao se sa onim shto je bio u kolima iza. i tako, a svi ljudi su gledali tamo, i oni iz prodavnica, a ja sam se smeshkala xixixixi, a isto kad je dzhoni, markovo kuche koje voli da laje ljude i sve shto bezhi od njega, pojurio jedno dete na mostu. To je bilo pre poplave. Stala sam na prvu stopu mosta, i preshla nekoliko koraka. Iz daljine, ugledah dete koje se odvoji od ruku majchinih i poche veselo da trchkara ka sredini mosta. Ja rekoh u sebi "Ohoho!". Ispred mene je bio neki chovek. Dete je trchkalo, kada primeti Dzhonija, okrete se naglo i dade se u beg. Dzhoni, videvshi da neshto malo trchi, ga pojuri, i ja, i onaj chovek ispred mene prasnusmo u smeh. Eto