Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Dobre kompjuterske igrice  (Pročitano 5030 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
DaXa
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #15 poslato: 24.11.2007. 17:22 »

Ne be, meni se svidja taj igrica nekako je kul ;]
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #16 poslato: 24.11.2007. 20:36 »

Fliper! :jezik:
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #17 poslato: 09.01.2008. 21:01 »

Joj ja obozavam igrice, ali imam govno od kompa koje nista ne podrzava.
Postoje samo dve igrice koje mogu da igram od jutra do sjutra a to su Quake arena i Heroes of Might and magic III.....ono sto ljude nervira je to sto ja te igrice volim da igram najvise sama sa sobom tj protiv kompa.
Nepresusna zabava.
Ko mala sam obozavala sve moguce igrice za Atari, imali smo brdo disketica..Monkey Island i dan danas ponekad igram iako ga znam napamet.
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
paprika
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 09.01.2008. 23:59 »

Heroes of Might and Magic III <- najbolja strateshka igra,  posebno zanimljiva kada se igra preko neta.Tu su i RPG: Final Fantasy serijali, kao i Lineage, neizostavne borilachke: Tekken, Street Fighter, King of Fighters, Soulcalibur...Moram spomenuti i Deus Ex, Diablo II, Hitman.
Sačuvana

Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +160/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 10.01.2008. 01:29 »

Ljudi, pa vi igrate HMM III?? Morella reče da voli da ga igra samo protiv kompa? Pa zar to nije dosadno? Mislim, jedino ako voliš da se iživljavaš protiv nemoćnog protivnika... (ja volim, ali mi je mrežno igranje, igranje protiv hjumna mnogo bolje). Jedino ako igraš one ogromne mape... može da bude zanimljivo, i ako nabaciš recimo maksimalni broj neprijatelja, svi po 200% snage. Uvek isklija neki moćniji vođa koji daje motiva da se igra nastavi.

Od pre nekoliko meseci sa prijateljem igram ovu igru mrežno (povezujemo se preko Hamachija), ali veza stalno puca ako igramo velike mape nakon nekoliko sati. Pozvao bih vas sve da odigramo neku tako mrežnu (g. Shommi je već pristao; ovi noviji ne znaju tog gospodina sa foruma), ali ne znam koliko bi Hamachi izdržao, odnosno moja konekcija, mada je u poslednje vreme (nakon Nove godine) stabilnija. Bilo bi sjajno igrati protiv toliko hjumna.

Inače, jeste li igrali sa onim produžecima? WOG-om? Pa onda imate još jedan dodatak kada svaki heroj ima još po jednog heroja u svojoj vojsci, koji se bilduje vremenom... UnDeadovi tu imaju sjajnu mogućnost pošto taj dodatni heroj (nalazi se na terenu i ima pravo na potez) ima sposobnost da oživljava kosture. Ako budem našao linkove za download tih dodataka postaviću ovde.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
paprika
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 10.01.2008. 04:00 »

Ne korisrim Hamachi, vec se dogovorim sa drushtvom preko mIRC-a, a povezujemo se preko IP adrese. Nisam igrala sa produzhecima, ne znam koju verziju ti koristish, poshto ja igram Homm3 complete. Sada mi je ispitni rok, jbg ne mogu da odvojim toliko sati za igru preko neta... sad
Sačuvana

Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #21 poslato: 10.01.2008. 19:05 »

Hhaha, ma volim i ja i protiv drugih da igram....ali kazem ti, los komp plus dial up konekcija...strasno tesko za umrezavanje.
A kad igram protiv kompa upravo tako i igram, nabudzim brdo protivnika na jako teski mod ...a ponekad, kad sam destruktivna onda se i izivljavam da....idem pa im palim dvorce i tako..al to bas kad sam lose volje.( u takvim prilikama je bolji Quake)...Inace Quake 4 me mloogoo razocarao.
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Kornjachin Vrach
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 11.01.2008. 14:32 »

DOSTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zaboga: :zaboga: :zaboga: :zaboga: :zaboga:
 TECE MI VODA NA USTA OD VASE PRICHANCIJE HOCU I JA DA IGRAM NA INTERNAT FIFU 08
 MNOGO JE ZANIMLJIVA IGRICA ,AKO ZNAS DA JE IGRAS, IMA I ONAJ MENADZER MOD I TAKO MOZES DA VODIS NEKI KLUB  O DO 2100-TU GODINU A  SIROMASI KO STO SAM JA ,STO NE MOZEMO DA IGRAMO PREKO MREZU , IMA MOGUCNOST 1NA1 SA DZOJSTIK.SAMO DA I TAJ DRUGI ZNA FINO DA IGRA.
 JA IGRAM FIFA SERIJAL TRECU GODINU ZA REDOM STALNO I NIKAD MI NE DOSADI IGRALA SAM PRVO NA AMETERSKI PA NA SEMI PRO  A SAD NA PROFESIONAL NIVO (MNOGO TEZAK) IMA JOS I NEISPROBANI WORLD CLASS . OVAJ PES SIGURNO JE  BOLJI ALI BRZO DOSADI JER NEMA MENADZER .KOD FIFU MOZES DA SKINES  I NASE LIGE(I PRVU I DRUGU) I TAKO DA VODIS NEKI KLUB (MNOGO ZANIMLJIVO )OTVORILI SU NEKI SAJT FIFASRBIJA GDE BORAVE INACE ZLI LJUDI,SOTONSKA DECA JER SU MENI ZABRANILI PRISTUP(TAKO MI PISALO) .IDEM PA DA SE REGISTRUJEM AKO MI PA ZABRANE TO JE CISTA DISKRIMINACIJA.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #23 poslato: 11.01.2008. 15:38 »

Izbegavam da igram kompjuterske igre upravo jer znam dobro kakva su zaraza. Zadrzavam se na onim logickim na mobilnim telefonima  osmeh
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
neko
Gradjanin
*

Duh bunta: +5/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 11.01.2008. 19:04 »

HMM.... samo u kucnoj varijanti bez globalizacije netom... medjutim protiv siblinga...IV nisma probala...

poslednja koja me je zarazila beshe Neverwinternights... omiljena ikad Might and Magic 7...
Sačuvana
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +52/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #25 poslato: 04.02.2008. 17:35 »

Heroje od moci i madjije je prva igra koju igrah na kompu, tachnije heroji 2, posle dodjoshe jeroji 3, pa shedow od smrt, marmagedon'z blejd, onu bangavu chetvorku preskochih, al sam zato pravio mape za nju...
petica je prijatno osvezenje, koje je u stvari samo prepakovao mrmot u drugu foliju... Ma nishta kao sjajni jeroji!
WoG sam takodjer preshao, i sad sam se navikao na wog, pa mi matori heroji nekako ogoljeno izgledaju...
:)
Elem, bejah jedno vreme najbolji u svojem kvartu u red alertu 2. i time se dichim, niko nije kliktao tako brzo kao ja
a pogotovo kad uvatim da bezim sa onim frikovima shto zamrzavaju zgrade i jedinice  :sreca:
Abe's exodus i odiseja su mi onako topli oko srca....
Fajnal funtazi do broja osam sam preshao sve, posle osmice nisam hteo da diram savrshenstvo
sad sam preshao hellgate london, bioshock i obe su me razocharale...
pogotovo ovaj mrtvi pak'okapijashki london.  nezadovoljan
hm... ponovo sam preshao postal 2, ako iko zna o chemu pricham...
ponovo sam preshao pandorinu kutiju...
diablo LOD sam preshao hiljadu puta, stigao do 76 levela paljadina
hm... pa onda, never winter, baldur's... ove preko internerda ne voljem, te mmorpg shitine nezadovoljan nezadovoljan
ne usrecuju me ni one brauzer igre tipa o game i shtatijaznam...
preshao sam portal, fina igrica, svidela mi se, svaka cast ljudima koji su je pravili  postovanje
iako nikad nisam imao srece u kanteru, i polu-zivotu....
shto se tiche fuce, samo winning eleven na konzoli, ako se iko ziv seca toga... valda ima i matorih ovde...
inache sve te "vampirske" igrice tipa gotich, dushni rejver, nasledje od kain-a (shtapa za hodanje) ona shto je neki jadov snimio filim po njoj, ona krvava rejn je takva pishurija hahahahaha i film i igrica mogu da se uhvate pod ruku...
pogotovo onaj homicni princ persijanac skakavac... hjahahahahaha
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #26 poslato: 14.05.2008. 20:30 »

Haha, jaa volim da igram Fable.....i igram i igram..pocela sam cak i da je sanjam....Cheesy

The game is so fuun!
Sačuvana

DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 08.06.2008. 01:06 »

Upravo zavrshih Fahrenheit.
Veoma originalno odradjena igrica, koju toplo preporuchujem svima da nabave od nekoga, poshto je igra stara i ne verujem da moze negde da se nadje na netu.
Znachi, postujem te nrdove iz atari-ja shto su tako dobro odradili igru.
akcione scene u igri su bukvalno ispunjene akcijom, i mene su drzale na ivici moje debele guzice dok sam lupao u tastaturu u sred noci.
Moje tople preporuke svima.
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Todor_albino_decak
Gradjanin
*

Duh bunta: +2/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 08.06.2008. 16:05 »

Fahrenheit jes vala genijalan, ali nisu ni najmanje trebali artifisl intelidzent tripovi, sve ustalo je imalo korene i underground teoriji o 2012oj, indigo deci i Majanskom prorocanstvu.

Svim poremecenim umovima preporucujem dve stare igre, koje su genijalne i umeju da uvuku coveka u ludilo.

I

Mislim da obe vec spadaju u abandonware, tako da se mogu naci i za besplatni download.
Sačuvana

The bottle is empty
The sleigh has a flat
The stripper in my bed is ugly and fat
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 08.06.2008. 16:11 »

Za taj sanitarijum sam chuo hvalospeve, da ne znash mozda gde mogu da ga skinem?
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: