Heroje od moci i madjije je prva igra koju igrah na kompu, tachnije heroji 2, posle dodjoshe jeroji 3, pa shedow od smrt, marmagedon'z blejd, onu bangavu chetvorku preskochih, al sam zato pravio mape za nju...
petica je prijatno osvezenje, koje je u stvari samo prepakovao mrmot u drugu foliju... Ma nishta kao sjajni jeroji!
WoG sam takodjer preshao, i sad sam se navikao na wog, pa mi matori heroji nekako ogoljeno izgledaju...
:)
Elem, bejah jedno vreme najbolji u svojem kvartu u red alertu 2. i time se dichim, niko nije kliktao tako brzo kao ja
a pogotovo kad uvatim da bezim sa onim frikovima shto zamrzavaju zgrade i jedinice :sreca:
Abe's exodus i odiseja su mi onako topli oko srca....
Fajnal funtazi do broja osam sam preshao sve, posle osmice nisam hteo da diram savrshenstvo
sad sam preshao hellgate london, bioshock i obe su me razocharale...
pogotovo ovaj mrtvi pak'okapijashki london.

hm... ponovo sam preshao postal 2, ako iko zna o chemu pricham...
ponovo sam preshao pandorinu kutiju...
diablo LOD sam preshao hiljadu puta, stigao do 76 levela paljadina
hm... pa onda, never winter, baldur's... ove preko internerda ne voljem, te mmorpg shitine

ne usrecuju me ni one brauzer igre tipa o game i shtatijaznam...
preshao sam portal, fina igrica, svidela mi se, svaka cast ljudima koji su je pravili

iako nikad nisam imao srece u kanteru, i polu-zivotu....
shto se tiche fuce, samo winning eleven na konzoli, ako se iko ziv seca toga... valda ima i matorih ovde...
inache sve te "vampirske" igrice tipa gotich, dushni rejver, nasledje od kain-a (shtapa za hodanje) ona shto je neki jadov snimio filim po njoj, ona krvava rejn je takva pishurija hahahahaha i film i igrica mogu da se uhvate pod ruku...
pogotovo onaj homicni princ persijanac skakavac... hjahahahahaha