Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Dobra ili omiljena hrana  (Pročitano 6750 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +80/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Saber Rider

« Odgovor #60 poslato: 27.02.2008. 20:47 »

Ja sam polu srpkinja a volim sarme polovicno...volim meso ali ne i pirinac....da da definitivno ima nesto u dramatisovoj recenici:P
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #61 poslato: 28.02.2008. 02:31 »

Ako nisi čistokrvna Srpskinja šta tražiš na ovom forumu?  :zaboga:
Elem, ovi što bi da bojkotuju robu koja nije domaća... pa to je najgori šljam, majku mu, da ja ne uspevam da pojmim toliki nivo debilizma. Pucati sebi u glavu. Ne postoji tu lek. Ništa takvo stvorenje ne bi bilo u stanju da nauči. Ostaviš da crkne u neznanju i gluposti. Ne vredi trošiti reči. A ja evo počeo još i da se nerviram.

Sada treba da se ocekuje odgovor nacionalista na forumu koji ce reci da hrvatsku robu ne treba da kupujemo iz patriotskih razloga.

Ja biram da domaću (srpsku) robu ne kupujem iz zdravstvenih razloga. Stalo mi je do svog stomaka i svega na šta kvalitet hrane može da utiče.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Glasaj za decentralizaciju i regionalizaciju [anketa]
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: 28.02.2008. 10:51 »

Nije ti stalno do svog stomaka, jer da jeste, onda ne bi jeo pokvarenu hranu i razno stetno smece all the time. :p
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #63 poslato: 28.02.2008. 16:02 »

Verovatno si u pravu. Evo upravo žderem dve mekike u potpunosti utopljene u mast (ili ulje)... koliko je samo to zdravo. A pazi, svega 15 dinara komad, odmah iza ugla. I to kupio hladne pa podgrejao ovde u stanu. Kupuju se obično za doručak, a meni teško da ih izbegnem i posle podne.
Voli li ko od vas takvu stvar?
Sačuvana

Morella
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

Saber Rider

« Odgovor #64 poslato: 28.02.2008. 19:10 »

Citat
Ako nisi čistokrvna Srpskinja šta tražiš na ovom forumu?  zaboga

Dodjoh kao spijun da vam prodajem nesrpske ideje i da uredim da za 20 godinica svi stanete pod maslacak:D

Mekike fuj fuj djubre ukusno djubre volim..oh..onako ih osolim pa odozgo stavim pavlake i kecapa.....svinja
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +58/-1012
Na mreži Na mreži

« Odgovor #65 poslato: 28.02.2008. 20:05 »

Verovatno si u pravu. Evo upravo žderem dve mekike u potpunosti utopljene u mast (ili ulje)... koliko je samo to zdravo. A pazi, svega 15 dinara komad, odmah iza ugla. I to kupio hladne pa podgrejao ovde u stanu. Kupuju se obično za doručak, a meni teško da ih izbegnem i posle podne.
Voli li ko od vas takvu stvar?

mislila sam da  ce biti nestho poetichnije....
kekenj je danas ceo dan prichao o mekikama.... chak nije hteo da ide na pijac sa mnom da bi kupio mekike, ali sve onako kao da uvija tu svoju ljjubav u neke rechi, kako ne bi narod shvatio koliko ih voli, ali, oh, kako ih voli! Pa ceo dan je prichao o njima... a kad smo bili na kasi u c marketu danas.... jednom deki je naplatila prodavachica "shesto shezdeset" end aj sed "shest", a onda mi je kekenj shapnuo... za sto dinara mozhesh da kupish 6,66 mekike... da, eto, chime se on bavi u slobodno vreme, gradjani
Sačuvana
Morella
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

Saber Rider

« Odgovor #66 poslato: 28.02.2008. 20:08 »

Skandal:(
Sačuvana

Cvica
Slobodni mislilac

Duh bunta: +8/-4
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #67 poslato: 01.03.2008. 23:03 »

a jeste li znali da postoji jestiva glina,. mozhe da se jede... sigurno to sada starac jede u planinama u kojima se krije... Hajli... ne... na Streockoj planini , vrh, na 2461..metara...da..svojevremeno uchih planine u Srbiji i najvishe tachke njihove...da.... :sumnjalo:... :sumnjalo:
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #68 poslato: 02.07.2008. 20:23 »

Bejah malo nervozan... Naravno, kad slabo šta pojedem u toku dana dok sam u stanu. Evo sada dođoh konačno kući (dođe kao selo, mada se nalazi u centralnoj gradskoj opštini) i sada ću se najesti kao stoka. Biće tu nekog sočnog, tj. masnog, jako začinjenog, taman preslanog jela... ono najgore za zdravlje, ali tako ukusno... A na kraju... štrudla (ili rolat na srpskom, je li tako? isto dođe? o tom sam razmišljao dok sam bajsom vozio ka Brzom Brodu)!! Štrudla s makom! Onaj vojvođanski specijalitet (kod oca u ZR sam stalno to jeo...). Sjajno. Jedva čekam...
Sačuvana

Morella
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

Saber Rider

« Odgovor #69 poslato: 02.07.2008. 20:25 »

Ja poslednje dve nedelje jedem samo pohovane tikvice....mmmm....imam tako periode kad me uhvati zelja za nekom hranom i onda jedem dok mi ne dosadi pa nadjem novi porok..Cheesy
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #70 poslato: 02.07.2008. 20:44 »

Ha, ako, samo vi umirite, smejacu vam se kada nestanete, smejacu vam se na grobovima
Sačuvana
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +83/-10
Na mreži Na mreži

« Odgovor #71 poslato: 02.07.2008. 20:52 »

….. Evo upravo žderem ….

..oh..onako ih osolim pa odozgo stavim pavlake i kecapa.....svinja

…i sada ću se najesti kao stoka.

Mislim stvaaarno  :osmeh...a moze da se umre od hrane, moze...mislim da je najbolje to ukinuti da ne boli zeludac.
Sačuvana

Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.

Andric
Morella
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

Saber Rider

« Odgovor #72 poslato: 02.07.2008. 20:57 »

Hahahha, pa nismo valjda Kekenj i ja najvece svinje ovde? frajer
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +83/-10
Na mreži Na mreži

« Odgovor #73 poslato: 02.07.2008. 21:02 »

E sad..hajde sad mi izvlacis nesto...ja to nisam izmislila...to ste vi rekli ...osecas li se kao svinja ponekad ? osmeh
Sačuvana

Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.

Andric
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #74 poslato: 02.07.2008. 21:07 »

xaxaxax kakvo pitanje!!! ja da, stalno!!!
chak brojim dane kada ce neka osoba poshto me upozna da me okarakterishe kao svinju, i to ne zato shto cu da budem musava u jednom trenutku u buducnosti, nego zato shto istinski i stvarno lichim na svinju
Ja svinja
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: