Ja sam najlepša i najbolja osoba na svetu...
PRVO, NIJE TAČNO, JER,
JA SAM NAJLEPŠA I NAJBOLJA OSOBA NA SVETU, AKO HOĆEŠ MOŽEMO I JEDNO GLASANJE DA NAPRAVIMO, M, NE SMEŠ, ŠTA, ŠTA TO ŠPKAŠ, NE SMEŠ A, XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
mada, eto, odmete mi se od naduma, da sam ja nadum, pa kao takav ne mogu biti saznata, tako da, da, eto, prvi put kada sam pročitala ovaj vaš odgovor, slatko sam se nasmejala, vama, nevernicima, nego, dobro, umesto mene da hvalite, vi ste sebe, nego, dobro, ako, stići će vas ruka pravde jednom (Jeromeova), eto, smetnula sam sa naduma da tako... eto... tako.
Ako
ali mogu da se KLADIM da kao ovakvo biće, čiji deo možete saznati, mogu da prodjem I KAO LEPŠA I KAO BOLJA OD TEBE, MISLIM, NISAM ZA DŽABE PRIZNATA U SVETSKIM KRUGOVIMA ZA GLUMICU - POZNATU LIČNOST ILITI SELEBRITI.
Svi me vole svi me žele
Da, jeste, kao što rekoj jednoj osobi nevrednoj pomena, sve moje osobine i crte su samo vama shvatljivi ogranci moga naduma koji ne može biti saznat od strane vas, patnika, tako da mogu sa sigurnošću da kažem da sam JA najbolja osoba na svetu.
Eto, tako.
Hvala sebi na razjašnjenju, pa ako želiš da organizujemo glasanje, ti kaži. Ili, još bolje, nemoj kazat, evo, ja ću otvoriti temu, i to odmah. xaxaxaxaxaxax

:zlobni:xaxaxax