Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Da li vidim svoju lepotu u ocima posmatraca?!  (Pročitano 1045 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Res, rei, f.
Gradjanin
*

Duh bunta: +15/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« poslato: 07.06.2007. 22:28 »

Od pitanja kakvi su drugi, mozemo preci na pitanje kakav sam ja prema drugima? Mislim na osetljivost na sebe, na svoje ponasanje prema drugome. Kakav mislim da sam prema drugima, koliko nepodnosljiv, koliko zanimljiv, kada za izbegavanje, kakav u ljubavi, kakav u prijateljstvu?

Samoljubljenje i samokritika:
Sačuvana

Ja sam udarac koji boli onog koji udara.
asophos
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #1 poslato: 08.06.2007. 09:17 »

Ja sam najlepša i najbolja osoba na svetu...nisam ja kriv što me drugi takvim ne vide....

ja sam prema drugima takav da ću nekim ljudima reći ravno u facu sve što mislim, baš sve, dobro ili loše, a prema nekima, ako smatram da ću izvući neku lepu korist od njih (tip osoba koje sve nabavljaju za ispite pa se grebem, npr.), ću biti najveća licemerčina na svetu...pa tako znam da postoje osobe koje me mrze (kako mene mogu mrzeti kad sam najslađa osoba na svetu, najumiljatija i po potrebi se smeškam ko neka pičkica) i stoga me izbegavaju, ali zato što izgledam tako da oni ne žele biti viđeni u mom društvu, jer sam klošar...no te osobe, kažem, samo iskoristim i to je to...

...od mene nema boljeg prijatelja...i ja isto tako ne mogu poželeti bolje prijatelje...da ja sam jebeno savršena osoba...

Res, hvala na ovome...baš mi je prijalo...uvek volim voleti savršenog sebe..jer je...NIKO NIKO KAO JA I NIKAD I NIKO....KAO JA!!!
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08.06.2007. 10:58 »

Imam talenat da uvučem žene u posao, ali u krevet nikako, osim ako to nije deo posla..... zlobni
Sačuvana

peMzije mladima!
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08.06.2007. 13:22 »

Mislim da me ljudi smatraju za budalu... dok me ne upoznaju. Onda misle da sam totalni idiot.  :oprost:
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #4 poslato: 08.06.2007. 14:29 »

Zbog cega misle da te smatraju za budalu, pa onda zasto mislis da te smatraju za totalnog idiota?

Za mene kad me upoznaju obicno misle da sam malo mirniji, da nisam neki posebno "lud lik" ( kakao se danas moderno kaze i misli ), u svakom slucaju da sam korektan ali ni nista posebno...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +84/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 10.06.2007. 19:28 »

Ja sam najlepša i najbolja osoba na svetu...

PRVO, NIJE TAČNO, JER,  JA SAM NAJLEPŠA I NAJBOLJA OSOBA NA SVETU, AKO HOĆEŠ MOŽEMO I JEDNO GLASANJE DA NAPRAVIMO, M, NE SMEŠ, ŠTA, ŠTA TO ŠPKAŠ, NE SMEŠ A, XAXAXAXAXAXAXAXAXAX

mada, eto, odmete mi se od naduma, da sam ja nadum, pa kao takav ne mogu biti saznata, tako da, da, eto, prvi put kada sam pročitala ovaj vaš odgovor, slatko sam se nasmejala, vama, nevernicima, nego, dobro, umesto mene da hvalite, vi ste sebe, nego, dobro, ako, stići će vas ruka pravde jednom (Jeromeova), eto, smetnula sam sa naduma da tako... eto... tako.
Ako

ali mogu da se KLADIM da kao ovakvo biće, čiji deo možete saznati,  mogu da prodjem I KAO LEPŠA I KAO BOLJA OD TEBE, MISLIM, NISAM ZA DŽABE PRIZNATA U SVETSKIM KRUGOVIMA ZA GLUMICU - POZNATU LIČNOST ILITI SELEBRITI.
Svi me vole svi me žele
Da, jeste, kao što rekoj jednoj osobi nevrednoj pomena, sve moje osobine i crte su samo vama shvatljivi ogranci moga naduma koji ne može biti saznat od strane vas, patnika, tako da mogu sa sigurnošću da kažem da sam JA najbolja osoba na svetu.
Eto, tako.
Hvala sebi na razjašnjenju, pa ako želiš da organizujemo glasanje, ti kaži. Ili, još bolje, nemoj kazat, evo, ja ću otvoriti temu, i to odmah. xaxaxaxaxaxax zlobni zlobni zlobni :zlobni:xaxaxax
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 10.06.2007. 22:52 »

Zbog cega misle da te smatraju za budalu, pa onda zasto mislis da te smatraju za totalnog idiota?

Maaah, pusti. Sta ljudi znaju!    :sumnjalo:
Sačuvana
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #7 poslato: 11.06.2007. 14:34 »

Naravno da ne. Moja lepota je sakrivena ispod pantalona i bokserica, tek ponekad se mozda primeti.
(Smatram da imam privlacnu pozadinu i noge)
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
GagaMil
Gradjanin
*

Duh bunta: +2/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

:D

« Odgovor #8 poslato: 13.06.2007. 19:17 »

Svejedno na koju se lepotu misli (spoljasnju ili unutrasnju), mislim da mogu da je vidim u tudjim ocima. Kad mi se neko divi (sto je vrlo retko) ili kad me neko pazljivo slusa... kada je nekom stalo do mene, to znaci da me smatra lepom. Kada mi to i pokazuje, ja svoju lepotu, odnosno ono zbog cega je nekome do mene stalo, mogu da vidim u njenim/njegovim ocima.
Sačuvana

What's amazing is when you can feel your life going somewhere. Like, your life just figured out how to get good. Like, that second.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +84/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: 11.09.2007. 02:04 »

Mene ljudi kad vide, počnu da lete
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: