Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Aufingeri  (Pročitano 359 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +88/-1014
Van mreže Van mreže

« poslato: 20.04.2008. 12:45 »

Činjenice o aufingerima:

Postoje dva osnovna tipa aufingera:
1.Žičani aufingeri. Ovi aufingeri se dele na dve grupacije
1.a. Žičani aufingeri u obliku trougla koji imaju  onaj nastavak u obliku udice za ribe, neki ljudi ga zovu alka
1.b. Žičani aufingeri u obliku bumeranga koji imaju  onaj nastavak u obliku udice za ribe, neki ljudi ga zovu alka. Ovi aufingeri se ne proizvode toliko često.

i, pod
2. drveni aufingeri, koji se dalje dele na
2.a. aufingere u oblik bumeranga, sa zaobljenim ivicama, kako bi se sprečilo cepanje odeće, sa alkom, uobičajno od metala, koja viri na vrhu
2.b. aufingere u obliku trougla.  Ovi aufingeri se koriste za vešanje kompleta, sakoa i pantalona zajedno.

Postoje takodje i plastični aufingeri, koji uglavnom imitiraju oblik drvenih i žičanih aufingera. Plastični aufingeri se takodje proizvode u malim veličinama,  prilagodjeni su obliku dečije odeće.

Takodje, postoje i ljudi koji imaju veliku ljubav prema aufingerima, i vole da se slikaju sa njima. Takodje, žele da se dodvore aufingerima, kako bi oni voleli i njih, pa umišljaju da su odeća. Mada, ove slike kao da kazuju, da su, upecani!
Ovo su njihove slike!

Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
svetac38
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-20
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 20.04.2008. 15:56 »

.........jes da nije srpska (jadan li sam ja nacionalista) ....ali odavno nisam čuo ovu reč. Stalno slušam "vešalica" i odmah pomislim na komad mesa, voda mi krene na usta, kad ono aufinger osmeh

.........to je onaj trouglasti

.........kada god vidim Zeku Milionera, uvek imam utisak da visi na aufingeru
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #2 poslato: 21.04.2008. 10:37 »

Kazu da je razlika izmdedju umetnika i obicnog sveta sto ovi prvi imaju drugaciju percepciju i najobicnijih stvari...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +54/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #3 poslato: 21.04.2008. 21:36 »

nesiguran
Ja sam uvek kao mali mislio da se kaze Ofinger.
A sad prvi put chujem da se kazem aufinger... :(
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj