|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 17.04.2007. 16:03 » |
|
Znala sam da ste totalno neuki u ovom pogledu, pa reših da vam malo pripomognem. Lepo je reko drug Domaći Izdajnik, takvi nabildovani tetovažari su veoma, veoma popularni medju mladeži...
Dakle, zašto je to tako, molim vas.
Ti naši nabildovani opaki-tetovirani-zatvorski pitbulovi imaju veliki udeok karakteristika za koje žensko oko zapada.
Naime, krenućemo od poštovanog i cenjenog dupeta, ili, da li pak da krenemo od glave..? Ne, dakle, u duhu...Dakle, guzica. (drugi nazivi: dupe, zadnjica, inače moja omiljena, zadjica, zadnjica, zadnjica, zadnjica) Šta je to toliko posebno kod guzice? (sad se razmišljam da li ovde da stanem, ali sada mi pade na pamet da možda neko od vas ima zanimljivu teoriju o ovome, evo, ja se zatekoh u neznanju....)
Guzica je predmet celoistorisjkog obožavanja i širenja ženskih zenica u cilju što većeg obuhvata Nje. Dakle, guzica, dlakava, masna guzica, dva guzova izmedju kojih izlazi svi-već-znamo-šta je postala toliki fetiš, da ja stvarno ne znam....ne znam, ne ja ništa ne znam... Dakle, šta ja imam da dodam u vezi guzice.... Dakle, guzica je, kako to da kažem....najbitnija.... Ovako, vidite, da vam objasnim, dupe kod muškarca mora biti, da se izrazim (kako su me učili) trtasto, znači, da si ga ima, da ima za šta da se uvati, da to bude, kako da kažem, jedna lepa oblina, kao da je neko zalepio testo na postojeću, nepostojeću guzicu, i lepo ga ututkao, i tako, guzica. Da. Guzica. Dakle, nije sad dobro ako je previše ] trtasta, to ne valja, a ako gu nema, to je pa tek hendikep! Znači, vi koji imate trtaste lepo oblikovane guzice, guzice na videlo!
Šta još mogu da kažem o guzicama....Da bi smo osvojile ovako dobro-guzičasto-trtičastog mužjaka, moramo prvo znati šta da tražimo i šta je dobro za nas. Nemojte tako s nipodoštovanjem. Nego, da se ja vratim na ovo moje izlaganje. Dakle, braćo i sestre, guzice su najbolje u fudbalera....
U nastavku
Prenos jedne kratke drame o guzici (u edukativne svrhe)
|