Šta je to toliko posebno kod guzice?
Guzica je predmet celoistorisjkog obožavanja.
Dakle, guzica, dlakava, masna guzica, dva guzova izmedju kojih izlazi svi-već-znamo-šta je postala toliki fetiš, da ja stvarno ne znam....
Dakle, šta ja imam da dodam u vezi guzice....
Dakle, guzica je, kako to da kažem....najbitnija....
Da. Guzica.
Znači, vi koji imate trtaste lepo oblikovane guzice, guzice na videlo!
Šta još mogu da kažem o guzicama....Da bi smo osvojile ovako dobro-guzičasto-trtičastog mužjaka, moramo prvo znati šta da tražimo i šta je dobro za nas.
Dakle, braćo i sestre, guzice su najbolje u fudbalera....
Zasto bas u fudbalera? Ali slazem se, guzica je najvazniji deo zenskog tela.
Elem, danas tako ja parkiram mog audija A8, inace ogroman automobil, i tako taman kljuceve da stavim u dzep i krenem onako u papuchama da prosetam kao baja gradom, a ono neki frajer vice na jednu curicu. Stanem ispred njega i viknem da nije u redu da vice na devojku. Napravim tu jedan smekerski smesak upucen njoj, a njega odmerim poluljutitim pogledom. Tu on dobaci da se ne mesam i da to nije moj posao, sto mi je dalo prostora da se ukljucim znacajnije u raspravu. Ona nije mnogo trajala jer se ovaj uplasio i pobegao, tako da sam ostao sam sa njom. Rekoh joj da cu da je otpratim do stana, i tako udjosmo u moj audi. Naravno, uzeo sam broj telefona pa cemo da vidimo kako ce to da se odvija. Inace nije losa, plavusa doduse, ali sta sad...