Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: 2007 - Summa Summarum  (Pročitano 1001 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« poslato: 27.12.2007. 04:58 »

Gospodo, pred vama je jednostavno pitanje: Šta ste uradili tjekom godine 2007? Jeste li zadovoljni učinkom? Događajima? Šta vam se to dogodilo, šta biste izdvojili iz te celine (ili pak praznine)? Na kraju, molim vas, dajte zaključnu reč i recite je li se moglo bolje, možete li reći da je godina bila vredna i da ima smisla i velikog iščekivanja kad je reč o narednoj.

Ja ću svoje mišljenje i utiske izneti posle prvih komentara.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
asophos
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #1 poslato: 27.12.2007. 09:14 »

Ne'š verovat, al sinoć smo moj najbolji prijatelj i ja, uz kuvano belo vino, baš o ovome raspravljali...(ne znam šta je tu za neverovati, kad to svi rade ovih dana, al...)

2007. je počela mojim opijanjem, kao i svaka druga....tad sam se (početkom januara) prvi put ošišao na ćelavo i to furam cele godine...dao sam neke ispite, očistio prvu godinu (nakog dve godine studiranja)...prvi put te godine se zaljubio u maju (mesec u godini, a ne žensko ime  osmeh )...proleće je bilo divno, znali smo svaki dan zaredati s pijankama od 5 popodne do ponoći, u parku....i leto je brzo došlo...i tad smo zaredali sedam dana da smo se od rakije napijali kao kreteni, ostajali do 7 sati ujutro napolju (vadili saobraćajne znakove i sl. gluposti)...kasnije sam radio, prodavao lubenice (kao i zadnjih 7 leta) i skupio pare za tri dana punk festivala  u Puli (za upućene svirali su G.B.H. i PTTTB, od najpoznatijih)...tamo sam se proveo kao nigde u životu; more, sunce, alkohol, 2000 ljudi s irokezama, šutke, dobar provod i naposletku - jedna Varaždinka (to je moje drugo zaljubljivanje)...vratio se kući s mora i plakao...opijao se i plakao...sve do početka avgusta kad sam se našao s NJOM (jednom NJOM (neću o imenima)) - moje treće zaljubljivanje, koje i dalje traje....od tada je sve samo iščekivanje ponovnog susreta s njom (vidimo se svakih nedelju, dve dana - ako me sneg ne zajebe, trebao bih večeras ići  Zvrko )......

2007. u suštini, i barem za razliku od ostalih, meni jako lepa godina....i baš će mi zato 2008. biti sranje  :(  :jezik:  osmeh
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #2 poslato: 27.12.2007. 11:32 »

Ova godina mi je bila sranje i na planu fakulteta i na privatnom planu. Nemam sta da dodam. Nastavite...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Shumadija do Tokija
Administrator

Duh bunta: +10/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 27.12.2007. 11:37 »

Ja sam kupio stan  osmeh
Sačuvana

Ljudi mnogo kradete! Da kraduckate pomalo pa da vas tolerišem...
Velja Ilich
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 27.12.2007. 13:13 »

Ova godina mi je bila sranje i na planu fakulteta i na privatnom planu. Nemam sta da dodam. Nastavite...

Otprilike isto, tako da cu samo da te citiram. xD

#Shumadija do Tokija
- Blago tebi. :)
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 27.12.2007. 14:18 »

Pih... baš bledi odgovori. Kao da niste ni živeli (izuzev onog Asophosovog odgovora). Jadno. Glupo. Ja barem imam gomilu nesrećnih stvari da opišem... Za vas kao da je sve to samo beznačajna "loša sreća"... Kao da ne živite život... nego čekate nešto drugo da se dogodi da biste otpočeli...

Ja sam ove godine:
- razočarao na studijama (dao nekoliko ispita... prekoračio apsolventski regularni rok... što ne bih nikada pretpostavio na početku studiranja),
- gubio vreme i posvetio se ljudima za koje nisam predstavljao ništa važnije od prvog poznanika sa ulice,
- održavao i nervirao se oko ovog foruma i uopšte Differentia medija (čak i plaćao njegovo održavanje),
- dobio hemoroide koji postaju nepodnošljivi,
- dioptrija mi se drastično povećala + promenio naočare,
- preselio se u stan i osetio šta je prava i bukvalna samoća,
- ništa nisam napisao od književnih uradaka,
- objavio neuspešna dva broja Zapada,
- dobio nove pretnje,
- M se nije javila, očigledno je zaboravila da postojim,
- počeo sam da mrzim više nego što bi trebalo,
- sačuvao sve zube,
- mnogi ljudi su me napustili,
- osetio mučninu od govora, poželeo šutjeti,
- izgubio veru u ljude,
- upoznao jednu osobu sa kojom je moguće govoriti,
- družio se sa internet drugarima koji su jedini uvek na raspolaganju i tu da pomognu,
- učio o tome koliko je važno biti zao ako se želiš dopasti ljudima (nesavladano).
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #6 poslato: 27.12.2007. 18:55 »

Vauuuuuuuuuu! Ti si tako kul, a mi smo tako dosadni. Kad neka riba vidi ovaj tvoj prethodni post ima tako da se napali...ma ima 10 komada da te spopadnu. :zaboga:
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 27.12.2007. 19:04 »

Aha, sad je pravi baja. Pokupice svo meso od nas dosadnjakovica.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #8 poslato: 27.12.2007. 19:06 »

Hmm...jedino vredno spomena jeste to sto sam upisala trecu godinu, srecom bez vecih problema ali sa dosta prenesenih ispita... :(
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #9 poslato: 31.12.2007. 04:49 »

Hiljade bezuspesnih pokusaja da izadjem iz govana. Ponovo sam u istim govnima kao i na samom pocetku ove godine. Nista znacajno, uludo protracena godina... protracen jedan zivot...
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Silovani_Leptir
Gradjanin
*

Duh bunta: +23/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 01.01.2008. 19:17 »

Ja sam u 2007. godini otkrija alkohol.  zlobni
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #11 poslato: 03.01.2008. 20:40 »

Haha..pa makar je neko uradio nesto pametno....

eto sta sam ja jos uradila sem upisa u 3-u godinu...
Naucila sam da se sa Eftilom i antidepresivima nije bas za zajebavati
Zaljubila sam se
Hm.....Ovaj....
To bi bilo to
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #12 poslato: 04.01.2008. 12:31 »

Haha..pa makar je neko uradio nesto pametno....
Zaljubila sam se

Šta će ti više? Zar nije to nešto bez čega sva pamet i nije tako važna?

Makar meni ništa ne bi vredela bez osobe koja mi znači i koja bi bila kraj mene. Mislim da bih pre poklonio sve svoje znanje, dozvolio da nestane, samo da kraj sebe mogu da imam nekoga koga bih voleo.

Optužujući intelekt za ovo što mi se dešava, razmišljam ponekad u simbolima i tako zamišljam sebe kako odlazim na most kod Tvrđave... vadim iz velike torbe filozofske knjige koje sam svih ovih godina kupovao... i bacam ih u reku...

I danas često pomislim da bi taj posao mogao da se isplati i bude pravi revolucionarni zaokret, meni neophodan.
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #13 poslato: 11.01.2008. 19:07 »

Ha…ne znam sta da ti kazem

U glavi mi je vrlo konfuzno…ponekad emocije prevladaju I tada mi zaista nista nije vazno osim ljubavi, osim cinjenice da pored sebe imam voljenu osobu.
Ali sledi porazavajuca cinjenica, dok ne zavolis sebe I ne budes zadovoljan sobom oprosti se od toga da ce te ljubav ispuniti. Ljubav Izdajnice nije tu da krpi pocepane delove nasih licnosti….Da nas da izvines vadi iz govana. Iz govana se moras izvuci sam.
A sve te knjige ...pa bez svega toga na kraju balade ti ne bi bio ti.

Iako licno smatram da je covek nekompletna osoba, da mu je potrebna druga osoba za dalji razvoj. Zavisi samo sta zelis od te ljubavi. Meni je sigurnost najvaznija.
Ali isto tako nikada nisam bila "sama" ... ja lako pronalazim decka, kao i manje vise svaka zena. Nijesam lepotica al imam sarma haha...No na stranu sa tim, imala decka ili ne uvek sam sama i navikla sam na to.

Ja sam tu svasta namlela, vecina uopste nema veze sa tvojim pitanjem ali ja volim da pricam sama sa sobom, na tudje zgrazanje ja I u realnosti pricam sama sa sobom…cesto kazem I nesto neocekivano pa iznenadim sama sebe..

Na kraju ipak umires sam.
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
paprika
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 11.01.2008. 20:05 »

2007. dobro pochela, loshe se zavrshila, a 2008. loshe pochela, pa bar ima nade da se dobro zavrshi.
Sačuvana

Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: