Ne'š verovat, al sinoć smo moj najbolji prijatelj i ja, uz kuvano belo vino, baš o ovome raspravljali...(ne znam šta je tu za neverovati, kad to svi rade ovih dana, al...)
2007. je počela mojim opijanjem, kao i svaka druga....tad sam se (početkom januara) prvi put ošišao na ćelavo i to furam cele godine...dao sam neke ispite, očistio prvu godinu (nakog dve godine studiranja)...prvi put te godine se zaljubio u maju (mesec u godini, a ne žensko ime

)...proleće je bilo divno, znali smo svaki dan zaredati s pijankama od 5 popodne do ponoći, u parku....i leto je brzo došlo...i tad smo zaredali sedam dana da smo se od rakije napijali kao kreteni, ostajali do 7 sati ujutro napolju (vadili saobraćajne znakove i sl. gluposti)...kasnije sam radio, prodavao lubenice (kao i zadnjih 7 leta) i skupio pare za tri dana punk festivala u Puli (za upućene svirali su G.B.H. i PTTTB, od najpoznatijih)...tamo sam se proveo kao nigde u životu; more, sunce, alkohol, 2000 ljudi s irokezama, šutke, dobar provod i naposletku - jedna Varaždinka (to je moje drugo zaljubljivanje)...vratio se kući s mora i plakao...opijao se i plakao...sve do početka avgusta kad sam se našao s NJOM (jednom NJOM (neću o imenima)) - moje treće zaljubljivanje, koje i dalje traje....od tada je sve samo iščekivanje ponovnog susreta s njom (vidimo se svakih nedelju, dve dana - ako me sneg ne zajebe, trebao bih večeras ići

)......
2007. u suštini, i barem za razliku od ostalih, meni jako lepa godina....i baš će mi zato 2008. biti sranje :( :jezik: