|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #210 poslato: 03.07.2009. 19:58 » |
|
Ja ne razumem ni jedan od ovih vaših postova 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti, Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
|
|
|
|
Rinotileksomaničarka
|
 |
« Odgovor #211 poslato: 03.07.2009. 20:45 » |
|
ja predlazhem trumanu da se igra civilizacije, to je moja omiljena igrica za sva vremena! birash civilizaciju koju hocesh da vodish od pochetka vremena i gradish svashta i piramide i sve shto postoji na ovome svetu, i birash dal cesh da budesh diplomata ili ratnik, da osvojish ceo svet i na kraj gradish svemirski brod, i smenjuje se sve onako i robovlasnishtvo i kapitalizam i sveeee i najbolja je igrica!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ti si pametan pas ti si NJEMAČKI OVČAR
|
|
|
|
Amorfna Šišarka
|
 |
« Odgovor #212 poslato: 03.07.2009. 20:49 » |
|
Ooo Rino onda moras da igras Black^ White, to ti je slicno:)
Ti glumis Boga i vodis jedan narod u njegovom progresu, od starih civilizacija do modernog drustva. Mnogo kul igrica.
Ili Spore, to je isto super!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
|
|
|
|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #213 poslato: 03.07.2009. 20:51 » |
|
Nema igrice do Traviana što se toga tiče  nego, gde se ta civilizacija može nabaviti, oću i ja to 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti, Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
|
|
|
|
Rinotileksomaničarka
|
 |
« Odgovor #214 poslato: 03.07.2009. 20:52 » |
|
pa skinesh s neta  jao a civilizacije 4 su mnogo moderne i ima mnogo mnogo mnogo opcija!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ti si pametan pas ti si NJEMAČKI OVČAR
|
|
|
|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #215 poslato: 03.07.2009. 21:06 » |
|
ne nađem nigde ja to. osim ako ste mislili preko onih torenta, al ja nemam nikakve torente i ne znam šta je to tačno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Amorfna Šišarka
|
 |
« Odgovor #216 poslato: 03.07.2009. 21:08 » |
|
Haha..jao kako je meni sad smesno kad cujem da neko ne zna da skida..a ja sam tako ISTO pre mesec dana... Nisam znala ni sta je ni gde je.. A sad skidam na veliko! Filmovi, muzika, reality showowi, igrice..sve sa torenata skidam i nemmam zivot 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
|
|
|
|
Mizant
Gost
|
 |
« Odgovor #217 poslato: 03.07.2009. 21:20 » |
|
Ja nišam mogo da verujem da je KOKI toliko strpljiv da bi igrao neku strategiju. Posebno ne nešto kao sivilizejšn.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #218 poslato: 03.07.2009. 22:01 » |
|
Haha..jao kako je meni sad smesno kad cujem da neko ne zna da skida..a ja sam tako ISTO pre mesec dana... Nisam znala ni sta je ni gde je.. A sad skidam na veliko! Filmovi, muzika, reality showowi, igrice..sve sa torenata skidam i nemmam zivot  Meni samo fali da počnem da torentujem i fejzbukarim okolo pa da potpuno izgubim život..al, ne dam se! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mizant
Gost
|
 |
« Odgovor #219 poslato: 04.07.2009. 02:59 » |
|
Samo da javim za sutra... Ako neko hoće da igra Heroes III (Complete) umreženo... Moguće je da će g. Starac da igra, a ja i moj frend smo posle podne zakazali već da igramo. Bilo bi fino da se sakupimo četvoro/čevorica da igramo u parovima ako ima još zainteresovanih. Dakle, ako neko vidi ovu poruku pre nekih 13, 14h, neka javi da vidimo šta da radimo i kako da igramo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DramatisPersonae
|
 |
« Odgovor #220 poslato: 04.07.2009. 10:51 » |
|
ja bih, ali nemam neta kuci :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
gobbledygook!
|
|
|
|
Heretic
|
 |
« Odgovor #221 poslato: 11.07.2009. 22:15 » |
|
Obavezbo skinite ovo: Plants vs Zombieshttp://www.megaupload.com/?d=DLXH2QB5 Superkul igrica. :) 45MB
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11.07.2009. 22:17 Militantni Autonomaš »
|
Sačuvana
|
Na zgradi preko puta su razliveni suncevi zraci. Mozda je to smrt sunca na zgradi, ili smrt zgrade pod suncem. Smrt ili ljubav? Samrtna ljubav.
|
|
|
|
DramatisPersonae
|
 |
« Odgovor #222 poslato: 12.07.2009. 10:54 » |
|
apsolutno, igrao sam je kod kuma, i neuspeshno mu je uzimam vec jedno vishe od nedelju dana... :)))) hvala za link :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
gobbledygook!
|
|
|
|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #223 poslato: 12.07.2009. 11:26 » |
|
heretiče i dramatise, kako da ja instaliram sad tu igru?? skinuo sam je u nekom fajlu i da je otvorim, traži mi neku šifru da upišem i neće da radi ništa  eh, da, u onom win.raru je ili tako nešto
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tonkpils
Omladinac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #224 poslato: 12.07.2009. 12:04 » |
|
Heroes 3???? mislisš preko neta igrat???
ugl najjača igra svih vremena, moram ju skinit, hahahah, idem odma
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you
|
|
|