Morella
Građanin

Duh bunta: +123/-13
Van mreže
Pol: 
Hodajuca Kontradiktornost
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 27.02.2008. 20:47 » |
|
Ja sam polu srpkinja a volim sarme polovicno...volim meso ali ne i pirinac....da da definitivno ima nesto u dramatisovoj recenici:P
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
My theory by A. Elk, brackets, Miss, brackets. This theory goes as follows and begins now. All brontosauruses are thin at one end, much much thicker in the middle, and the thin again at the far end. That is my theory, it is mine, and it belongs to me, and I own it, and what it is, too.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Građanin

Duh bunta: +183/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 28.02.2008. 02:31 » |
|
Ako nisi čistokrvna Srpskinja šta tražiš na ovom forumu? :zaboga: Elem, ovi što bi da bojkotuju robu koja nije domaća... pa to je najgori šljam, majku mu, da ja ne uspevam da pojmim toliki nivo debilizma. Pucati sebi u glavu. Ne postoji tu lek. Ništa takvo stvorenje ne bi bilo u stanju da nauči. Ostaviš da crkne u neznanju i gluposti. Ne vredi trošiti reči. A ja evo počeo još i da se nerviram. Sada treba da se ocekuje odgovor nacionalista na forumu koji ce reci da hrvatsku robu ne treba da kupujemo iz patriotskih razloga. Ja biram da domaću (srpsku) robu ne kupujem iz zdravstvenih razloga. Stalo mi je do svog stomaka i svega na šta kvalitet hrane može da utiče.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 28.02.2008. 10:51 » |
|
Nije ti stalno do svog stomaka, jer da jeste, onda ne bi jeo pokvarenu hranu i razno stetno smece all the time. :p
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Građanin

Van mreže
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 28.02.2008. 16:02 » |
|
Verovatno si u pravu. Evo upravo žderem dve mekike u potpunosti utopljene u mast (ili ulje)... koliko je samo to zdravo. A pazi, svega 15 dinara komad, odmah iza ugla. I to kupio hladne pa podgrejao ovde u stanu. Kupuju se obično za doručak, a meni teško da ih izbegnem i posle podne. Voli li ko od vas takvu stvar?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Građanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 28.02.2008. 19:10 » |
|
Ako nisi čistokrvna Srpskinja šta tražiš na ovom forumu? zaboga Dodjoh kao spijun da vam prodajem nesrpske ideje i da uredim da za 20 godinica svi stanete pod maslacak:D Mekike fuj fuj djubre ukusno djubre volim..oh..onako ih osolim pa odozgo stavim pavlake i kecapa.....svinja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
My theory by A. Elk, brackets, Miss, brackets. This theory goes as follows and begins now. All brontosauruses are thin at one end, much much thicker in the middle, and the thin again at the far end. That is my theory, it is mine, and it belongs to me, and I own it, and what it is, too.
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 28.02.2008. 20:05 » |
|
Verovatno si u pravu. Evo upravo žderem dve mekike u potpunosti utopljene u mast (ili ulje)... koliko je samo to zdravo. A pazi, svega 15 dinara komad, odmah iza ugla. I to kupio hladne pa podgrejao ovde u stanu. Kupuju se obično za doručak, a meni teško da ih izbegnem i posle podne. Voli li ko od vas takvu stvar?
mislila sam da ce biti nestho poetichnije.... kekenj je danas ceo dan prichao o mekikama.... chak nije hteo da ide na pijac sa mnom da bi kupio mekike, ali sve onako kao da uvija tu svoju ljjubav u neke rechi, kako ne bi narod shvatio koliko ih voli, ali, oh, kako ih voli! Pa ceo dan je prichao o njima... a kad smo bili na kasi u c marketu danas.... jednom deki je naplatila prodavachica "shesto shezdeset" end aj sed "shest", a onda mi je kekenj shapnuo... za sto dinara mozhesh da kupish 6,66 mekike... da, eto, chime se on bavi u slobodno vreme, gradjani
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Vraticu jevrejstvo na mesto koje mu pripada!
|
|
|
Morella
Građanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 28.02.2008. 20:08 » |
|
Skandal:(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cvica
Građanin

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Rinin najveci fan na svetu!!!!!!
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 01.03.2008. 23:03 » |
|
a jeste li znali da postoji jestiva glina,. mozhe da se jede... sigurno to sada starac jede u planinama u kojima se krije... Hajli... ne... na Streockoj planini , vrh, na 2461..metara...da..svojevremeno uchih planine u Srbiji i najvishe tachke njihove...da.... :sumnjalo:... :sumnjalo:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino je najveca!!!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Građanin

Van mreže
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 02.07.2008. 20:23 » |
|
Bejah malo nervozan... Naravno, kad slabo šta pojedem u toku dana dok sam u stanu. Evo sada dođoh konačno kući (dođe kao selo, mada se nalazi u centralnoj gradskoj opštini) i sada ću se najesti kao stoka. Biće tu nekog sočnog, tj. masnog, jako začinjenog, taman preslanog jela... ono najgore za zdravlje, ali tako ukusno... A na kraju... štrudla (ili rolat na srpskom, je li tako? isto dođe? o tom sam razmišljao dok sam bajsom vozio ka Brzom Brodu)!! Štrudla s makom! Onaj vojvođanski specijalitet (kod oca u ZR sam stalno to jeo...). Sjajno. Jedva čekam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Građanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 02.07.2008. 20:25 » |
|
Ja poslednje dve nedelje jedem samo pohovane tikvice....mmmm....imam tako periode kad me uhvati zelja za nekom hranom i onda jedem dok mi ne dosadi pa nadjem novi porok.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 02.07.2008. 20:44 » |
|
Ha, ako, samo vi umirite, smejacu vam se kada nestanete, smejacu vam se na grobovima
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +91/-13
Van mreže
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 02.07.2008. 20:52 » |
|
….. Evo upravo žderem …. ..oh..onako ih osolim pa odozgo stavim pavlake i kecapa.....svinja
…i sada ću se najesti kao stoka. Mislim stvaaarno :osmeh...a moze da se umre od hrane, moze...mislim da je najbolje to ukinuti da ne boli zeludac.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
Morella
Građanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 02.07.2008. 20:57 » |
|
Hahahha, pa nismo valjda Kekenj i ja najvece svinje ovde? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +91/-13
Van mreže
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 02.07.2008. 21:02 » |
|
E sad..hajde sad mi izvlacis nesto...ja to nisam izmislila...to ste vi rekli ...osecas li se kao svinja ponekad ? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #74 poslato: 02.07.2008. 21:07 » |
|
xaxaxax kakvo pitanje!!! ja da, stalno!!! chak brojim dane kada ce neka osoba poshto me upozna da me okarakterishe kao svinju, i to ne zato shto cu da budem musava u jednom trenutku u buducnosti, nego zato shto istinski i stvarno lichim na svinju Ja svinja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|