Stranice: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 39   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Mrzim  (Pročitano 42641 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
...creatrix...
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #420 poslato: 25.06.2009. 14:04 »

moglo bi se reci... da su shkorpije takve... ali jarchevi... hell no! smradovi materijalistichki... samo imaju dugachka jezik a zapravo su usranci mali... mamine maze zapravo...
Sačuvana
DramatisPersonae
Metuzalem
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #421 poslato: 25.06.2009. 14:11 »

hahaha o zene i hororskopi...
predrasude, predrasude....
Sačuvana

Ko uopshte ume prebaciti iz jednog organa u drugi, iz srca u mozak, ovako jasnu, a pak sveprozimucu spoznajnu istinu? I ima li tome vrednosti?
...creatrix...
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #422 poslato: 25.06.2009. 15:00 »

o-ho-ho-ho... muskarci i njihove simaptichne i nadasve pametne dosetke i poskochice na temu zena... stereotipi stereotipi... i ovako mozemo do prekosutra... zasto si se osecao prozvanim???
Sačuvana
DramatisPersonae
Metuzalem
Van mreže Van mreže

« Odgovor #423 poslato: 25.06.2009. 15:09 »

zato shto se ne inatim bash uvek, istina je, uzivam u tom kao i svako normalno bice, ali nisam bash bash inadzija. kukuc
Sačuvana

Ko uopshte ume prebaciti iz jednog organa u drugi, iz srca u mozak, ovako jasnu, a pak sveprozimucu spoznajnu istinu? I ima li tome vrednosti?
AdDict
Kvalitetan korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Odg
« Odgovor #424 poslato: 25.06.2009. 19:10 »

Ahahaha. Kada bi postojao termin alfazenka,crea bi se kandidovala bar u okviru ovog foruma. Ja sam kao sto je to beli mag ovog foruma,druid lepo pogodio,jarac-skorpija,i to ne na nekom mestu postova,vec fotki(!?!).al zaista ne mogu da se slozim sa globalnim slikama i opisima nekog znaka.95% horoskopa mrzi znak jarca,te sam ja po horoskopu coldbloded snake,material girl i nadasve frigid cow. Sto zaista nema veze sa zivotom,kao ni traktatom koji je c. napisala.

Kada sam bila mala svaki vikend sam morala da idem na groblje.52-54 puta godisnje.+praznici mrtvih.naucila sam napamet slike ljudi koje znam samo s groblja.mrzim klupice na groblju.mrzim napustene grobove.mrzim porodicne grobnice.mrzim male grobove.mislila sam da ti ljudi zive ispod i da je had direktno par metara ispod.da voda koja tece dolazi iz tela mrtvih ljudi.da hrana koja pada i truli ide njima.imala sam ceo svoj svet(corpse bride) kog sam se svecano otarasila kad me vise nisu terali na groblje.
Jedino groblje na kojem se nisam plasila do urnebesa je per lasez,gde sam jednom sama od sebe provela ceo dan,uz grobove morisona,modiljanija i vajlda,edit pjaf i marije kalas,a kako mi je to bila jedina sansa da ih upoznam..preziveh.
Ma ja se samo plasim smrti.to su ciklicne faze.
Sačuvana

a za koga vi navijate? hot pitanje u srbiji danas
prvoskociparecihop
Metuzalem
Van mreže Van mreže

« Odgovor #425 poslato: 25.06.2009. 19:43 »

Sto si tako cesto isla na groblje.
Sačuvana

Godine 1334, Lajpciški parlament je doneo propis da se svako onaj ko progovori lužičkosrpskim jezikom kažnjava smrtnom kaznom.
AdDict
Kvalitetan korisnik
Van mreže Van mreže

Odg
« Odgovor #426 poslato: 25.06.2009. 22:38 »

Zbog fix ideje mog tate,da nas vaspita. Da bismo kasnije,kad on umre mi isli redovno da zalivamo cvece.lozio nas je da ce deda da pati,jer je sam u grobu.a deda je bio ateist.nema cak ni tracka veze s nekom religijom.nije bilo ni verskog obreda,jer je deda bio ubedjeni antiklerikalac.da su bili vernici,mozda bi me ubedili da su mrtvi na nebu ili tako sto.ovako sam od 5-6 godine upoznata s bioloskim procesima,crvima koji jedu trupla,kruzenjem materije u prirodi(zvucim ko hare krisna).tako da mrzim mesta odvijanja tog procesa.deca sama izmisle alternativu stvarnosti,kad im stvarnost deluje gadno i strasno.moj licni had,ja i sad zamisljam svaki put na groblju pa nije cudno sto za mene groblje nije mesto spokoja.
Sačuvana

a za koga vi navijate? hot pitanje u srbiji danas
prvoskociparecihop
Metuzalem
Van mreže Van mreže

« Odgovor #427 poslato: 25.06.2009. 22:46 »

Pa i moj otac je cesto isao na groblje, ali mene nije gnjavio.
Ja ga izbegavam, uostalom tamo cu provesti vecnost.
Sačuvana

Godine 1334, Lajpciški parlament je doneo propis da se svako onaj ko progovori lužičkosrpskim jezikom kažnjava smrtnom kaznom.
Heretic
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #428 poslato: 25.06.2009. 22:58 »

Kada se vratim u svoj zavicaj, ja nocu posetim groblje i tecin spomenik. Za razliku od urbanih coskova necu biti docekan pompezno, a provescu vreme sa jedinom dusom koja ne progovara - ili ja nemam mogucnosti da je cujem. Bezim od buke, ogovaranja, tastine i mnogobrojnih niskosti. Jos malo pa ce se navrsiti godina dana kao nisam posetio roditelje. Mrzim ljude u gradovima. Grobljem vlada mir.

Sačuvana

Na zgradi preko puta su razliveni suncevi zraci. Mozda je to smrt sunca na zgradi, ili smrt zgrade pod suncem. Smrt ili ljubav? Samrtna ljubav.
Amorfna Šišarka
Metuzalemka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #429 poslato: 01.07.2009. 18:15 »

Mrzim kad steknem utisak da me prijateljica izbegava rolleyes
Sačuvana

"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
Mizant
Gost
« Odgovor #430 poslato: 02.07.2009. 04:02 »

Sviđa mi se ova Hereticova poruka gore. Sjajno i napisano i nekako prija umu.

Usput, mene muči samoća i mrzim je više od svega. Podseća na starost i smrt koja se smeška tamo negde...
Sačuvana
Amorfna Šišarka
Metuzalemka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #431 poslato: 05.07.2009. 19:33 »

Udebljala sam se zid zid
Idem da bacim katanac na usta
Sačuvana

"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
Madalena
Turist
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #432 poslato: 12.07.2009. 01:29 »

Uh.prosle nedelje odoh kod lekara ,i cim udjoh, on poce da se iscudjava i pita sta mi se desilo,pitajuci me da li sam imala neku neprijatnu situaciju ili dogadjaj,pa sam se zato toliko ugojila cudjenje...Mislim,ne mogu jednom u zivotu da budem debela rolleyes Mrzim kad ljudi kritikuju tudju kilazu,ko da ih se tice to...

Mrzim kad setam svoje veliko kuce i onda me neko sa kepecom od kuceta zamoli da odem na drugu stranu da moj pas ne bi napao njegovog. Ljutko

I mrzim kad mi cale upadne u sobu dok se drugarica i ja zezamo i slusamo ekv,i pocne da me ubedjuje da sam od njih postala depresivna i nesrecna osoba rolleyes
Sačuvana

Nije vazno odakle sam,sve dok znades kuda putujem.
Amorfna Šišarka
Metuzalemka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #433 poslato: 12.07.2009. 01:34 »

Citat
Mrzim kad ljudi kritikuju tudju kilazu,ko da ih se tice to...

haha, imala sam i ja slicnu situaciju proslo leto cini mi se...
Drugarica me nije videla dve godine a ja se udebljala bar 10 kila..
I onda krene " Jao pa ne ogu da verujem kako si se udebljala"
( mislim si, bolje veruj)
" Pa sto si se toliko udebljala"
( Eto zato)
" Pa kako si se tako udebljala"
( Jela sam puno)

Bla bla bla...upropastili mi vikend i sve....
Zabole te, samo nemoj da ti to pokvari raspolozenje..
Sačuvana

Hyperion
Forumska policija
Van mreže Van mreže

« Odgovor #434 poslato: 12.07.2009. 01:36 »

I mrzim kad mi cale upadne u sobu dok se drugarica i ja zezamo i slusamo ekv,i pocne da me ubedjuje da sam od njih postala depresivna i nesrecna osoba rolleyes

tvoj otac je u pravu...mislim da se za njih govorilo da su bend koji ima najdepresivnije pesme na ovim prostorima i to nenadjebivo depresivne..znam i po sebi, izbegavam ih slušati, samo se sjebem uvek svinjska glava
Sačuvana

"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti,
Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
Stranice: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 39   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: