Jack Daniels
Beograđanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 01.07.2009. 22:06 » |
|
Je l gledate otvaranje? Šta kažete? Svidelo mi se ono s paljenjem bakljem, a i ovaj deo ''logika pokreta'' je super. Posebno mi se dopao hologram, nisam primetio da se iko toga setio ni na jednom sportskom otvaranju do tada...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
" Life is like a game of cards. The hand that is dealt you is determinism; thou the way you play it is free will. "
Jawaharlal Nehru
|
|
|
|
Nektarije
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01.07.2009. 22:13 » |
|
ne pada mi na pamet. smrdijada je pokazala još jedno lice ovog našeg polusveta - volonteri za šaku privilegija. jebali bi se za 3 espb boda. to nije volontiranje, to je prostitucija.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jack Daniels
Beograđanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01.07.2009. 22:14 » |
|
Jao kako kenjaš, ljudi su se prijavili je l vole da volontiraju, da pričaju strane jezike i druže se...Jebote, kakvih sve namćora ima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
" Life is like a game of cards. The hand that is dealt you is determinism; thou the way you play it is free will. "
Jawaharlal Nehru
|
|
|
|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01.07.2009. 22:18 » |
|
volonteri za šaku privilegija. jebali bi se za 3 espb boda. to nije volontiranje, to je prostitucija.
Šta sam ja sve radio i za manje od ta tri boda, bolje da ne pričam. Ja bih se prodao za bod, za ocenu, za položen kolokvijum, deo ispita, ispit, sve bih prodao, jebo sebe ako ne bih 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti, Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
|
|
|
Jack Daniels
Beograđanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01.07.2009. 22:19 » |
|
Ma časni gospodine, to je drugo...Stvar je u tome da šta god se lepo desi i šta god ljudi lepo urade uvek će neko da sumnja u njihove namere...to je strašno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jawaharlal Nehru
|
|
|
|
Nektarije
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01.07.2009. 22:23 » |
|
da. imaju druženje, ima pičetine, novih iskustava, korisnog rada itd... a onda počnu da kenjaju kako zaslužuju espb bodove. tu prestaje volontiranje a počinje da se oseća smrad. volontiranje - dobrovoljan rad. ako nekom ruskinje i ostale važine nisu dovoljne, onda jebem li ga. to je l mi izbode treće oko vidovito, trumane tupso stara.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hyperion
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01.07.2009. 22:23 » |
|
Stvar je u tome da šta god se lepo desi i šta god ljudi lepo urade uvek će...
Nektarije... da sumnja u njihove namere...to je strašno.
Jer... teško je naći oblast ljudskog interesovanja o kojoj vi, druže nektarije, već niste otvoreno i neposredno izneli svoje, pa i najopštije, mišljenje. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti, Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
|
|
|
|
Amorfna Šišarka
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01.07.2009. 22:25 » |
|
Cinjenica jeste da ljudi ne volontiraju samo iz ljubavi..:) Evo sad mi kad smo imali sastanak volontera , bar ih je pola priznalo da ( uz ljubav prema volontiranju) misle da ce im ucesce izgledati dobro u CV-u:D  Pa tako i ovi za bodove... Mi kad smo u srednjoj donirali krv, manje vise su svi to radili samo jer su nam obecali po peticu iz biologije...:)
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01.07.2009. 22:26 Morella »
|
Sačuvana
|
"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
|
|
|
|
Nektarije
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 01.07.2009. 22:25 » |
|
vas dvojica ste mi tako zlatni, tako dobri i pozitivni, ljubi vas mračni otac nektarije 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mizant
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 01.07.2009. 23:02 » |
|
jebali bi se za 3 espb boda. to nije volontiranje, to je prostitucija Jebali bi se oni i platili za to. Nego, da li je moguće da se dobijaju 3 boda samo zbog učešća u toj beogradskoj smrdijadi? Ne mogu da verujem...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sublimation
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 01.07.2009. 23:39 » |
|
Ovaj forum je oduvek bio kvalitetan. Hej, nisi zeka i meda!Da, bas si kopitar...I onda Aleksandar zapecati sa "da, ali Beograd..."  Pravilnost?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jack Daniels
Beograđanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02.07.2009. 13:56 » |
|
Ma kajem se što sam otvorio temu kad sam i u sebi i predvideo šta će ko da kaže. Jebiga.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jawaharlal Nehru
|
|
|
Jack Daniels
Beograđanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 04.07.2009. 20:07 » |
|
Portugalski atletičar Nelson Evora, aktuelni olimpijski i svetski šampion u troskoku, doputovao je u Beograd, gde će se takmičiti na 25. letnjoj Univerzijadi.
"U Beogradu ću pokušati da oborim lični rekord. Univerzijada je značajno takmičenje i pružiću maksimum da ostvarim vredan rezultat", izjavio je Evora po dolasku u srpsku prestonicu. Portugalac je na prvenstvu sveta u Osaki 2007. godine trijumfovao rezultatom od 17,74 metara, dok je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio zlatnu medalju sa 17,67 metara.
Prva takmičenja u atletici na Univerzijadi počinju 7. jula, kada je na programu i troskok u kojem će se nadmetati Evora.http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2009&mm=07&dd=04&nav_id=369515
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04.07.2009. 20:08 Militantni Autonomaš »
|
Sačuvana
|
Jawaharlal Nehru
|
|
|
|