Differentia diskusije
17.05.2008. 09:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Digitalni andjeo  (Pročitano 202 puta)
avant-garde
Teatralni mislilac

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« poslato: 02.05.2008. 21:54 »

jesam vernik ali u ove gluposti ne verujem. sklon sam da poverujem mnogim pričama koje imaju dobru pozadinu ali ova prosto rečeno ne pije vodu. slično Zeitgeistu, ali je ovo pravio neki pravoslavni ekscentrik koji bi sve da prikaže crno-belo a ne kako stvarno jeste. ne preporučujem za gledanje iako sam siguran da su mnogi već odgledali jer je i do mene došlo kao preporuka po principu šalji dalje.
da samo dodam da tu ima zanimljivih i poučnih detalja ali da to u principu nije pravo pravoslavlje nego nametnuto i neka čudna interpretacija od strane nekog manipulatora iz spc.
« Poslednja izmena: 02.05.2008. 21:56 Domaci izdajnik » Sačuvana
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Van mreže Van mreže

tikva bez korena

« Odgovor #1 poslato: 02.05.2008. 22:00 »

Gledao sam ali ne ceo film, nego samo neke njegove delove. Bilo je pre nekoliko meseci, tako da se sada ne sećam svega, ali se dobro sećam da su u nekoliko navrata vređali žene, nipodaštavali druge vere i bitno montirali slike kako njima odgovara.

Slažem se da je rađen od strane nekog pravoslavnog talibana, i verovatno po narudžbini ili uz blagoslov SPC, što ne treba da čudi budući da su oni blagoslovili i podržali samo ono što ne valja i što širi mržnju, glupost ili laž.

PS: Promenio sam naslov teme jer onako nije htela stranica da se otvori.
PSS: Ako ponovo budem odgledao snimak citiraću one momente za koje sam izneo optužbe.
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!