A sto ne bi bog bio Srbin kad su Srbi sveti narod?
Šuti tamo, ti bedni šovinisto..... Kakav sveti narod!? Da je to sveti narod ne bi se sekirama medjusobno kasapili i glasali za stoku. Odakle ti ta gnusna formulacija samoobmane? Ja govorim o potrebi za svesrBskom iluminacijom a ti već računaš na to kao na gotovu stvar. Taman posla!
Pa zar tako ne stoji u nasim citankama, bukvarima i udzbenicima iz istorije?
Vidi samo malog Šešelja.... tc, tc, tc... Ja ne znam o čemu ti govoriš. Pa to ni jedan Radoš Ljušić ne bi stavio sebi u usta a kamo li nekoj maloletnici.
Tome nas je ucio sveti Car Lazar, sveta njegova zenica Milica, sveti Jugovici, sviju devet i majka njihova Jevrosima, i otac Vujadin, sto nakoti ih i obdari srpskim semenom svojim i podari im snagu, pamet i lepotu srpsku. Jel tamo lepo citiran Vladika Nikolaj, nejveci srpski mislilac posle svetoga Save.
Pa zar tebi care Lazo liči na prosvetnog radnika? Jel ti to stavljaš znak jednakosti između srpskog Ardžune i Ffuxanowich/Lončara?
Lazar je u suštini bio paganin jer je odabrao srpsku nebesku Valhalu. Taj mit je drewan i prehrišćanski, samo je u formi tzv kosovskog zaveta hristijanizovan.
Vidite gospodo izdajnici, ima jedna linija koja spaja Izdaju i Pravoslavni Turbopatriotizam, a to je zajednički otklon i default NEGATIV, NEGATIV naspram manifestacija srpskog paganizma. Kako je to općenito moguće, pitam se ja? To me podseća na globalnu zaveru feministkinja i talibana.
Jednom prilikom sam antropologu/etnologu prof. Čoloviću rekao da mi je monoteizam u biti odvratan te da ja više preferiram paganstvo, na šta je učena glava rekla da ga paganstvo asocira na Hitlera i nacizam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Mene asocira na gologuze devojke sa cvetom u kosi kako se prskaju vodama svetog posvećenja.... Mislim, koliko čovek treba da bude izopačen, preplašen, zbunjen i opterećen pa da ga paganizam podseti na fucking bolesnika zvanog Adolf F. Hitler!?
Srpski Bog je hedonista i meraklija parekselans!
Bog je jeo cvarke i nosio sajkacu i opanke.
Upravo!
Ima sada
diet i
low fat čvarci.