Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: U kojoj zemlji se najsrecnije zivi?  (Pročitano 5955 puta)
provincijalac
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +34/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 22.10.2007. 21:14 »

U dijaspori ima najvise takvih, neobrazovanih, sirovih ljudi koji odande podrzavaju ratne huskase u Srbiji.

to je zaista interesantan fenomen. srbi svud rasuti po dijapori, nikako im srbija ne odgovara, ali odande podrzhavaju potpuno unishtavanje srbije i guranje srba u nove ratove. prosto da ne mozhesh da shvatish shta je u tim glavama.

Grcka i Srbija

zashto mislish da se u srbiji srecno ili najsrecnije zhivi? zar zhivotni standard i ogroman broj ljudi rasutih iz srbije po belom svetu ne ukazuju na to da je i poluaktivno vulkansko ostrvo bolje za zhivot nego srbija?
Sačuvana
aleks18
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +2/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #16 poslato: 23.10.2007. 06:45 »

zashto mislish da se u srbiji srecno ili najsrecnije zhivi? zar zhivotni standard i ogroman broj ljudi rasutih iz srbije po belom svetu ne ukazuju na to da je i poluaktivno vulkansko ostrvo bolje za zhivot nego srbija?

Mislim da svako ima svoju definiciju za "srecu" moja je radost... ljepota...inteligencija i tako dalje...zivot je kratak i treba uzivati u ljepoti..i nema toga naroda koji se veseli kao ljudi u Srbiji a tako isto prelep smo narod! a to sto ljudi uvek zele nesto sto nemaju... to je  druga prica
i onaj najdeblji sto puta ljepse izgleda od nekog Americkog debila..(sigurno je klima u pitanju haha)..ali mozda nisam u pravu i mislim da je pitanje malo teze da se odgovori,jer svako drugacije razmislja o sreci i tako dalje!
« Poslednja izmena: 23.10.2007. 11:12 Plodni bizon » Sačuvana

Road I walk is paved in gold to glorify my platinum soul
I'll buy my way to talk to God.so he can live with what im not
selfish blood runs through my veins I gave up everything for fame
I am THELIFE that you adore I feed the rich and fuck the poor
debeli dud
Nazionalist

Duh bunta: +9/-18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 23.10.2007. 10:57 »

Grcka i Srbija

Bravo!  spokojan
Tacno je da se u Srbiji ljudi vise vesele nego bilo gde drugde u svetu. Ne dolaze dzaba iz svih krajeva sveta da vide Gucu. Za njih je to festival dobrog raspolozenja koje je tesko uocljivo u njihovom blizem komsiluku.
Sačuvana
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 23.10.2007. 11:18 »

Ne dolaze dzaba iz svih krajeva sveta da vide Gucu. Za njih je to festival dobrog raspolozenja koje je tesko uocljivo u njihovom blizem komsiluku.

"Brate"... sta da ti kazem a da te ne rastuzim...? Mislim, stvaaaaaaarno...
Sačuvana
provincijalac
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 23.10.2007. 11:28 »

Mislim da svako ima svoju definiciju za "srecu" moja je radost... ljepota...inteligencija i tako dalje...zivot je kratak i treba uzivati u ljepoti..i nema toga naroda koji se veseli kao ljudi u Srbiji a tako isto prelep smo narod! a to sto ljudi uvek zele nesto sto nemaju... to je  druga prica

slazhemo se da zhele da gradjani srbije zhele da odu bilo gde drugde, najcheshce na zapad?
slazhemo se da to zhele kako bi imali vishe para ili neshto poput toga, i da bi onda bili srecniji?
kako onda mozhemo da se slozhimo sa tim da se u srbiji dobro zhivi ako gradjani/ljudi koji u njoj zhive zhele shto pre da se iz nje isele? logichki ne sledi, zar ne?
izvodi se upravo suprotno, da se u srbiji najnesrecnije zhivi.

Citat
i onaj najdeblji sto puta ljepse izgleda od nekog Americkog debila..

jako teshke rechi... rasistichke... ako ono 'americhkog debila' mozhemo da prevedemo kao 'prosechnog amerikanca'... da li je tako mishljeno?
Sačuvana
Mr.Dzo
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 23.10.2007. 12:04 »

Arkadija  je   zemlja  gde  se   najbolje  zivi,no kako  stici tamo?
Sačuvana
direktor bolnice
Slobodni mislilac

Duh bunta: +4/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 23.10.2007. 15:00 »

Arkadija je zemlja gde se najbolje zivi

Shta je uopshte Arkadija? iz nekog romana?
Sačuvana
aleks18
Narodni mudrac
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 23.10.2007. 16:23 »

jako teshke rechi... rasistichke... ako ono 'americhkog debila' mozhemo da prevedemo kao 'prosechnog amerikanca'... da li je tako mishljeno?

nisu rijeci rasistichke!...malo sam preterala ali kada su ljudi toliko debeli da neznas gde je guzica i gde je stomak...vrat...i tako dalje..

pre vec sto odgovorim, sta je tvoja definicija za 'srecu'?
« Poslednja izmena: 23.10.2007. 17:57 Plodni bizon » Sačuvana

provincijalac
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 23.10.2007. 22:44 »

nisu rijeci rasistichke!...malo sam preterala ali kada su ljudi toliko debeli da neznas gde je guzica i gde je stomak...vrat...i tako dalje..

jesu li svi drzhavljani amerike debeli i jesu li svi americhki drzhavljani debili?

Citat
pre vec sto odgovorim, sta je tvoja definicija za 'srecu'?

komplikovano je to, ali na ovoj diskusiji se verovatno misli na to koja drzhava nudi najbolje uslove za srecan zhivot. srbija nudi sve uslove za nesrecan zhivot i samo dobar tehnichar ( da ne kazhem muvator ) ovde mozhe da prodje dobro u zhivotu.
Sačuvana
Mr.Dzo
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 23.10.2007. 23:21 »

Shta je uopshte Arkadija? iz nekog romana?
Pa  vi se ni  u muziku  ne  razumete   postovani   direktore bolnice.... :oprost:
Sačuvana
aleks18
Narodni mudrac
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 24.10.2007. 03:11 »

jesu li svi drzhavljani amerike debeli i jesu li svi americhki drzhavljani debili?

komplikovano je to, ali na ovoj diskusiji se verovatno misli na to koja drzhava nudi najbolje uslove za srecan zhivot. srbija nudi sve uslove za nesrecan zhivot i samo dobar tehnichar ( da ne kazhem muvator ) ovde mozhe da prodje dobro u zhivotu.

ok to je valjda vec osnovno da nisu svi...ali vecina jesu debeli.pogotovo gde ja zivim. i to uopste ne normalno "puniji" ljudi...vec toliko im se telo izmeni...da za to nemam opisa!... ali gledajuci vecinu nisu lepi ljudi...mislim da uslovi u srbiji mogu da budu bolji sto se tice poslova i para...i nadam se da srbija napreduje..uglavnom mislim da je politika sranje..ali samo za "srecu" pocnes od kulture ili od samog jezika...to je meni sreca..da uzivam u lepoti i znanju..i tako dalje....zivot u americi nije lak..budes necija sluga dok te mladost ne prodje...da li to moze da bude zivot ili neka sreca?
Sačuvana

Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 24.10.2007. 12:13 »

ok to je valjda vec osnovno da nisu svi...ali vecina jesu debeli.pogotovo gde ja zivim. i to uopste ne normalno "puniji" ljudi...vec toliko im se telo izmeni...da za to nemam opisa!... ali gledajuci vecinu nisu lepi ljudi...

Prosecan Srbin:

Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #27 poslato: 24.10.2007. 13:15 »

Bizonu, nece biti da je tako.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Vidovita Rino
Pouzdano!

Duh bunta: +26/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 24.10.2007. 14:08 »

ma ova slika mi nekako nije kako treba... nekako odudara od mog poimanja V.Šešelja, nekako mi dodje mlitavo, kao da ga je zadesila kakva strašna tuga pa je pio pio da zabooraviii

a šta li mu se desilo?
Sačuvana
provincijalac
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 24.10.2007. 16:57 »

plodni, stvarno ga pretera..... shesheljevaca ima 'svega' 30ak odsto u srbiji.

zivot u americi nije lak..budes necija sluga dok te mladost ne prodje...da li to moze da bude zivot ili neka sreca?

u srbiji ljudi se bore svim snagama da bi postali nechije sluge, odnosno da bi dobili zaposlenje. ne znam ko ti je rekao da se u srbiji dobro zhivi. svi statistichki podaci govore da je siromashtvo u porastu, broj nezaposlenihi u porastu, da nishta ne radi sem ono malo stranih preduzeca koja dodju iz inostranstva i kupe ovo nashe... ne znam po kojoj logici bi se u srbiji srecnije zhivelo...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: