debeli dud
Nazionalist
Duh bunta: +9/-18
Van mreže
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 22.05.2007. 00:21 » |
|
Sad je nekako u trendu da se bude promiskuitetan. Ima pesama koje hvale promiskuitet, zene se oblace i ponasaju kao promiskuiteti, a momci su uvek na vrhu liste pozeljnih sto su vise devojaka ostavili i promenili. Promiskuitet je nesto kao moc, pa je nivo promiskuitetnog u choveku nivo moci koju je dokazao do tada u zivotu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nebojsa
Gradjanin
Duh bunta: +7/-16
Van mreže
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 22.05.2007. 18:56 » |
|
Valjda smo liberalni toliko da nas ne zanima sta jebe komsija, i s kim se jebe komsinica. Sta te briga ko je koliko devojaka imao ili koliko je falusa popusila neka riba, ako nije tvoja? Niko te ne tera da ti spavas s njom pa da se zalis. Pa ono onda sto da te bude briga sta se dogadja u Iraku? Ili sta ima da brines o kitovima i belim medvedima koji nestaju? Sva pitanja traze odgovor, pa i ovo o promiskuitetu i ponasanju. Ne treba biti previse liberalan, kao sto ne treba da se bude ni previse konzervativan. Traziti neki srednji put, po mogucstvu argumentovano izvesti nauk sta je bolje i zasto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 22.05.2007. 23:28 » |
|
Promiskuitet je ogledalo nezrelosti, neodgovornosti, nespremnosti, kompleksa nize vrednosti i nejakosti. Ne mislim da bilo ko ima pravo da sudi promiskuitetnim osobama, ali mislim da su ovakve osobe sa manjkom emocija, uglavnom, kao i sa manjkom svesti i ambicije, organizovanosti. Ne mislim da promiskuitet bilo koga cini srecnim, samo pokazuje odsustvo i najminimalnije samodovoljnosti. Zavisi i o kom stepenu promiskuiteta govorimo. Tragedija nije u samoj cinjenici da se neko ne vezuje, vec u tome sto se kad-tad svako seti neke devojke ili decka iz proslosti koje je ni zbog cega otpisao, kada vec buce kasno obicno. Postoji sjajan roman, zove se - "Izgubiti Juliju", ne znam tacno ime pisca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
maelstrom
Gradjanin
Duh bunta: +27/-4
Van mreže
Pol: 
ocean pospremljen u kutije
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 22.05.2007. 23:37 » |
|
Ja bih volio biti promiskuitetan, ali ne ide :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Lanci na rešetkama, zid te od sveta deli -: spasao si se, samo k o g a si spasao, je li?
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 24.05.2007. 16:14 » |
|
Pobornik sam one teze - dok ne probas jabuku, ne mozes znati je li socna ili crvljiva. Zato ne vidim nista lose u promiskuitetu, tj. "mesanju".
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 24.05.2007. 17:03 » |
|
Sa jedne strane prave promiskuitetne osobe bi mogle da imaju kod psihijatra dijagnozu, a sa druge, to nije los nacin da se malo istrazi, sve dok ne zadje u bolest...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 25.05.2007. 09:58 » |
|
Ja samo znam da promiskuitetne osobe često imaju nekakve gljivice....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 25.05.2007. 10:50 » |
|
Candidu albicans?  Treba da se doda ono "pazljivo lizite" :oprost:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 25.05.2007. 12:18 » |
|
Treba da se doda ono "pazljivo lizite" :oprost:
Ima li neki kurtoni za jezik?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
maelstrom
Gradjanin
Duh bunta: +27/-4
Van mreže
Pol: 
ocean pospremljen u kutije
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 25.05.2007. 14:22 » |
|
Candidu albicans? Plače mi se. . . :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Lanci na rešetkama, zid te od sveta deli -: spasao si se, samo k o g a si spasao, je li?
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 26.05.2007. 13:02 » |
|
Da, ali pišu tinejdžerski časopisi kako je "lizanje dobra rekreacija za jezik", kao što je i seks dobar kao "gimnastika u krevetu". Mislim, neka, nemam ja ništa protiv toga... Pokušavam da budem liberalan, samo se bojim da se ova liberalnost u najboljem slučaju graniči sa glupošću, a u najgorem jest sam nedostatak bilo kakvog mišljenja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Res, rei, f.
Gradjanin
Duh bunta: +15/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 03.06.2007. 02:39 » |
|
Ima jedno dva meseca od jutra kada sam se probudila i pozelela sebi promiskuitet. U stvari, ne znam da li je to bilo jutro, ili noc, ili se nisam ni budila, ali postajase osobit osecaj da je ideja sasvim nova iskrsla odnekud u svesti. I tako... Zelja je u stvari i sagorela u svesti i nestala kao da nikada ni ideja nije bila. Identitet. Uznemiren integritet. I nepostignuta ravnoteza izmedju identiteta i integriteta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam udarac koji boli onog koji udara.
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 03.06.2007. 13:47 » |
|
Identitet. Uznemiren integritet. I nepostignuta ravnoteza izmedju identiteta i integriteta. Kako te vide u odnosu na ono kako ti sebe vidis, jel to? Ili samo zelja da se bude nesto, bilo sta - za drugog?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Res, rei, f.
Gradjanin
Duh bunta: +15/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 03.06.2007. 14:41 » |
|
Ne, to je iskorak od sebe, mesta na kome vise ne mozes da stojis jer te vuce dole i ne pita dokle zelis da ides, i korak ka, ka onome sto ni sam ne znas sta je, i sto je uslovilo takvo usmerenje samo iz nemogucnosti integracije sebe u svojoj sadasnjosti, uz obitavanje proslosti i poricanja buducnosti. Ne za drugog, nego za sebe protiv sebe.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam udarac koji boli onog koji udara.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 03.06.2007. 23:03 » |
|
Da li bi mogla nešto da kažeš o tome zašto je promiskuitet loš za devojku tih godina (ili uopšte)? Zanima me pogled sa ženske strane na tu pojavu, ali ne onaj koji objašnjava kako je do toga došlo, nego zašto je to loše, ako je loše.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|