Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 13.11.2006. 20:39 » |
|
Jasno je da kod Mizanta sve puca od kompleksa i neuroze u odmaklom stadijumu. Tako je to kad se covek prvo pravi onakav kakav nije. Pa kad otkriju sa kim su onda se bacaju u ocaj, a odatle bilo kome samo da zaborave sramotu.  Ovo nije prva tema na kojoj sam primetio da No Name koristi priliku da "napusi" Miza. Ne vidim poentu za to. Jest' da vas ne znam licno, ali valjda ste u istoj organizaciji, vidjate se cesto isl. Mada, otkud znam koji bi motiv mogao da ima Bezimeni ( svaka asocijacija na Klinta Istvuda je slucajna ).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 14.11.2006. 02:27 » |
|
Ma mi se zaebavamo, Trumi. A i u nasem razgovoru kompleks, retardacija, bolest i sve negativno je dobro. ... Da pustimo ipak da ovi mudri ljudi razgovaraju o promiskuitetu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Viktor N.
Gost
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 14.11.2006. 16:57 » |
|
Jasno je da kod Mizanta sve puca od kompleksa i neuroze u odmaklom stadijumu. Tako je to kad se covek prvo pravi onakav kakav nije. Pa kad otkriju sa kim su onda se bacaju u ocaj, a odatle bilo kome samo da zaborave sramotu.  @No Name Opet si na njegovoj strani, ali prvenstveno zbog onoga puca, puca, puca...Krajnji paradoks je ovaj-ako hoces prijatelja narocito u braku, onda to moze biti samo promuskuitetna devojka/zena, a ne neka postena zenica, koja ce vrlo verovatno u braku prozdirati svog muzica! :) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 21.11.2006. 17:15 » |
|
I couldn't agree more!
S jedne strane, da li je neko svestan cinjenice da smo svi mi promiskuitetni kada samo posmatramo nasa razmisljanja. Ako se neko zaludjuje idejom da moze da se "skuci" sa "domacickom" onda neka mu, ali ja bih radije sa nekim ko mi je slican i ko je koliko-toliko svestan cinjenice da je maltene sve prolazno. A jos kada govorimo o braku, ma i o nekoj ozbiljnosti u vezi, to je tako relativno pitanje. Sve se menja... a mozda je to samo uticaj planeta danas.
Hocu reci, nikada ne znamo sta i ko ce nam sutra promeniti zivot, ko ce isplivati, ko prevagnuti... idiotski je reci da je neko promiskuitetan ako samo menja odluke... vise sam za otvorenost - ako sam i pogledala nekog drugog/u, to znaci da mi nesto u toj vezi/braku ne valja i da se to nesto mora menjati, ili pak taj neko...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 21.11.2006. 21:24 » |
|
nastavio misao sangie 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 21.11.2006. 23:16 » |
|
nastavio misao sangie   Razumem ovaj "thumbs up", ali ovo "nastavio misao..."? :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 22.11.2006. 18:10 » |
|
 Razumem ovaj "thumbs up", ali ovo "nastavio misao..."? :) hteo sam da napisem "nastavi misao" nego sam u brzini pogresio...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
provincijalac
Gradjanin
Duh bunta: +36/-22
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 19.01.2007. 17:12 » |
|
Ne znam bas dal je promiskuitet i prostitucija slicno, rekao bih da jeste samo sto se za jedno dobija novac, ali na sta sam naleteo:
Spomenik prostitutkama u Amsterdamu 19. januar 2007. | 12:06 | Izvor: FoNet
Amsterdam -- Bronzana statua u čast prostitutki iz čitavog sveta biće postavljena krajem marta u kvartu "crvenih fenjera" u Amsterdamu.
Autorka skulpture, vajarka Els Rejerse, delo je izradila na molbu bivše prostitutke Mariske Major koja je pre deset godina osnovala informativni centar o prostituciji.
Reč je o prvom takvom spomeniku u svetu, a gradske vlasti Amsterdama već su dale odobrenje za njegovo postavljanje. Skulptura predstavlja ženu sa rukama na kukovima i pogledom uprtim u nebo kako stoji ispred jednih vrata. Tačno mesto na koje će statua biti postavljena, kao i naziv dela, još nisu obelodanjeni.
Malo preteruju. Holandjani jesu 'open-minded' ali ovo vec prelazi granice prihvatljivog.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
debeli dud
Nazionalist
Duh bunta: +9/-18
Van mreže
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 28.01.2007. 05:07 » |
|
ko je promiskuitetan uopste ? onaj ko ima pet partnera godisnje ili mesecno ? moze malo da se pojasni sta znaci promiskuitet u stvari ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos
Gradjanin
Duh bunta: +39/-36
Na mreži
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 28.01.2007. 10:15 » |
|
ko je promiskuitetan uopste ? onaj ko ima pet partnera godisnje ili mesecno ? moze malo da se pojasni sta znaci promiskuitet u stvari ?
Da. Zanimljiva opaska. Mislim da se pod tim podrazumjeva potpuno predavanje odluke samom porivu, koji bi se zadovoljavao kada se pojavi, nevazno gdje, i nevazno sa kim. To bi znacilo, ne kalkulisati vise, ne htjeti kalkulisati, ne pristajati na bilo kakvu ili bilo koju "veliku promisao" kao nit vodilju kojoj bi se isti trebao podrediti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Radovati se, to znaci sasvim polako.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 28.01.2007. 13:31 » |
|
Sjajna definicija gospodina Miloša.
No, ja bih da dodam da ne smatram bitnim broj "partnera", već upravo to da li osoba ljude koje "voli" zove baš tako - partnerima. Ako ih takvim naziva, onda se radi o promiskuitetnoj osobi. To je moje mišljenje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 04.05.2007. 23:29 » |
|
Promiskuitet nije za osudu, ali vise je nego jasno da su promiskuitetne osobe nezrele i nesposobne da izgrade stabilan emotivni odnos sa bilo kime, jer ni sebe ne poznaju dovoljno. Mislim da su takve osobe neispunjene, konfuzne, sebicne i povrsne. Da bi imao emotivnu vezu sa jednom osobom, potrebna je prava energija, zrelost, zainteresovanost, masta i volja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 05.05.2007. 00:35 » |
|
Sjajna definicija gospodina Miloša.
No, ja bih da dodam da ne smatram bitnim broj "partnera", već upravo to da li osoba ljude koje "voli" zove baš tako - partnerima. Ako ih takvim naziva, onda se radi o promiskuitetnoj osobi. To je moje mišljenje.
Izdajnice, preterujes malo... Ne mozes se toliko hvatati za formu, iako priznajem da prizvuk same reci partner moze odavati takav utisak, ali 90% ljudi koji bi ovaj termin nekom prilikom upotrebili, ne mora da znaci da su promiskuitetni. Slazem se da je Miloseva definicija odlicna! Promiskuitetne osobe, trebalo bi dodati nisu u stanju da budu same i iz tog razloga utehu, kao i zelju za nekim drugim potrebama kojih nisu ni svesne zadovoljavaju sportissimom sa raznim osobama. Bitno je da istovremeno imaju vise partnera i to bi se moglo nazvati promiskuitetom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 05.05.2007. 00:40 » |
|
Valjda smo liberalni toliko da nas ne zanima sta jebe komsija, i s kim se jebe komsinica. Sta te briga ko je koliko devojaka imao ili koliko je falusa popusila neka riba, ako nije tvoja? Niko te ne tera da ti spavas s njom pa da se zalis. Po meni, ni seks sa ovcama, dinosaurima, ribama i tigrovima ne bi trebalo da bude za osudu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos
Gradjanin
Duh bunta: +39/-36
Na mreži
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 05.05.2007. 00:47 » |
|
Ne'am pojma o tome, al ja ne bih dao tigru da mi pusi, jer se plasim da bih tu ja ispusio 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Radovati se, to znaci sasvim polako.
|
|
|
|