Moguće je da neki bogataš i u ovom slučaju stoji iza tajne organizacije, pa daje novac u zamenu za bubrege i ostalo onih koji prihvataju dil. Tako bi i ti mogla, a da te ne zamrzavaju, ako već imaš para. A podrazumeva se da zvezde imaju para.
Koliko ja shvatam, ali, kao shto znam inache, shvatam pravilno, g.Izdajnik ovde savetuje Rinici da se ne zamrzava, nego, ako vec ima toliko para, da si kupi bubreg, koji ce joj, kad tad otkazati ako zhivi predugo.
A ja pitam Domaceg Izdajnika, da li je on zaboravio na druge delove tela, i organe, kao na primer MOZAK, koji se ne da transplatirati josh uvek, ili kozhu, ili mishice i kosti stare.
On ti Rinice daje loshe savete, jer je zao, jer zna da su lekari josh nesposobni i zna da se ne treba imati totalnoga poverenja u ovodanashnju medicinu, pa hoce da tako idesh na transplatacije i da te celoga zhivota seku, tvoju lepu kozhu, pa mozhda chak i umresh na nekoj tranplataciji, operaciji, chuvaj se ti Rino ovakvih vukova, i ovakvih saveta.
Lepo se zamrzni pa kad se odmrznesh dace ti sajborg telo a mozak ce zhiveti vechito u svojoj punoj snazi, regenerishuci se. Bice to divno vreme.
A vi idite na transplatacije i zaveshtavajte svoje organe, glupi smrtnici.
ZA SHAKU DOLARA!!!