Pa ne znam ko je kriv...u stvari znam ali krivica ne moze da bude jednostrana...ili je mozda bolje objasnjenje da je priroda muskaraca i zena istovetna...ne u potpunosti cista, ne slozena, ne promisljena...I jos preko svega...koliko je dovoljno da bi zena bila "to" a ne nesto uzvisenije?
Može ili to da se kaže, ili pak da se objasni kako biti "kurva" nije ništa loše. Ja bih se kladio da bi 99,99% žena to potvrdile (da biti kurva nije ništa loše), ali ne javno, već za sebe. Isto tako bi to i mužjaci potvrdili, budući da su oni takođe za takvu vrstu interakcije sa ženama, pa tako i sami odgovaraju tom određenju.
Mislim da ne mnogo a opet ne ni malo jer je to bilo presudno da se ceo pol kategorise u nesto ruzno...
Dva su pitanja: Koliko je to ružno zaista? (budući da je neminovnost svake muške i ženske osobe koja doživi recimo 25. godinu, ili makar 99,99% takvih) A zatim i zašto bežati od toga ako je već činjenica? Zašto se žene ne bi danas borile za to da se izbaci iz upotrebe pojam "kurva", budući da taj pojam više ništa ne znači. Ja mislim da je upotreba takvog pojma, radi uvrede, sasvim deplasirana danas. Ako više ništa ne znači, ako je svaka žena to, ako ne stvarno onda maštajući, onda što da se ljudi zavaravaju time da su jedni kurve, a drugi nisu.
pa i kao takvo usled "ljubavi" ili "dopadanja" mora da se vari...zar nije odvratan taj osecaj ziveti pored nekog koga smatras ako ne pravom onda potencijalnom kurvom?
Pa, jeste. Ali isto tako je odvratan osećaj misliti o tome kako ćemo se za dvadeset, trideset ili četrdeset godina raspasti kao bića, pa ipak živimo još uvek. Ja sam u potpunosti siguran da ću najpre kraj sebe imati životnu saputnicu koja je pre nego stigla do mene bila sa desetoricom, možda dvadesetoricom tipova, da je radila šta je radila, i da sam ja anđeo spram nje, ali tu nemam razloga da se bunim. I pred mnom su prolazile devojke kao što su pred njom tipovi, samo što nisam imao petlju da im priđem i završim posao, pre nego da se ponašam kao klinci kad otkriju moć piše. Dakle, čovek mora da žmuri na milion stvari. Nažalost, žena čini mi se da ne mora. Mnogo puta sam nailazio na takve koje bi mi kazale kako je sjajno to kada mladić prođe sito i rešeto od "riba", pa onda dođe do Nje, i tu zastane nakratko. Onda on zna tačno kad da ga... (da ne detaljišem). U svakom slučaju, čini mi se da pojam "kurva" za muškarca ne postoji ili nije skovan od strane žena jer one to ne doživljavaju kao nešto loše. Naprotiv: muškarac je potrebno da bude nešto takvo, da bi bio dovoljno dobar.
Možda je predrasuda, ali to je iskustvo koje sam pokupio komunicirajući na ovaj ili onaj način sa ženskim polom.