ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #270 poslato: 01.06.2008. 14:39 » |
|
Ali, na nasu srecu, tek retke umeju da prepoznaju i koriste te, svoje, komparativne prednosti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #271 poslato: 01.06.2008. 14:45 » |
|
Jesam, svadjao sam se ali tu ima jedna caka ( da tako kazem ). Mogu ti sprziti mozak samo ako uspeju da te navedu da se previse emotivno uneses ( jer su one tu na svom terenu ). Sa druge strane, ako hladno i racionalno raspravljas ( pada mi na pamet Putinov profil, mogu da se kladim da njega ni jedna zena nije mogla zajebati ) nemaju mnogo sansi jer recimo u jednom trenutku mozes da krenes da ih kuliras ili samo da im odgovris "dobro" i da time pokazes svoju superiornu poziciju. Dakle, nije to bas tako jednostavno... Za ficizki bol jesam, a sto se tice ustrajnosti mozda je to tako, ali muskarci dominiraju na polju biznisa, nauke pa i umetnosti tako da ne vredi im to mnogo. Mozda jedino na polju ostvarenja licnih ciljeva. Sto se tice lukavosti u pravu si, ali kad je jednom provalis da je lukava to vise ne prolazi ( makar je za mene takva osoba procitana knjiga ). Licno sam stava da je potpuno jaci pol jedino u seksualnom smislu ( jer ce se pre reci za muzjaka da je los u krevetu, nego sto ce muskarac to reci za zenu - a tu lezi OGROMNA moc ), za ostalo sve zavisi...nista nije dato.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #272 poslato: 01.06.2008. 14:51 » |
|
I mogu sopstveni seksualni cin da instrumentalizuju, da sa rastojanja gledaju na isti, u cilju zadovoljenja nekih drugih cileva.... To sto si rekao za lukavost, ne slazem se,...pravo zensko ce te preveslati, ma koliko da si iskustan i spreman na tom planu!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #273 poslato: 01.06.2008. 14:54 » |
|
I mogu sopstveni seksualni cin da instrumentalizuju, da sa rastojanja gledaju na isti, u cilju zadovoljenja nekih drugih cileva.... To sto si rekao za lukavost, ne slazem se,...pravo zensko ce te preveslati, ma koliko da si iskustan i spreman na tom planu!!!!
Hoces da kazes da je PRAVA zena ta koja je tako lukava?  Uf, sad ce neke dame sa foruma da se uvrede. Doduse, moguce ali ja nisam jos nailazio na takve, tj. nisam bio blizi sa njima. Poznate su mi neke isfolirane i lazljive ali takve sam prozreo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #274 poslato: 01.06.2008. 14:57 » |
|
Ako je zainteresovana da te predje, jebao si jeza. Zasto bi se dame na forumu uvredjivale, siguran sam da svaka od njih, kada odluci da se koristi paklenom kombinacijom lukavosti i koketizma, uvek dobije sta oche...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lanavi
|
 |
« Odgovor #275 poslato: 01.06.2008. 14:58 » |
|
Lukavost moze da se definise kao promisljenost ili teznja za planiranjem (razmisljanje 5 koraka unapred), no ogoljena postoji jos kako ako je cilj ruzan. Verujem da je uocljivo osim za one koji ne zele da vide.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.
Andric
|
|
|
Truman
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #276 poslato: 01.06.2008. 15:01 » |
|
Zena se moze predstaviti drugacijom nego sto jeste. I ako to radi dobro onda nastaje problem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #277 poslato: 01.06.2008. 15:01 » |
|
Muskarci su, po pravilu, zaslepljeni kolicinom sadrzaja u testisima, i kod njih lukavstvo uvek prolazi. Inace, to planiranje koraka, je nesto svojstveno zenama...Kao, sedimo na plazi, i ona pita:...Gde cemo za Novu..? Ili, tek isterujem majstora iz novog kupatila, a ona prica o novoj ves masini 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lanavi
|
 |
« Odgovor #278 poslato: 01.06.2008. 15:03 » |
|
Zena se moze predstaviti drugacijom nego sto jeste. I ako to radi dobro onda nastaje problem.
Gluma je mocna umetnost ali ako je publika pazljiva i uneta u predstavu primetice da nesto nije u redu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Andric
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #279 poslato: 01.06.2008. 15:05 » |
|
Ali, vesti glumci dobiju Oscar, zar ne 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lanavi
|
 |
« Odgovor #280 poslato: 01.06.2008. 15:06 » |
|
Relativno...ukusi su razliciti...no otislo se daleko, tema je razvodnjena nazalost.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Andric
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #281 poslato: 01.06.2008. 15:08 » |
|
Gresis za ljude Putinovog profila. Tesko se zaljubljuju, a kad se to desi, onda zlo i naopako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Odradek
|
 |
« Odgovor #282 poslato: 01.06.2008. 20:03 » |
|
Mozda nije za ovde ali volela bih da saznam, da li bi se iko od ovdasnjih muskaraca menjao za poziciju zene (u svakom smislu, zauvek)...isto pitanje imam za ovo malo zenskog sveta koji se oglasi povremeno - bi li usle u kozu muskarca i kako bi ovo iskustvo koje imate kao zene (zlo)upotrebile u poziciji privilegovanog pola?
Da, vrlo rado. I verovatno bih bio najpromiskuitetnija kucka na svetu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
|
|
|
|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #283 poslato: 02.06.2008. 14:12 » |
|
Muskarci su, po pravilu, zaslepljeni kolicinom sadrzaja u testisima, i kod njih lukavstvo uvek prolazi. Inace, to planiranje koraka, je nesto svojstveno zenama...Kao, sedimo na plazi, i ona pita:...Gde cemo za Novu..? Ili, tek isterujem majstora iz novog kupatila, a ona prica o novoj ves masini  stvar je percepcije... (a onda i tvog iskustva da ces ti posle izvesnog broja takvih momenata poci da shvatas zene kao iskljucivo manipulantna bica zbog svog nacina misljenja koji obelezavas kao "planiranje koraka")... ...licno, moram da planiram korake... zasto? da bih mogla kroz tu svoju igru u svojoj glavi da se spremim na najgore i na najbolje... da vidim na koji sve nacin mogu da izbegnem neprijatne situacije ili da umem da prigrlim prijatne... u istu ruku da utomim svoju impulsivnost u ti momentima... planiranje koraka nije nuzno neka vrsta mane kod zena... ne bi poverovao u koliko situacija je upravo to donelo dobro tebi u nekoj vezi... sto je ona planirala unapred... hocu samo da odgovorim na pitanje koje nije bilo upceno meni s obzirom na to da smo ustanovili da sam zena... ponekada bih se menjala da vidim kako je to biti musko... prvo naravno iz razloga drugacijeg seksualnog iskustva (fascinira me nemogucnost sapoznaje kako je to kada se digne)... a onda i nesto kao: kako izgleda razmisljati kao muskarac... jer se ponekada zapitam: kako mozes da mislis tako (banalno)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
One To stop the world. One, Two stop the world.
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #284 poslato: 03.06.2008. 09:51 » |
|
XAXAXA Ja sam pre par godina razmisljao da ugradim silikone. Samo, umro bi od gladi, jer bi se po ceo dan ispred ogledala igrao njima, nishta ne bih radio drugo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|