|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 22.05.2007. 10:31 » |
|
Prijatelj će ti posuditi svoju ruku, dupe ili usta u slučaju nužde, eto zato što ti je prijatelj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 24.05.2007. 01:29 » |
|
Moja najbolja prijateljica nema cenu, a sto se tice nekih "prijatelja", oni takodje nisu imali bas neku cenu, pa sam morala onako da ih ostavim da ih neko drugi pronadje ako mu budu odgovarali...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 24.05.2007. 13:30 » |
|
E da, modesty me podstace da pitam imate li najboljeg prijatelja? Znaci jednog, ne mislim na drustvo. Ja nisam siguran da imam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 24.05.2007. 14:58 » |
|
Imam par ljudi kojima je stalo do mene, i meni do njih, ali ne znam može li se to nazvati prijateljstvom, onim kako sam ja to zamišljao. Postoji taj problem komunikacije (ne bi valjalo ovo smatrati istim kao kad se kaže - problem u komunikaciji, jer nije to), a on nastaje onda kad ti neko jeste drag po nekim kriterijumima, jeste dobra osoba (iz perspektive onoga što smatraš dobrim), ali ne možeš sa tom osobom govoriti o stvarima koje tebi čine nekakvu suštinu sveg životarenja. Upravo takve ljude ja imam, nekoliko takvih, i ne znam baš kako to da posmatram. Često izlazi na to da ih primoravam da čine nešto što inače ne bi činili, a da bi udovoljili onim mojim ciljevima. To se čini mučnim ponekad, koliko za njih, ništa manje i za mene.
Idealno bi bilo kad bi postajala sličnost u interesovanjima, a i u pogledu karaktera se slagali sa nekim. To je, nužno, sjajan odnos, jako prijateljstvo. Dakle, sličnost interesovanja i karaktera.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 24.05.2007. 17:31 » |
|
E PA I JA NEMAM PRIJATELJA .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 24.05.2007. 20:13 » |
|
Rino, nemoj tako, ti i ja smo super cyber-prijateljice...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 24.05.2007. 20:15 » |
|
Ja ne priznajem cyber-prijateljstva.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 24.05.2007. 20:24 » |
|
Trumane, nemoj tako, pa i ti si mi super... Uostalom, sa tobom mogu da se vidim i ovako, u BG-u si...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Baba_Yaga
Slobodni mislilac

Duh bunta: +3/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 24.05.2007. 23:51 » |
|
E PA I JA NEMAM PRIJATELJA . A i koji ce ti qrac (da prostite).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Strah i trepet za svu decu. Kako malu, tako i veliku.
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 25.05.2007. 10:00 » |
|
A i koji ce ti qrac (da prostite).
....svoju ruku, dupe ili usta u slučaju nužde.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
|
|
|
Baba_Yaga
Slobodni mislilac

Duh bunta: +3/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 25.05.2007. 23:56 » |
|
dupe E ovo ako ti da, onda je pravi pravcati prijatelj...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Strah i trepet za svu decu. Kako malu, tako i veliku.
|
|
|
Res, rei, f.
Slobodni mislilac

Duh bunta: +15/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 03.06.2007. 02:44 » |
|
Pod prijataljstvom smatram ostvaren odnos u odredjenom vremenu koji i dalje slovi za takvog, odnosno, i kada njegovo trajanje iscuri. Prethodna recenica izbegava izdaje bilo kakve vrste. Zelim za vecnost, a verujem i u interval.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam udarac koji boli onog koji udara.
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 03.06.2007. 13:44 » |
|
Sta mislite o onoj frazi "najbolji prijatelj"? Jel postoji nuzno neko ko je najbolji prijatelj, ili mogu da postoje "najbolji prijatelji", tj. samo prijatelji i recimo "poznanici", ali da medju one prve ne mozes da odredis ko je najbolji? Ja sam vise za tu frazu "najbolji prijatelji".
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Res, rei, f.
Slobodni mislilac

Duh bunta: +15/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 03.06.2007. 14:20 » |
|
U svojoj kategorizaciji svi oni s kojima imam veze delim na:
rodjake - prema kojima ne gajim nikakve obaveze ljubavi
poznanike - veliki broj ljudi s kojima sam razmenila par recenica, misli ili minuta (pa i sati)
drugove i drugarice - osobe s kojima se vidjam s odredjenom ucestaloscu
drugare - ljudi s kojima sam u medjusobnoj iskrenosti u priznanju da imamo samo par osobina zajednickih (slabo i interesovanja), ali i uverenju da ce taj osecaj dragosti prema drugome i dispoziciji za pomoc dugo trajati
kolege - ljude za koje se ne bih trudila da ih upoznam da nije fakulteta
prijatelje - to bi cak u nekom opste prihvacenom znacenju bili, od svih gore navedenih, mozda ponajpre drugari, ali ne pravim takve ideje u zivotu
i najbolji prijatelj - ovde je bilo jedno, nakon cega je ostalo nijedno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam udarac koji boli onog koji udara.
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 08.08.2007. 21:06 » |
|
Pod prijataljstvom smatram ostvaren odnos u odredjenom vremenu koji i dalje slovi za takvog, odnosno, i kada njegovo trajanje iscuri. Ja bih to samo malo preformulisao i rekao da je to neki naročito prisan odnos među ljudima, obično sa zajedničkim interesima u bilo kojoj sferi intimnog i poslovnog života. U toj rečenici ključno je da se radi o interesu, dakle, drugi nije stvarno doživljen kao sam subjekt misli, jer bi to bila ljubav.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|