Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: O astrologiji | Sta je astrologija  (Pročitano 14397 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #90 poslato: 02.02.2008. 20:43 »

Znaci, rekla ti je sta ce ti se desiti konkretno u buducnosti? Ja licno smatram da je to jako tesko, koliko god neko bio potkovan astrolog. Recimo, pre dosta vremena dolazio je na Krstu i jedan pro astrolog i rekao da svako mladji od 20 ima pravo da ga pita 3 besplatna pitanja. Ja sam to iskoristio i pogodio mi je jednu stvar vezanu za drustvo, za blisku buducnost. Sa druge strane rekao mi je da cu posle faxa par godina raditi u inostranstvu, a onda se baviti skroz drugim poslom ( pretpostavljam ovde ). Sa druge strane, vipcurlic mi je rekla da cu do 35 sigurno otici odavde i da cu dugo dugo biti u inostranstvu.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Urednik

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #91 poslato: 02.02.2008. 20:50 »

Jel to bio onaj Silko?

Pa znas kako nisam je pitala bas konkretno za buducnost vec me zanimao pluton u 12oj jer je to jedan od pokazatelja kancera pa sam je zamolila da mi vidi imam li jos podrzavajucih aspekata. Pa mi je onda devojka napisala pola strane sta da radim i cega da se cuvam..ja se plasila raka a ispalo da mi je kicma kljucni problem ( sto je i tacno - vec sada imam problema).
A oko ljubavi ..znas ono, tipicno zensko pitanje, svadba da ne i tako to. Cheesy
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #92 poslato: 02.02.2008. 20:52 »

Ne, nego Tijan. A i Silko mi je rekao neke stvari...isto vezano za inostranstvo. Znaci, vipcurlic ti je spominjala kicmu i to se ispostavilo kao tacno, ako sam dobro shvatio...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #93 poslato: 02.02.2008. 20:57 »

Jeste :)
Nekako mi je lepse na krstarici , ljudi su spremniji da ti odgovore. Registrovala sam se na onaj Made in Montenegro ali nesto ukratko i uopsteno sve kazu...Mada ona Andjela Pizeli zna znanje...
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #94 poslato: 02.02.2008. 21:01 »

Ja sam upravo i poverovao da tu ima necega kad su mi neki ljudi sa foruma rekli neke stvari. Pre toga sam mislio da je astrologija cista glupost...A je l pratis sajt Nikole Stojanovica? Ima sjajnih tekstova, ne samo njegovih nego brdo astrologa.
Sačuvana

Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #95 poslato: 02.02.2008. 21:04 »

Pratim...bas sad cituckam nesto.
Jedan od boljih sajtova
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #96 poslato: 03.02.2008. 21:23 »

Poslah ti na PP kartu:)
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: 16.02.2008. 05:56 »

Za Morellu i Trumana , dobri forumi:

forum.hr/forumdisplay.php?f=165

astro-art.net/forum/index.php
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #98 poslato: 19.02.2008. 19:21 »

Hvala :)
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #99 poslato: 10.04.2008. 12:04 »

Morella, jesi li slusala juce Milenu Ekhart kod Laneta Gutovica? Al nahvali Manekena  cudjenje
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: 10.04.2008. 12:13 »

Mozda je to samo naklonost zene prema odredjenom tipu muskarca  osmeh, mozda je politicki stav kome se namestila dobra prilika za promociju a moze biti da taj Jarac osim ocigledne harizme zaista u svom natalu ima jos nesto. Za one koji znaju vise a imaju i interesovanja :

http://www.astrologytalks.com/horoskopi_poznatih-2.html
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #101 poslato: 10.04.2008. 12:15 »

Samo cu citirati ovo vezano za Kostunicu:  Brz je u donošenju odluka, plodan u idejama i originalan.

Ma kako da ne...Taj astrolog je sve bivse ministre te vlade nahvalio. Kad bi to bilo tako...
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: 10.04.2008. 12:22 »

Ne znam ni ko je ovo pisao ali na to se ne treba obazirati. Treba naci prave karte odnosno prave podatke pa razmatrati to natenane. Astrolozi po narudzbini veoma cesto prave tumacenja koja odgovaraju onima na koje se ona odnose...mozda tinja pomisao da ce postati licni astrolozi i proroci glavonja...jos malo pa lokalni Nostradamusi, zar je to malo??
Sačuvana

Sartr
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: 10.04.2008. 12:24 »

Samo cu citirati ovo vezano za Kostunicu:  Brz je u donošenju odluka, plodan u idejama i originalan.

Voja je izuzetno plodan. Sam je okotio 12 mačaka i tri praseta.....
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #104 poslato: 10.04.2008. 12:25 »

Ma pazi, mozda oni imaju prave karte ali tumace samo dobre stvari ili ih preuvelicavaju. Nisam jos cuo za nekog astrologa da tvrdi javno za nekog politicara da je lopov. Vecina tih estradnih astrologa su beskicmenjaci...
Sačuvana

Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: