Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: O astrologiji | Sta je astrologija  (Pročitano 14320 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #135 poslato: 18.04.2008. 00:09 »

Blizanac/Vaga  Vazdusna kobimacija, kazu tesko razumljiva obicnim smrtnicima  Zvrko
Ti bi trebalo da si baš super, ovako sam za sebe, pošto su ti znak i podznak prilično usaglašeni osmeh
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #136 poslato: 18.04.2008. 13:31 »

Ja sam riba, podznak strelac. Mesec mi je u vodoliji. Granica sam vodolije i ribe-19.02.1985., ali , ipak spadam u ribe.

Lepo je kad je devojka iskrena. Vodolija koja naginje Ribama. Vodolija koji je već poprimio prirodu Riba. Genius Bonus koji naginje ka prirodi Genius Malus. Ambivalentan. Lako može da bude i ovo i ono. Shapešifter! Taj Mesec u Voodooliji možda može malo da te iracionalizuje, ponekad, tu-i-tamo, bilo to pozitivno ili negativno. Baš me je to uzbudilo......

P.S. Da li si obraćala pažnju na to kad se bolje osećaš kad se mesec puni ili kad je u fazi opadanja?
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #137 poslato: 18.04.2008. 19:14 »

Ti bi trebalo da si baš super, ovako sam za sebe, pošto su ti znak i podznak prilično usaglašeni osmeh

Nazalost, to nije tacno. Imam jednu vrlo nezgodnu opoziciju.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Urednik

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #138 poslato: 18.04.2008. 19:19 »

Gde je smajli koji prevrce ocima...

Trumane covece sto si ti toliko ubedacen zbog svog natala....
Iskoristi tu opoziciju..sta si se uhvatio za nju..jaka stvar, imam je i ja. Svako je tvorac svoje srece...

Imas ti i gorih stvari u horoskopu....ako cemo iskreno Cheesy

Mnoge serijske ubice su imale kartu punu trigona i sekstila pa su zavrsili na stolici....negativni apekti jesu tu da pokrenu coveka, da ga teraju na rad...

Jao..de mi je stap da se sad istucem...
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #139 poslato: 18.04.2008. 19:21 »

Reci mi kojih stvari. Jako me zanima sta znace.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #140 poslato: 18.04.2008. 19:29 »

Jest bash da ti kazem pa da provedes ostatak zivota zakljucan u sobi......

Salu na stranu...nemoj krivo da me shvatis..ali...ne treba ti natalna karta da ti kaze da li si pametan,lep ili sta vec...
Ne znam jel si primetio onu RistanovicSErb28 na Krstarici koja je pala u depresiju jer joj u karti aspekti "inteligencije" nisu bili dobri i onda je isla okolo i smarala " Jesam ja glupa, molim vas recite, jesam li glupa". Doslo mi je da joj kazem " Jesi,retard si". Ali sam iskulirala...

To su gluposti.

Ja ti ne mogu reci sta ce ti se desiti u zivotu, kako ce ti se zvati zena i u kakvom ces kovcegu biti sahranjen i kada....
Ne moze ti to reci ni profesionalac...mozda i moze ali ne detaljno.

Ne zelim ti sad svasta govoriti jer nisam ekspert, treba da ti odradi kartu neko strucniji..samo hocu da ti kazem nemoj se hvatati za pojedinacne aspekte. Jedna opozicija te nece ubiti (prouci je, pronadji to sto te kochi i prevazidji to) ...kao sto ni harmonicni natal nece obezbediti lagodan zivot po principu " nista ne radim a zaradjujem".

Najbolje je sesti i uciti...sam ces najbolje prokljuviti svoju kartu :)
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #141 poslato: 18.04.2008. 19:32 »

Shvatam, nisam kao ta sto se ubedacila...
Sačuvana

Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #142 poslato: 18.04.2008. 19:37 »

Ma znam....kako i da ne budes razuman kad si rodjen na tako divan dan...aaa jos malo pa ce nam rodjendan ^^
Me can't wait
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +160/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: 18.04.2008. 20:05 »

Lanavi, hvala na onom tekstu/analizi znaka i podznaka s obzirom na moj datum i mesto rođenja. Uglavnom se i podudara sa onim što je, ali, opet, nikakvo pogađanje ne bih mogao da uzmem za relevantno, ne posle čitanja ovog odličnog teksta postavljenog od strane jednog od administratora foruma, ali koji ređe navraća: Šta je to astrologija

Tekst je inače izašao u drugom broju Zapada. Vredi pročitati pa nastaviti priču o tom šta je astrologija.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #144 poslato: 18.04.2008. 20:15 »

Lanavi, hvala na onom tekstu/analizi znaka i podznaka s obzirom na moj datum i mesto rođenja. Uglavnom se i podudara sa onim što je, ali, opet, nikakvo pogađanje ne bih mogao da uzmem za relevantno, ne posle čitanja ovog odličnog teksta postavljenog od strane jednog od administratora foruma, ali koji ređe navraća: Šta je to astrologija

Tekst je inače izašao u drugom broju Zapada. Vredi pročitati pa nastaviti priču o tom šta je astrologija.

Molim i drugi put. Licno sam na granici izmedju skeptika i vernika no kako vreme prolazi uspevam (sebi) da pronadjem i opravdam sve ono proslo sto se dogodilo kroz tranzite i aspekte koji su se desili. Laiku je lako da bude prevaren i subjektivan. Ne treba niposto ubedjivati bilo koga u nesto, samo ne volim ni one koji pljuvacki unapred sve odbacuju. Ako nista drugo zanimljivo je zabave radi.
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
mmilan
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: 21.04.2008. 15:48 »

Vidim diskusija o astrologiji jos uvek traje, neki cak i ne vole da pisu javno pa salju "zanimljive" privatne poruke :)

Klasican astroloski pristup, kad god nemaju sta da kazu krecu u napad koji je na granici vredjanja.

Mozda napisem i nastavak ovog teksta o astrolagariji  Zvrko
Sačuvana

Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience. - unknown
Before we work on artificial intelligence why don’t we do something about natural stupidity? - Steve Polyak
Kriticar je kokoska koja kokodace dok druge kokoske nose jaja - autor (meni) nepoznat
Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #146 poslato: 23.04.2008. 20:28 »

Sta ces kad smo budale.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: 09.05.2008. 19:20 »

Ne znam da li je vec pomenuto ali oni koji bi hteli da sami sebi izracunaju natalnu i ostale karte, podznak i tranzite mogu to da urade preko:

Kod:
www.astro.com

Cini mi se da je LJ-S ovih dana rodjendan, neka je sa srecom!
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Morella
Urednik

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #148 poslato: 29.06.2008. 19:42 »

Imamo li nekog raka na forumu?
Sačuvana

Chris
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: 04.07.2008. 04:43 »

Imamo li nekog raka na forumu?

Taj sam... rak/strelac
Sačuvana

Pitaj slobodno sta te zanima!
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19   Idi gore