Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Moda | Oblacenje | Modni stil  (Pročitano 6884 puta)
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 11.06.2007. 20:34 »

asophos, u trzisnom sistemu rade traznja i ponuda. Ako ima traznje ( oni koji kesiraju ) zasto ne bi bilo i ponude. Imao bi pravo da se ljutis kada bi neko iz tvog dzepa vadio pare za te manekenke, ali to se ne desava.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 12.06.2007. 14:24 »

Veza izmedju glumaca i modela je u tome sto i jedne i druge kontrolise rezija, odnosno modni kreator. Oni igraju po nalogu. I jedni i drugi deluju telom, mada glumac koristi i jezik kao gloto-aktivnost, a ne samo telesnu signifikaciju. Modelu je oduzeto pravo glasa. Jedino je to razlika. Veza, medjutim, nije nimalo zanemariva. Glumac je pod konstantnom agresivnoscu i predmet/objekat je za reziju.
Sačuvana
asophos
Slobodni mislilac

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #17 poslato: 12.06.2007. 18:29 »

trumane, bez obzira da li se radi o mojem novcu ili novcu uopšte, zločin je protiv čovečanstva i zdravog razuma dati nekome novac da bude lep ili da jurca za loptom, a pogotovo dati mu one količine novca, za pola sata toga da bude lep ili da trči, koje su dovoljne da nahrane polovinu svetske populacije!!!!!!!!!!
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 12.06.2007. 18:56 »

Nije bas polovinu, ali si okvirno u pravu. Medjutim svaki sistem ima slabosti pa tako i ovaj koji zovemo slobodno trziste. U komunizmu manekeni i fudbaleri koliko znam nisu imali tako enormne ugovore, ali zato se drzava za sve pitala, a kad kazem drzava citaj partija. Ne verujem da ti se to dopada ( pogotovu kao pankeru ). Sad imas suprotno, sloboda izbora ali zato mnogi cine stupidne stvari. Ne mozes im zabraniti. Ne slazem se ni ja sa tim, ali jednostavno je tako.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 19.06.2007. 01:25 »

Imate li fetis?

Nosim noz za klanje volova u desnom privesku uz kais (tamo gde neki stavljaju mobilne telefone). Bez toga ne izlazim na ulicu (sem leti kad zapece). Bic - omiljeno oruzje u predigri.
« Poslednja izmena: 19.06.2007. 01:45 Plodni bizon » Sačuvana
Sinhro
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #20 poslato: 29.06.2007. 23:18 »

...ne mogu nikako da budem u necemu u cemu mi nije prijatno..bilo zbog toga sto mi je tesno,kratko ili sta vec,bilo zbog toga sto ne licim na sebe u tome...ranije sam se oblacila u punk fazonu,ali sam se trudila da ne lici na uniformu (mislim da je bilo uspesno,dobijala sam pohvale Zvrko )..nosila sam kosulju sa rukavima iscepanim u rese i prilepljenim selotejpom i potkosulju bez rukava isprskanu vinom,lakom za nokte,a bilo je i malo krvi....posto uvek moram da imam nesto oko vrata,prvo sam nosila maramu sa bedzevima (koji su se nalazili po celoj majici),pa lanac od zihernadli,pa 'psecu ogrlicu'...neko vreme sam nosila i farmerke koje su skroz do kolena bile prekrivene zihericama,a zatim podvrnute...sada najvise nosim sarene stvari (ljubicasta,zelena i narandzasta) i nikad nisam nesto puno volela da budem skroz u crnom...sto se obuce tice-samo starke i martinke...a fetis-OGRLICE...iskljucivo bizuterija i to crna kozica+privezak...
...sve u svemu-bitno mi je u cemu sam...mora da bude drugacije da ne bih izgledala uniformisano...moguce je da je ovo jedan izuzetno nezreo stav,ali jbg...
Sačuvana

...kako da ostanem isti?kako da sacuvam sebe od promene?samo putem promene...
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +24/-9
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 30.06.2007. 14:23 »

Danas je medj' rokerima, metalcima, pankerima fora da budu individualni i nikako se ne uniformisu i tako slicno oblace. A svi su ustvari ipak i dalje isti. Mozda cak i vise nego ranije. Beze od uniformisanja u jos vece uniformisanje.
Podseti me malo ovaj Sinhrin post na ovo sto sam jos ranije hteo da napisem.
Ja volim uglavnom da se u crno oblacim. A uskoro cu odstampati majce sa slikama svojih omiljenih bendova i nindza kornjaca (nosio sam ovo i ranije, samo ne cesto). Jebi ga, sirovi mediokritetski metalac. Sta ces...
Sačuvana
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #22 poslato: 30.06.2007. 14:35 »

A uskoro cu odstampati majce sa slikama svojih omiljenih bendova i nindza kornjaca.

E, to je sjajna ideja. Slično onoj organizaciji BIRO iz Beograda koja je kao odgovor na plakate "Bulevar Ratko Mladić" na beogradskim bulevarima i ulicama lepila plakate "Bulevar moćnih rendžera", te "Ulica Sunđer Boba" i slično. Dobra je to fora kao odgovor na pseudoindividualnost, makar u pogledu oblačenja (stila).
Sačuvana

Monarch
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 30.06.2007. 14:42 »

Jeste. Kasnije cu mozda i Transformerse. Ali, polako. Nije to bas jeftino, a ni ja nemam para. Prvo nindza kornjace i slikica koja je cover drugog Pink Floyd albuma. :)
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 30.06.2007. 14:44 »

Mislim da bi najbolji odgovor na razne stilove i "posebnosti" bio ne gajiti nikakav stil. To naravno ne znaci zapustiti se nego nositi ono sto ti se dopadne bez neke ideologije posebnosti. Mislim da se ja tako oblacim, sasvim obicno, i da odeca ne govori previse o meni. Mislim da tako treba.
Sačuvana

Sinhro
Narodni mudrac
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 03.07.2007. 10:21 »

...mene odusevljava decko koji slusa rok i metal i na svirkama nosi crnu maju SPICE GIRLS postovanje...
Sačuvana

Monarch
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 03.07.2007. 10:38 »

Da, da, da, simpaticna forica. Mada ne vise tako originalna. Ali u svakom slucaju je dobro, hehe.
Sačuvana
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 03.07.2007. 12:33 »

Nema to vise nikakvog smisla ako se ponese na nekoj metal, tehno ili narodnjackoj zurci. Ili je bar polovina smisla otkinuto (sa majice). To bi bilo slicno kao kad bi na narodnjackoj svadbi poneo majicu sa nekim metal bendom. Bez mnogo smisle i bez mnogo interesantnog materijala. Fora je u tome da se majica nosi u obicajenoj situaciji. Npr. u gradskom saobracaju taj momenat dobija na snazi posto se ne podrazumeva da se nosi majica tog tipa, bilo kakvo prikazivanje kroz nju. Dacu drugi primer, vezan za ono o cemu Izdajnik govori, onu grupu BIRO. Da su oni lepili one plakate nekoj izlozbi (pa i ako toj vrsti plakata nije mesto na takvoj izlozbi) da li bi imala isti efekat kao kad se izlepi na mestu na kom je sasvim nepredvidjeno?
Sačuvana
Monarch
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 03.07.2007. 14:28 »

Ma, umukni.
Sačuvana
Sinhro
Narodni mudrac
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 03.07.2007. 22:03 »

...nosi je on i u toku dana...u skolu tako dolazi cool...
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: