|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 15.01.2008. 02:38 » |
|
Voleo bih da posedujem jednu medijsku kuću, sposobnu i modernu kao što je B92. Tome i težim. Bilo bi sjajno ako bih do recimo svoje 35. godine uspeo da napravim takvu kuću, pa neka je i lokalnog karaktera. Bitno je da se preko nje propagiraju vrednosti koje će menjati društvo, menjati zajednicu. B92 je ideološki trn u javnom prostoru Srbije i to ga čini, u mojim očima i mislima, izuzetnim, značajnim i nezamenljivim. Svakako, program bi mogao da bude bolji, pre svega time što bi se povećao broj kvalitetnih političkih emisija, namesto brojnih serija, zabavnog i filmskog programa. Nadam se da će, kad im to uslovi budu dozvolili, zaista to i učiniti. A kada kažem da se radi o uslovima tu mislim na prikupljanje kvalitetnih novinara koji bi takve emisije mogli da iznesu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
avant-garde
Slobodni mislilac

Duh bunta: +2/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 17.01.2008. 23:36 » |
|
b92 je placenicka televizija. necu nista da kazem o tome kakav je njihov program i da li rade protiv interesa drzave, ali znajte da su dobro placeni i to sa strane za to da propagiraju bas tu politiku zbog koje mnogi u srbiji zele da ih zatvore. sto se tice ostalog programa koji je nepoliticki, izdvojio bih emitovanje saut parka i solidnih filmova. jedan od najvecih promasaja i padova je emitovanje emisije veliki brat kao i nekih kvizova koji su ispod nivoa do kog ta televizija drzi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 18.01.2008. 02:24 » |
|
AXaxa. Smeshan si.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 28.01.2008. 17:55 » |
|
Eh, eh, sta se desava zadnjih nekoliko dana posle ponoci na B92. Prenosili ljudi utakmice sa nekog kup takmicenja u malom fudbalu koji se odrzavao u Nisu. I umesto da posalju svoje spikere, novinare i snimatelje, B92 se dogovorio sa niskom NTV da im ovi daju snimak, sa sve Nislijom kao spikerom i voditeljem meceva. Naravno, to je bilo katastrofa i kladim se da su im dosta opali rejting i gledanost samo zbog takvog ponasanja i prepustanja jednoj prilicno slaboj, nekvalitetnoj i kadrovski nesposobnoj televiziji da odradi posao koji ce se emitovati na najboljoj TV stanici u zemlji. Siromasno i bedno izgleda snimak iz Nisa, a jos je bedniji voditelj cijeg se imena ne secam, ali oni koji gledaju ponekad NTV znaju o kome je rec.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 27.03.2008. 22:42 » |
|
uskoro se otvara b92info kanal sa politichkim i informativnim emisijama non-stop. shta mislite da li je to dobro za srbiju, za srspki medijski prostor?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 28.03.2008. 01:56 » |
|
b92 je placenicka televizija. Ja obično posle ovakve uvodne rečenice ne čitam dalje. A šta pomislim o autoru... bolje da ne prenosim na forum. uskoro se otvara b92info kanal sa politichkim i informativnim emisijama non-stop. shta mislite da li je to dobro za srbiju, za srspki medijski prostor? To je odlična vest, i verujem da će u ogromnoj meri prevazići kvalitet trenutnog B92, jedinog kanala koji imaju. Očekujem puno od tog kanala, čak da deluje prosvetiteljski i denacifikatorski na građane Srbije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 28.03.2008. 09:04 » |
|
b92 je placenicka televizija. necu nista da kazem o tome kakav je njihov program i da li rade protiv interesa drzave, ali znajte da su dobro placeni i to sa strane za to da propagiraju Ja mislim da su bedno plaćeni a da dobra primanja imaju samo odabrani pojedinci unutar firme.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
|
|
|
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 28.03.2008. 11:26 » |
|
Svi znamo da su nastali iz inostranih fondova a pitanje za milion dolara je zasto...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 28.03.2008. 11:39 » |
|
To pitanje postavljaj drugarima iz SRS-a. Pročitaj, molim te, Trumane, zbog čega je nastao B92. Ili makar razmisli šta se događalo u Srbiji koju toliko voliš onih godina kad je postojala potreba za nastankom B92. Na nesreću, većina ljudi, možda čak 95% birača (uključujući malim delom čak i one koji su članovi jedine ozbiljne partije u Srbiji - LDP) se danas pita i zašto je Srbija bombardovana '99. godine, i zašto je nastao B92 (jer, kako vi mislite, nije bilo potrebe; jer, kako vi mislite, biti novinar, i to slobodan, u vreme Slobodana, bilo je sjajan posao). I najsmešnije od svega: zašto se finansirao sa strane. Pa, dobro, zar je toliko teško razmisliti i shvatiti da su svi moćnici tog doba bili ratni profiteri, uz mafiju blisko povezanu sa režimom. Ko bi mogao da finansira iz Srbije jednu antirežimsku televiziju i radio?
Zar moram baš sve da crtam?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
prvoskociparecihop
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 01.07.2008. 14:23 » |
|
preporuka sa bloga queeria, autor je predrag azdejkovic, a tekst se zove 'elektroshokovima protiv sheshelja'. uvod nema veze sa naslovom ali je dobar opis stanja u srbiji posle najnovijih izbora, pre svega opis stanja dss-a. malo na kraju tangira i sps. Sta se moze drugo i ocekivati od B92, sem vulgarne propagande.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Jednostavan je govor istine." Henrik Ibzen
|
|
|
|
lanavi
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 01.07.2008. 15:13 » |
|
Kakve veze ima sa tim B92 kada Queeria ima svoj blog na tom sajtu... svako ima prava da pise sta hoce a i ne vidim da je ista lose napisao?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.
Andric
|
|
|
|
prvoskociparecihop
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 01.07.2008. 15:28 » |
|
Prizemno, vulgarno, uzivaj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +17/-17
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 08.07.2008. 00:49 » |
|
Kakve veze ima sa tim B92 kada Queeria ima svoj blog na tom sajtu... svako ima prava da pise sta hoce a i ne vidim da je ista lose napisao? .......jesi li sigurna da je tako. Svako može da piše šta hoće, ako se to uklapa u opredeljenje voditelja tog sajta. Ja sam samo par puta pokušao da napišem nešto iz svog ugla i jok. Dobio sam tri privremene suspenzije do 2016.godine., bez obrazloženjaP.S. za razliku od konzumenata njihovih stavova, nijednom prilikom nikoga nisam vređao, nisam bio vulgaran, mada priznajem pisao sam ćirilicom
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
|
lanavi
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 08.07.2008. 10:37 » |
|
Zaista nisam sigurna, narocito nakon jucerasnjeg citanja teme o mediju B92 ovde na forumu i o slicnim iskustvima ljudi koji su bili uklanjani iz nekih razloga sa foruma. Samo jednom nije bio objavljen moj komentar povodom neke vesti (ili sam promasila temu ili je tekst bio neprimeren) a na forumu sam tek na ponekoj sporednoj temi i to jako retko te negativnih iskustava nisam imala.
Queeria je specifican, mozda je to jedan od primera kroz koji se pokusava sa uvodjenjem nekih sirih pogleda, vidjenja stvari, edukovanja citalaca...on se i ne bavi iskljucivo politikom tako da ta osetljiva tema ne mora da bude uvek kamen spoticanja.
Kako god bilo verovatno ima mnogo minusa koji bi se mogli pripisati pojedincima koji medij cenzurisu i kontrolisu ali u globalu ne vidim nista lose, naprotiv.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.
Andric
|
|
|
|
prvoskociparecihop
|
 |
« Odgovor #74 poslato: 08.07.2008. 11:18 » |
|
Samo jednom nije bio objavljen moj komentar povodom neke vesti (ili sam promasila temu ili je tekst bio neprimeren) a na forumu sam tek na ponekoj sporednoj temi i to jako retko te negativnih iskustava nisam imala. Tvoji tekstovi su politicki podobni po proceni administratora tog sajta. Ostali nepodobni se cenzurisu i brisu a pisci takvih "nepodobnih" tekstova banuju. Kako god bilo verovatno ima mnogo minusa koji bi se mogli pripisati pojedincima koji medij cenzurisu i kontrolisu ali u globalu ne vidim nista lose, naprotiv. Ovaj globalisticki i partijsko elitisticki pogled na medije je za svaku osudu i vraca nas ne u devedesete godine vec u sezdesete godine proslog veka. Tvoje pravdanje cenzure je po tezini i posledicama ravno, na primer pravdanju ubistva premijera Djindjica. Ajde lupi mi jedan minus kao odmazdu za ovo napisano , a mozes i da ga cenzurises ili obrises.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|