Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 11.06.2008. 08:53 » |
|
Jesam li vam rekao kakva je i zasto crnkinjama ribica nije ista kao evropskim zenama i cigankama?
Slusam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Romanova
Slobodni mislilac

Duh bunta: +12/-19
Van mreže
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 11.06.2008. 10:17 » |
|
Imao si neka iskustva u tome ili si pokušavao da imaš, pošto si ih, kako kažeš terao sa vrata? Biće da se na kraju nisi ovajdio jer su sve bile kramponke. Vidiš, ja ZNAM da u Srbiji postoji SKUPA prostitucija, ali te takve ne dolaze na vrata niti pušu po "maricama"....
Da kriminalna prostitucija, po fazzonu: hocu da me j*bes ali mi posle i plati...  Ili mislish na folk-starsice?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 11.06.2008. 16:20 » |
|
Ma jok... ja bih samo da gurnem 2-3 puta...
I to je romantično...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
|
|
|
Truman
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 11.06.2008. 17:04 » |
|
Mislim da se ona Gazivodina primedba vise odnosila na mene, no bolje ovako...Ne bih voleo da moram da objasnjavam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
1jeAhonen
Narodni mudrac

Duh bunta: +4/-1
Van mreže
Pol: 
Im simply the best fuck the rest of all
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 17.07.2008. 23:50 » |
|
ja sam za ma sta to znacilo...legalizacija i ovako se polne bolesti ne mogu preneti internetom a kom je bash stalo nek snosi posledice na svojoj kozi, od moje koze bubanj nece biti. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The favourite Son of the sky
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 18.07.2008. 12:03 » |
|
ja sam za ma sta to znacilo...legalizacija i ovako se polne bolesti ne mogu preneti internetom a kom je bash stalo nek snosi posledice na svojoj kozi, od moje koze bubanj nece biti.  Zato ja ne jebem već pet godina. Pre toga sam se istestirao na sve živo. Čist sam, hoću takav i da umrem. A ko hoće da se prca neka onda strepi. Ja ne prcam i mirno spavam!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
1jeAhonen
Narodni mudrac

Duh bunta: +4/-1
Van mreže
Pol: 
Im simply the best fuck the rest of all
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 18.07.2008. 20:42 » |
|
Alal vera. Desanka je i moja mila ljuba, al prcam rutinski jerbo sam u braku  al otkad je interneta mislim da je na prevenciji uradjeno najvise...sex u sajberu je sejf jes da je totalno moronski al je sejf.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The favourite Son of the sky
|
|
|
Chedista
Slobodni mislilac

Duh bunta: +3/-3
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 20.07.2008. 01:26 » |
|
Za legalizaciju. Drzhava prikuplja porez, jadnici ubijaju komplekse, a zhene mogu da se zashtite od raznih bolesti. Tri ochigledne prednosti legalizacije prostitucije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 21.07.2008. 13:36 » |
|
S obzirom na uznapredovalu prostituciju legalizacije bolje je delovati preventivno i legalizovati prostituciju. Mada, postoji i ona prostitucija gde te samo "masiraju" i gde nema nikakve penetracije (makar i s dva kurtona) ili kontakta sluzokoža, tako da je i to poput sajbera, sejf pa sejf....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
prvoskociparecihop
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 21.07.2008. 15:41 » |
|
Ne vidim neku preveliku razliku izmedju legalne i nelegalne prostitucije s obzirom da se kod nas ona maksimalno tolerise. Dovoljno je kupiti oglase i pronaci neki od salona za "masazu" ili trknuti do picinog parka. Bio sam u EU i za mene sa balkana je njihova prostitucaja samo primer njihove prakticnosti i stedljivosti. Naime daleko je jeftinije otici u puf istresti se, nego vazda izvoditi na veceru i u provod neku cica micu, ako se muskarac nameracio na nju samo zbog seksa. Ako muskarcu pri tom ne uspe u svojim namerama, ostade mu prazan slajpik, i natekla jaja. Dakle, u Solunu dinar somun, do Soluna tri somuna. U EU javne kuce nisu nikakva novotarija, kao sto bi to bilo u nasem slucaju. One su deo cak, decenijske i vekovne tradicije i kulture i njihovog "balkanskog" pogleda na zene i porodicu. Naime kod njih je to sasvim normalna stvar, da muskarac kada mu se prohte svrati onako u prolazu, s posla ili dok trkne po novine i cigare, da svrati i u puh. Sa afirmacijom zenskih prava, kod njih i zene su stekle istu privilegiju te imaju i one kad im se prohte seks za pare sa mladim pastuvima. Mozda upravo zbog toga ovde jos traje nedoumica i polemika oko legalizacije, mozda zbog tih mladih pastuva i nase nespremnosti da hladnokrvno pustimo zene da nam nabijaju rogove i to parama iz kucnog budzeta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Jednostavan je govor istine." Henrik Ibzen
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 21.07.2008. 15:53 » |
|
Dakle, ako ćemo u Jevropu onda moramo kurvama da damo radne knjižice.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 21.07.2008. 18:25 » |
|
Ovaj komentar me podstace na razmisljanje...Da li bi u tom slucaju i kurve ucestvovale u stvaranju BDP-a ( bruto domaceg proizvoda )? Ako bi evo onda sam i ja za legalizaciju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 21.07.2008. 18:45 » |
|
Mislim da prethodni komentar vređa žene koje se bave prostitucijom. Postoji ogromna razlika između kurve i prostitutke. Prostitutka nešto radi za novac, ona to obavlja kao svoj posao, što znači da ne radi zato što to naročito želi (kao da radnik na proizvodnoj traci obožava što je tu gde je), već zato što mora - da bi zaradila (za život, da bi opstala). Pogotovo je ružno tako govoriti za žene koje bi se u Srbiji time bavile jer je ovo zemlja u kojoj postoji ogroman procenat nezaposlenosti tako da raditi i najgori posao nije ni za kakvu osudu, već indikator težine i bede situacije u kojoj se Srbija nalazi.
Dakle, insistiram na tome da se pravi razlika između kurve i prostitutke. Kurva je izraz koji se koristi za drugačiju vrstu ponašanja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
prvoskociparecihop
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 21.07.2008. 19:28 » |
|
Delimicno se slazem s tobom, ali bre mnogo si zahtevan na ovom tvom sajtu, pa moramo vodimo racuna, kako ti tumacis pojedine pojmove i reci i antonime i sinonime. S druge strane, sve dok se prostitucija ne legalizuje, prostitucija ili kurvanje (za pare) je krivicno ili barem prekrsajno delo. To da je to posledica ekonomske krize, je diskutabilo, jer taj zanat se praktikuje svuda pa i u najrazvijenijim zemljama sveta, u USA na primer, s tim da postoje jeftine ulicarke i one najskuplje za odabranu klijentelu. A da ne pricam o predugovorima kod sklapanja brakova u toj zemlji, koji stvarno srozavaju brak i porodicu, a prvenstveno zenski rod i ljudsko dostojanstvo. Tema je skakljiva pa bi mozda zenska populacija ovog sajta mogla da kaze nesto o ovoj temi, jer smo mi muski odvec prepuni predrasuda ne samo o prostitutkama vec o zenama uopste.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Jednostavan je govor istine." Henrik Ibzen
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 21.07.2008. 21:05 » |
|
Postoji ogromna razlika između kurve i prostitutke. A jesi li ti probao nešto od toga ili čisto rezonuješ teoretski?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|