Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Homoseksualnost  (Pročitano 22672 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
FinalCutNow
Gradjanin
*

Duh bunta: +34/-32
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

FILiUS DEI

« Odgovor #285 poslato: 08.07.2008. 22:17 »

FinalCut, isprobavas moj prag tolerancije. Nisam ja uvek tako fin i tolerantan...Uostlaom, na ovoj temi sam vec rekao sta mislim o homoseksualizmu.

Samo te zezam malo. A gde je to što si rekao o homoseksualnosti, na kojoj stranici? Ne mogu da nađem, a interesuje me.
Of course I know da ti nisi uvek tako fin i tolerantan. O tome i pričamo. Zato Enough!
 poklanjanje
Sačuvana

Dete je otac deteta
DramatisPersonae
Urednik

Duh bunta: +52/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #286 poslato: 08.07.2008. 23:46 »

ne bih da dzampujem na konkulzns... ali... u pravu si i nisi u pravu... nekako... prva recenica ti pobija drugu i obrnuto... ukoliko je stvar slucaja i od do slucaja... kako onda moze da bude da ce jedna boljka da zameni drugu... jer prvom recenicom tvrdis da je sve unikatno a drugom da je sve zamenjivo jedno drugim... u smislu boljke... a ipak kazes da je svaka boljka za sebe... ergo... boljka 1 nije boljka 2 i ne moze jedno drugim da bude zamenjeno ukoliko je reseno ili nereseno...

ovo nije samo formalno logicki nego je i... u neku ruku... hm... ontoloski... shvacas?

Ljudi imaju obichaj da materijalizuju svoje boljke, iako ta boljka mozda je prevazishla prvobitnu fizichku manifestaciju (o kojoj je diskutabilno da li je postojala) i do sada dozivljavala reinkarnacije kroz trenutne opsesije drushtva. Dakle, drushtvo uvek izabere neshto da bude kao lice problema, koje oni mogu da mrze i shta-ti-ja-znam-sve-ne.
Dakle, chesto su ti problemi u srzi ostajali isti, samo su menjali ruho... a za to ja krivim ljudsku prirodu, za koju ne mislim da se menja.
elem, to ja htedoh reci
Cheesy

ne, ne, to ja reci htedoh.

ili josh bolje: to htedoh reci ja
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #287 poslato: 09.07.2008. 09:37 »

Predlažem da organizujemo glasanje za gej ikonu ovog foruma bez obzira na seksualno opredeljenje te osobe. Evo Trumanić, na primer ima sliku na forumu za koju kaže da je od pre dve tri godine (“dok je momak još bio neiskvaren”)

Sačuvana

Dete je otac deteta
DramatisPersonae
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #288 poslato: 09.07.2008. 11:06 »

nene
sram da te bude gosn' poslednji-rez-nau, pa zar je kulturno postavljati slike tudje persone bez njihove dozvole?
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #289 poslato: 09.07.2008. 11:12 »

Pa slika je već postavljena na forumu, al na drugoj temi. Jao al sam nekulturan (sram da me bude  dunno), a ne
poštujem ni bonton kad s kačketom uđem u ordinacuju nekog neuropsihijatra pošto njih mnogo volim da zajebavam i da se šalim.
Sačuvana

Dete je otac deteta
FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #290 poslato: 09.07.2008. 11:41 »

Jutros kevi kažem kako imam dečka koji je maloletan, a ona kaže da je to prirodno u mojim godinama i da je samo prolazna faza. Potom nasmejana krenu na posao, a pre toga mi je oprala šorc i majicu.  cudjenje
Sačuvana

Dete je otac deteta
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +160/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #291 poslato: 09.07.2008. 11:50 »

Meni je taj momenat zanimljiv otud što se radi ipak o sredini koja bi trebalo da je ultra-konzervativna i antiliberalna. Zaista čudno.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
DramatisPersonae
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #292 poslato: 09.07.2008. 13:14 »

Jutros kevi kažem kako imam dečka koji je maloletan, a ona kaže da je to prirodno u mojim godinama i da je samo prolazna faza. Potom nasmejana krenu na posao, a pre toga mi je oprala šorc i majicu.  cudjenje
chek, ne kontam ovaj post.
Jes' ti ochekivao od nje neku kritiku?
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #293 poslato: 09.07.2008. 14:32 »

Samo te zezam malo. A gde je to što si rekao o homoseksualnosti, na kojoj stranici? Ne mogu da nađem, a interesuje me.
Of course I know da ti nisi uvek tako fin i tolerantan. O tome i pričamo. Zato Enough!
 poklanjanje

Pitaj Morellu  osmeh A sto se tice te prastare fotke koju sam jednom davno na zahtev Starca postavio...samo da ti kazem da me na osnovu nje danas ne bi prepoznao...No, necu dalje da odem od teme. Mozda bi je trebalo vratiti na ozbiljne tokove.

Inace, kontam da majka ima razumevanja za drugacije sklonosti svog sincica ali otac tesko da moze ( ne pricam sad o FCN nego uopste ). Najgora kletva koja bi jednog oca mogla zadesiti bi bila - dabogda ti sin bio peder!
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Urednik

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #294 poslato: 09.07.2008. 17:11 »

haha sto mene. Pa ne udaram ja tebi recke kad god kazes nesto sto mi se ne svidja:D
Dobro uglavnom udaram al opet....haha:D
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #295 poslato: 09.07.2008. 17:21 »

Pitaj Morellu  osmeh A sto se tice te prastare fotke koju sam jednom davno na zahtev Starca postavio...samo da ti kazem da me na osnovu nje danas ne bi prepoznao...No, necu dalje da odem od teme. Mozda bi je trebalo vratiti na ozbiljne tokove.

Inace, kontam da majka ima razumevanja za drugacije sklonosti svog sincica ali otac tesko da moze ( ne pricam sad o FCN nego uopste ). Najgora kletva koja bi jednog oca mogla zadesiti bi bila - dabogda ti sin bio peder!

U mom slučaju je drugačije. Po profesiji otac je građevinski inžinjer i on još pre keve zna za moja biseksualna iskustva. U mladosti je držao dva noćna kluba i svirao za neki crnogorski bend. Sada je u Vrnjačkoj banji, radi...
Slobodno vreme provodi svirajući gitaru i igrajuću šah u klub koji je nedavno pokreno. On ima neku šahovsku titulu, ali ne razumem se u ta rangiranja.

A ovo s mamom sam zaboravio da odgovorim Dramatisu. Ne nisam očekivao kritiku. Očekivao sam samo da će uslediti neki slobodan dijalog i da će majka želiti da zna da li to zaista želim u životu? Nismo imali dovoljno vremena da razgovaramo o tome jutros. Ponosim se svojom porodicom i ne bih poželeo da sam u bilo kojoj drugoj nastao.

@Morella pa znas li gde je, posto Trumanovic upucuje na tebe...  rolleyes
Sačuvana

Dete je otac deteta
Morella
Urednik

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #296 poslato: 09.07.2008. 17:29 »

Rekla bih da su strane 10,11,12.....
Ali zaista pojma nemam
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
1jeAhonen
Gradjanin
*

Duh bunta: +4/-1
Van mreže Van mreže

Im simply the best fuck the rest of all

« Odgovor #297 poslato: 17.07.2008. 23:43 »

Man gave names to all the animals in the begining long time ago....da li zivotinje pokazuju homoseksualnost kao biolosku odredjenost ili nam je socijalna izvitoperenost donela posebnost vazecu samo za ljudsku rasu? nedoumica
Sačuvana

The favourite Son of the sky
svetac38
Nazionalist
*

Duh bunta: +19/-20
Van mreže Van mreže

« Odgovor #298 poslato: 22.07.2008. 16:40 »

..........davno sam gledao jednu TV emisiju, čini mi se da se radi o jednoj vrsti majmuna, koji su skloni takvim uživanjima. I ne mora da čudi s obzirom na zajedničke pretke...
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +83/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #299 poslato: 22.07.2008. 17:01 »

pa da, majmuni se fakuju i sa majmunicama, ako cemo tako.... isti zajednichki preci
Sačuvana

Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: