Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 13.02.2007. 17:34 » |
|
Kakav je vaš metod dominacije nad muškarcima? Možete li mi opisati vaša iskustva u tome? Objasnite, kako vi dominirate nad muškarcima, kako uspostavljate taj odnos dominacije? Unapred zahvalan SPopivoda
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Baba_Yaga
Gradjanin
Duh bunta: +3/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 13.02.2007. 18:58 » |
|
Pfff, najbolje da ce ijedna da ti kaze tj. da ide 'protiv svoga roda' ;pPp
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Strah i trepet za svu decu. Kako malu, tako i veliku.
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 14.02.2007. 12:42 » |
|
Da bi mogli da odgovorite na ovo pitanje, potrebno je uložiti jedan zaista minimalan napor. Meni su potrebni ženski inputi u cilju izrade smernica za feminističku revoluciju. Ja kao agent FEMINTERNE moram delovati u skladu sa mojim programskim načelima. Ovo je više nego lično pitanje i molim za ozbiljnost. Ne mislite o sebi kao o osobama nego kao otelotvorenom ženskom principu Univerzuma. Ovo je za višu stvar.... Dakle, vladavina muškarcima, iskustva i preporuke, da čujem!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +162/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 05.03.2007. 19:38 » |
|
O ovom problemu pisali su od domaćih Toševski i pomalo onaj seksolog (mada ni prvi nije daleko od tog zanimanja, premda se naziva psihologom) Jovan Marić (koji piše, slično opterećen kao Isidora Bjelica, o tom kako su Srbi bogovi, a Srpkinje boginje u krevetu, u stvari mašine za seks). Čitao sam ih kao klinac, pa možda otud i navukao ove traume i fobiju prema tim stvarima. Elem, ovaj prvi, inače poznatiji baš po tim stavovima, sledio je mlađanog Vajningera (Otto Weininger) u tezi da se žena služi polnim organom i ničim drugim, kao zalogom dominacije nad muškarcem. Krevet je bojno polje na kom ona sigurno odnosi pobedu. Sve van toga je pokušaj da se tip (naravno, onaj koji je poželjan, koji joj odgovara po nekim kriterijumima, koji su sasvim druga tema) dovuče do tog njenog polja. Borba podrazumeva zadatak da se muškarac veže za nju trajno, i samim tim uslovljava, što je već demonstracija moći.
Na prvi pogled ovo je jedna strogo seksološka tvrdnja, kao da je žena nekakvo zlo stvorenje koje jedino zna da se seksa, a muškarac idiot koji ne zna da se zasiti pa zavisi od ovog ženskog darivanja. Pa ipak, ja bih se složio da se međ primitivnim ljudima i životinjama (među primatima naročito, ali i među nižim oblicima postojanja) ovo pokazuje kao pravilo i svakodnevna praksa.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Baba_Yaga
Gradjanin
Duh bunta: +3/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 05.03.2007. 20:48 » |
|
Sto se Tosevskog tice...knjiga Planeta zena...sve je jasno...a meni je posle nje pripala muka...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Strah i trepet za svu decu. Kako malu, tako i veliku.
|
|
|
Nicolas Berihon
Nazionalist
Duh bunta: +4/-4
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 06.03.2007. 00:59 » |
|
Meni se čini da ta priča o nagonima u većoj meri pogađa. Čini mi se da je inteligencija i intelektualnost tek nešto što može u širem luku da isposreduje nagon. Tako da je razlika više relativna, nego apsolutna. Mada ta relativnost nije "samo" već nudi jedan izuzetan prostor za varijabilnost odnošenja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
martinhajdeger.blogspot.com
|
|
|
maelstrom
Gradjanin
Duh bunta: +27/-4
Van mreže
Pol: 
ocean pospremljen u kutije
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 06.03.2007. 01:23 » |
|
Ne smijemo odviše generalizirati, i ja ovdje preveć generaliziram, ali napravit ću "malu" podjelu prema dozi i primjeni "erotske inteligencije", isključivo ženskog fenomena s muškog stajališta. Ovaj (nedovoljno promišljen) post pišem samo da nagasim pojavu i recentnu pošast ovog prvog "tipa" žena. . .
Poznajem mnoge žene veoma nespretne seksualnosti. Pod takvim mislim na one koje smatraju da u posjedu imaju značajnu dozu erotske inteligencije, ali im seksualno ponašanje graniči sa uznemirujućom ekscesivnošću. Dakle, njihova erotska inteligencija mnogo je niža od razine kojom one misle da su "obdarene". Ponekad plaše takve žene. Znam ih već nekoliko, i ne, nisu sve ružne, samo su jako umjetne, bolno nedolične i seksualno netaktične, gotovo groteskno. . . Izgledom ih je katkad teško razaznati od "trećeg tipa", ali ponašanje ih nakon nekoliko sekundi naše pažnje već odaje. . . Čine mi se jako, jako neprirodnima te žene, i nekako poput gotovih proizvoda s vrpce modernog potrošačkog društva. Onog koje je nametnulo ideal seksualne nametljivosti upravo svim ženama, a sramežljivost gotovo uvelo u subverziju.
No, s druge strane, još imamo žene koje ne naglašavaju svoju seksualnost, što zbog nesigurnosti, što zbog drugih razloga. One rijetko otvoreno pokazuju svoju erotsku inteligenciju, a upravo takve mogu, na duge staze, najviše izluditi čovjeka. Jer muškarac uvijek potajno želi najteže osvojive "tvrđave", a ove uistinu jesu takve. Ovo također govorim iz užeg osobnog iskustva.
I treći tip, najčešći, svi ga jako dobro znamo, to su one žene koje se otvoreno služe svojom urođenom erotskom inteligencijom uglavnom u manipulativne svrhe, a društvo ih danas otvoreno podstiče. Većina žena posjeduje istančan taj oblik inteligencije i ona im je rijetka nada da opstanu u muškom svijetu, pa i da skrovito njime vladaju. Seksualnost je gotovo svim muškracima ipak, nagonski, uvijek na prvom mjestu.
P.S. Ova tri "tipa" žena pojačano su izražena u kasnijim tinejdžerskim (sad već i -ranijim), te adolescentskim godinama, kada svi mi skupa upoznajemo i osvajamo svoju seksualnost. Kasnije se težište prividno premješta na neke druge vrijednosti, dok seksualnost uvijek gmiže negdje uokolo samog vrha.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Lanci na rešetkama, zid te od sveta deli -: spasao si se, samo k o g a si spasao, je li?
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 06.03.2007. 09:25 » |
|
Jer muškarac uvijek potajno želi najteže osvojive "tvrđave", a ove uistinu jesu takve. Ovo također govorim iz užeg osobnog iskustva.
Iz perspektive mog užeg osobnog iskustva moram priznati da se nalazim na dijametralnom stajalištu. Nemam ja vremena za te teško osvojive ili nepristupačne "tvrdjave". Po meni je takvo posmatranje apsolutno nepraktično. Nedostatak neke žene nadomešta se drugim ženama. Sigurno neću patiti za nečim što mi je nedostupno ili što iziskuje mnogo truda. Ne isplati se. Zadovoljavam se onim što mi je nadohvat ruke i nemam mnogo problema zbog toga. No, možda sam ja nekakav nakaradan muškarac....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
maelstrom
Gradjanin
Duh bunta: +27/-4
Van mreže
Pol: 
ocean pospremljen u kutije
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 06.03.2007. 14:16 » |
|
Pa nemam ni ja vremena za neosvojive tvrđave. Ali sam, za razliku od vas, jedan od onih koji žale zbog toga. A vi ste, čini se, sretnik ako ste odvojili goli seksualni nagon od ostalih životnih funkcija, umjesto da ste ga poput mene produbili do povremenog očaja. Kaže još i Heine: Kad žena te izda, ti na drugu tad Upravi pogled svoj smjeli. I s tim se mogu složiti. Ali treba ženi prvo dati priliku za izdaju, a ne samo, bez prvog stiha, upravljati poglede. Treba naći vremena. Žene uglavnom zahtjevaju više vremena no prostora.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Lanci na rešetkama, zid te od sveta deli -: spasao si se, samo k o g a si spasao, je li?
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 06.03.2007. 15:49 » |
|
Maelstrome, nabio sam 35 godina u guzicu.... prošao sam kroz to emotivno sito and resheto i došao do tačke kada više sebi ne mogu da priuštim taj luksuz..... Čista kibernetika. Sve je u sistemima.... A one imaju sisteme. Muškarci često umeju da budu zbunjeni, ali žene teško.... Čuvajte se vi zbunjive prirode.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Nicolas Berihon
Nazionalist
Duh bunta: +4/-4
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08.03.2007. 23:04 » |
|
Verder je mrtav?...ha?.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
martinhajdeger.blogspot.com
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 14.03.2007. 10:59 » |
|
Retrogradni kulturni obrasci nalaze se u funkciji održavanja kontinuiteta vrste. Svaka kulturna inovacija, a posebno ukoliko je utemeljena na idejama Progresa i Evolucije, deluje destruktivno na maskulinitet, čak i na genetsku strukturu, naročito muškaraca. Vremenom, smanjuje se muškost i moć muškaraca da budu muškarci i da proizvode – genetski i pedagoški – druge muškarce.
U budućnosti je, dakle, sve izvesnija dalja i radikalnija deklinacija muškosti a samim tim i opadanje čovečanstva kakvo poznajemo. Trijumf ženskog elementa izazvaće minimum dvostruke posledice: masovnu involucijsku razgradnju ljudske vrste i retke istupe evolutivnih nadljudskih proboja. Spasonosna tantra, naravno, nije u povratku ili konzerviranju do(sadašnjih) trendova u kulturi i pojedinačnoj svesti, jer to je zaista neizvodljivo, ali nije ni u totalnom podavanju novim – feminomanskim i demaskulinizujućim procesima. Spas leži u kreativnom sinkretizmu životvornih komponenti oba modaliteta ljudskosti – muškog i ženskog, na način u kome bi ženska komponenta kvantitativno nadmašila mušku. Da bi civilizacija izašla iz ćorsokaka u koji sve više ulazi potrebno je redukovati broj muškaraca na samo jedan procenat i istrajnom eugenikom povećati njihov kvalitet nauštrb kvantiteta.
Ipak, takva politička, ideološka, filozofska, metafizička, ekonomska, religijska, ekološka i opštekulturna alternativa još uvek nije vidljiva, niti delotvorna, a kamo li dovoljno snažna da preuzme sveobuhvatnu inicijativu ili primat. U tom slučaju, imali bismo neviđenu Revoluciju. Međutim, jedno od osnovnih pravila revolucionarnog delovanja uči nas da svaki proces i svaka akcija na opštekulturnom i istorijskom planu, izaziva dovoljno različitih posledičnih mehanizama među kojima neka genijalna iluminacija može pronaći i odabrati onaj koji ima kapacitet da omogući dalji kvalitativni pomak – bez obzira na svu destrukciju koju dato delovanje izaziva ili može izazvati na drugoj strani. Revolucija, pre kvantiteta, vrednuje načelo kvaliteta.
To bi bile osnovne idejne smernice FemInterne....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 16.03.2007. 06:09 » |
|
Highlights: Vremenom, smanjuje se muškost i moć muškaraca da budu muškarci i da proizvode – genetski i pedagoški – druge muškarce. U budućnosti je, dakle, sve izvesnija dalja i radikalnija deklinacija muškosti a samim tim i opadanje čovečanstva kakvo poznajemo. Da bi civilizacija izašla iz ćorsokaka u koji sve više ulazi potrebno je redukovati broj muškaraca na samo jedan procenat i istrajnom eugenikom povećati njihov kvalitet nauštrb kvantiteta. No, ja ću pokušati da nekako uozbiljim temu, a da ipak ne bude naročito dosadno. Citiraću Vajningera koji na ovu temu ima puno toga da kaže. U mnoštvu ozbiljnijih citata, izabrao sam jedan koji mi se čini izuzetno istinitim, žalosnim, ali na neki način i neozbiljnim iz razloga što ga karakteriše preterana smelost autora. Oto Vajninger, Pol i karakter, Narodna knjiga, Beograd, 1998, str. 442-443: Pitanje je kako muškarac treba da postupi prema ženi? Onako kao što ona to sama hoće, ili kako zahteva moralna ideja? Ako ima da postupa s njom kao što ona hoće, mora da je obljubljuje, jer hoće da bude obljubljena, da je tuče, jer hoće da bude tučena, da je hipnotiše, jer hoće da bude hipnotisana, da joj galantnošću da na znanje kako malo ceni njenu vrednost po sebi; jer ona hoće komplimente, neće da bude poštovana po sebi. Ako, naprotiv hoće da se ophodi prema ženi onako kao što iziskuje moralna ideja, mora da nastoji da vidi i poštuje u njoj čoveka.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 16.03.2007. 21:11 » |
|
Znaci zena hoce da bude silovana i tucena...zanimljivo. Jos nisam nailazio na takve zene.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 16.03.2007. 22:24 » |
|
Trumane, deluješ mi ne kao neko ko nikad nije imao devojku (i izgubio je), već kao neko ko nikad nije niti upoznao neku devojku na pravi način. Ne bih da pravim nekakvu vidnu razliku u pogledu želja koje imaju muškarci, a koje devojke, jer su interesi uglavnom slični, ali stvarno mi je čudno da nikad nisi naišao na primerke ovakvih ženki.
Hajde, pokušaj barem metaforički, simbolički da pojmiš njihove interese kroz razumevanje onog za kakvom vrstom tipova uglavnom one jure i bit će ti jasno barem ono osnovno.
No! Hajde da ti ja, kao veoma iskusan igrač, otkrijem još jednu tajnu! (Ha-ha! zamisli ti to, da ja nekome otkrivam tajne o ženama, barem o ovim sa trotoara!) Devojke ne vole naivne i nevine mladiće. Dakle, ne bi bilo loše na ulici da se trudiš da budeš šmeker, frajerčina, odnosno iskusni jebač, ako se smem tak izraziti. To je poželjno. Pa ti vidi onda sa čime imaš posla!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|