Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Abortus - za ili protiv  (Pročitano 13884 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #120 poslato: 02.03.2008. 19:04 »

Mislim pazi to kad se neko hvali zbog toga sto je izradjao decu zbog toga da Srbi ne bi stali pod maslacak. Izradjali ljudi decu zbog svetosavskog pravoslavlja, cara ludog Lazara, Vuka crvenobana(na)stog Karadzica i svekolikog srpstva. Blago si ga toj decici, sto ce da imaju zanimljivo detinjstvo uz takve roditelje koji misle na srpstvo pre nego li na srecu svoje dece.
Sačuvana
Morella
Urednik

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #121 poslato: 02.03.2008. 19:09 »

Svaka cast sto pored tolike dece i zene stigne da visi non stop na forumu i siri ovde nacionalnu mrznju...to je dostignuce.

Al sta mi znamo...svi smo mi izdajnici Zelenko
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
razorblade
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +7/-6
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: 02.03.2008. 21:37 »

Mislim pazi to kad se neko hvali zbog toga sto je izradjao decu zbog toga da Srbi ne bi stali pod maslacak. Izradjali ljudi decu zbog svetosavskog pravoslavlja, cara ludog Lazara, Vuka crvenobana(na)stog Karadzica i svekolikog srpstva. Blago si ga toj decici, sto ce da imaju zanimljivo detinjstvo uz takve roditelje koji misle na srpstvo pre nego li na srecu svoje dece.

Jesu li tvoj mama i tata bliski rodjaci? Ko se hvali? Odgovarao sam na provokacije vaseg istaknutog kolege i  clana kolektiva D.I. .Citaj pazljivije postove. A vremena imam, jer sam tako organizovao zivot da drugi rade za mene. A za decu se moju ne uzbudjuj, jer ce ona vama jednog dana biti gazde. Ili mislis da cete se obogatiti od filozofiranja?
Sačuvana

...and they calll this a mine,...,a mine,...This is bloody tomb!!!
DramatisPersonae
Urednik

Duh bunta: +53/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #123 poslato: 03.03.2008. 14:17 »

pa u Srbiji se svakako nece obogatiti od umnog rada
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Branko
Gradjanin
*

Duh bunta: +16/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: 03.03.2008. 16:22 »

Život treba braniti po svaku cenu, bez obzira da li je potencijalni ili je već formiran kao zrelo ljudsko biće. Ne zauzimam stav da treba vrednovati bića prema tome koliko su svesna, jer bi to značilo da bi retardirana ljudska bića bila manje vredna u nekom pogledu od onih koja to nisu, isto kao što bi i oni koji bi da ubijaju životinje to radili pod geslom da je to nerazumno stvorenje pa može da bude ubijeno. Veoma slično eugenici koju su sprovodili nacisti u prošlom veku.
   Sa druge strane ne razumem ljude koji bi da rađaju zbog dobra nacije. To je degeneracija ljudskog uma i zamena teza. Nacija postoji radi ljudi koji joj pripadaju, a ne obrnuto, ljudi radi nacije.
Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: 03.03.2008. 17:04 »

A za decu se moju ne uzbudjuj, jer ce ona vama jednog dana biti gazde. Ili mislis da cete se obogatiti od filozofiranja?

Mafija, jel da?

Život treba braniti po svaku cenu

Slazem se, ali pod uslovom da ne ugrozavas druge zivote. Kod obaveznog radjanja ugrozavaju se cesto zivoti onih koji tu decu radjaju.
Sačuvana
Silovani_Leptir
Gradjanin
*

Duh bunta: +23/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: 03.03.2008. 17:36 »

Ili mislis da cete se obogatiti od filozofiranja?
Sad sam u depresiji. Ukoliko se abortiram bacanjem pod vlak, ti si kriv za to.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
DramatisPersonae
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: 03.03.2008. 19:02 »

Život treba braniti po svaku cenu, bez obzira da li je potencijalni ili je već formiran kao zrelo ljudsko biće. Ne zauzimam stav da treba vrednovati bića prema tome koliko su svesna, jer bi to značilo da bi retardirana ljudska bića bila manje vredna u nekom pogledu od onih koja to nisu, isto kao što bi i oni koji bi da ubijaju životinje to radili pod geslom da je to nerazumno stvorenje pa može da bude ubijeno. Veoma slično eugenici koju su sprovodili nacisti u prošlom veku.
   Sa druge strane ne razumem ljude koji bi da rađaju zbog dobra nacije. To je degeneracija ljudskog uma i zamena teza. Nacija postoji radi ljudi koji joj pripadaju, a ne obrnuto, ljudi radi nacije.
Tako je Branko. Zivot treba zabraniti po svaku cenu. i onaj zakon da se ne radjaju deca debili bi trebalo ukinuti. Pogotovo bi trebalo ukazati paznju na to kako su pojedini kriminalci i nesposobne osobe da rade i grade su u stvari diskriminovani i smanjena su im prava slobode.
Zapravo retardirani uvek imaju vecu moralnu naklonost nego bilo koji svestan i zdrav chovek. Iz chiste chinjenice shto oni ne mogu, mi mozemo, pa ih sazaljevamo.
Moralnost je sve shto doprinosi i podstiche napredak drushtva, tachnije chovek postoji da bi zajednica progresovala. I chovek se uvek u ljudskim ochima vrednuje po onom shto je postigao, shto je i sama svrha choveka, da se shto vishe trudi, i napreduje, pa chak i kad nije sposoban da napreduje, tachnije, hendikepiran je na jednom polju, on ce se truditi da napreduje na drugom.
A opet, nije mi jasno shta ti nije jasno sa eugenikom, i gde je ti ovde povezujesh sa abortusom? eugenika koju su nacisti zastupali je bila ekstremna. ali svejedno necesh dopustiti da ti se drzava napuni debilima, koji su bezvredni, tj. nesposobni za zivot.
I kako uopshte mozesh da ne vrednujesh ljude po onom shto oni rade za ljude oko sebe i njihovo mesto gde zive?
A to da nacija postoji radi ljudi, si se malko zajebunio. chovek stremi zajednici, ne zajednica choveku.
jezik
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Branko
Gradjanin
*

Duh bunta: +16/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: 03.03.2008. 20:17 »

A to da nacija postoji radi ljudi, si se malko zajebunio. chovek stremi zajednici, ne zajednica choveku.

Nacija = država. A prema teoriji društvenog ugovora država služi ljudima, a ne ljudi državi.
Sačuvana
DramatisPersonae
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: 03.03.2008. 20:42 »

Nacija = država. A prema teoriji društvenog ugovora država služi ljudima, a ne ljudi državi.
Kako kad ljudi rade radi drzave?
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
debeli dud
Nazionalist
*

Duh bunta: +9/-18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: 03.03.2008. 21:20 »

Srbija ima jedan od najliberalnijih zakona kad je u pitanju prekid trudnoce. Eto, u tome je ova drzava sigurno ispred 4 zemlje u EU. U Portugalu ce biti legalizovan abortus. Portugal je jedna od 4 zemlje u EU (Irska, Malta i Poljska) u kojoj je prekid trudnoce bio moguc samo u slucaju silovanja, deformacija fetusa ili ukoliko je zivot majke ugrozen i to samo u prvih 12 nedelja trudnoce.
Novi ustav Srbije nije doneo nikakve novine po pitanju abortusa a ovo sto predstavljaju Izdajnik i Plodni su ciste lazi.
Sačuvana
razorblade
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: 04.03.2008. 00:15 »

Srbija ima jedan od najliberalnijih zakona kad je u pitanju prekid trudnoce. Eto, u tome je ova drzava sigurno ispred 4 zemlje u EU. U Portugalu ce biti legalizovan abortus. Portugal je jedna od 4 zemlje u EU (Irska, Malta i Poljska) u kojoj je prekid trudnoce bio moguc samo u slucaju silovanja, deformacija fetusa ili ukoliko je zivot majke ugrozen i to samo u prvih 12 nedelja trudnoce.
Novi ustav Srbije nije doneo nikakve novine po pitanju abortusa a ovo sto predstavljaju Izdajnik i Plodni su ciste lazi.

Slazem se. Inace svesno brane ljdsku glupost i lenjost kada je u pitanju pitanje abortusa. Znate li koliko je mogucih nacina da se covek-zena zastiti od trudnoce. Apstinencija, spirala, pilule, kondom, prekinuti snosaj. E, budalama koje sebi ipak dozvole trudnocu, ne da bih zabranio abortus, nego...

Sad sam u depresiji. Ukoliko se abortiram bacanjem pod vlak, ti si kriv za to.

Ja te ne razumem bas najbolje, ali ako te to nesto pod sta ces se bacati, ne ubije, javi se da ti predlozim alternative...

Ne zbog dobra nacije. Ali, naciju cini skup individua, koje, svaka ponaosob, treba da imaju na umu i stanje nacije...Zasto vi mislite da nacija postoji zbog vas, na primer? Zato sto vas tome uce na fakultetu? Nacija i drzava su starije i postojanije od svakog od nas...I kada mi odavno prestanemo da hodamo zemljom, ove ce nastaviti da postoje. Ako se ne slazete sa mnom, recite mi, cemu ekologija. Sta vas, na primer, briga da li ce oni posle nas imati sta da disu???

Dont ask what your country can do for you! Ask what you can do for your country!!!

Mafija, jel da?

Ne, nego kombinacija genetike i licnih svojstava. Zavrsio Pravni fakultet, a onda nasledio razradjeni auto-salon...

Ma da li vi shvatate da vasim stavovima branite budale koje ne zele da stave kondom, a lepo im i nece da vade...Budalastina
Sačuvana

Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: 04.03.2008. 00:53 »

Znate li koliko je mogucih nacina da se covek-zena zastiti od trudnoce. Apstinencija...

Ovo me nasmejalo, i keve mi ne znam sta da dodam...

Citat
E, budalama koje sebi ipak dozvole trudnocu, ne da bih zabranio abortus, nego...

Znaci zena koja zatrudni zbog gluposti momka treba da se nazove budalom? A i onaj momak kome pukne za vreme odnosa i devojka zatrudni treba da se zove budalom?

Citat
Ja te ne razumem bas najbolje, ali ako te to nesto pod sta ces se bacati, ne ubije, javi se da ti predlozim alternative...

Ovo me podseti kad se jedan na nekom forumu pravio lud kad god neko napise nesto latinicnim pismom. Kao, to je hrvatsko pismo, on to ne cita. Tako i ovde ovaj momak kao ne razume sta znaci vlak. Fora u tome da natera Hrvata da govori srpski....

Citat
Ne zbog dobra nacije. Ali, naciju cini skup individua, koje, svaka ponaosob, treba da imaju na umu i stanje nacije...

Aha, znaci drzava je prase koje treba narod da hrani zbog dobra koga? Nacije opet? E, moj Srbine...

Citat
Sta vas, na primer, briga da li ce oni posle nas imati sta da disu???

Ama to nema veze sa drzavom i brigom o drzavi. I drzava ima da se stara o ekologiji i to globalnoj. Ali ovde je o drugim stvarima rec.

Citat
Dont ask what your country can do for you! Ask what you can do for your country!!!

Fraza koja cesto moze da bude lose interpretirana, kao sto i jeste u tvom slucaju.

Citat
Ne, nego kombinacija genetike i licnih svojstava.

Genetika je cudo. Tako i Hitler govorase.

Citat
Ma da li vi shvatate da vasim stavovima branite budale koje ne zele da stave kondom, a lepo im i nece da vade...Budalastina

Ne branimo nijednu budalu, branimo zene od budala koje bi da ih nateraju da radjaju i upropaste im zivote bez ikakvog zdravog razuma i dozvole.
Sačuvana
razorblade
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: 04.03.2008. 01:54 »

Ovo me nasmejalo, i keve mi ne znam sta da dodam...

Nisi razumeo/
Da je prekrstila noge i zadrzala ih tako...

Citat
Znaci zena koja zatrudni zbog gluposti momka treba da se nazove budalom? A i onaj momak kome pukne za vreme odnosa i devojka zatrudni treba da se zove budalom?

Zena koja pusti budalu u sebe je budala

Citat
Ovo me podseti kad se jedan na nekom forumu pravio lud kad god neko napise nesto latinicnim pismom. Kao, to je hrvatsko pismo, on to ne cita. Tako i ovde ovaj momak kao ne razume sta znaci vlak. Fora u tome da natera Hrvata da govori srpski....

To je fora, vidis kako si ti pametan

Citat
Aha, znaci drzava je prase koje treba narod da hrani zbog dobra koga? Nacije opet? E, moj Srbine...

Obostranog dobra...

Citat
Ama to nema veze sa drzavom i brigom o drzavi. I drzava ima da se stara o ekologiji i to globalnoj. Ali ovde je o drugim stvarima rec.

To je briga o sutra

Citat
Fraza koja cesto moze da bude lose interpretirana, kao sto i jeste u tvom slucaju.

Sta je ispravna interpretacija?

Citat
Ne branimo nijednu budalu, branimo zene od budala koje bi da ih nateraju da radjaju i upropaste im zivote bez ikakvog zdravog razuma i dozvole.

Prosto tesko zenama sa vama takvima...Branite njihovo pravo da idu pod noz, i budale da ne paze. E bas si bizon, druze plodni...
Sačuvana

DramatisPersonae
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: 04.03.2008. 14:01 »

Alo ljudi, malko manje emocija unosite u sve ovo, pa ce te eventualno uspeti da se preispitate.
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: