Znate li koliko je mogucih nacina da se covek-zena zastiti od trudnoce. Apstinencija...
Ovo me nasmejalo, i keve mi ne znam sta da dodam...
E, budalama koje sebi ipak dozvole trudnocu, ne da bih zabranio abortus, nego...
Znaci zena koja zatrudni zbog gluposti momka treba da se nazove budalom? A i onaj momak kome pukne za vreme odnosa i devojka zatrudni treba da se zove budalom?
Ja te ne razumem bas najbolje, ali ako te to nesto pod sta ces se bacati, ne ubije, javi se da ti predlozim alternative...
Ovo me podseti kad se jedan na nekom forumu pravio lud kad god neko napise nesto latinicnim pismom. Kao, to je hrvatsko pismo, on to ne cita. Tako i ovde ovaj momak kao ne razume sta znaci vlak. Fora u tome da natera Hrvata da govori srpski....
Ne zbog dobra nacije. Ali, naciju cini skup individua, koje, svaka ponaosob, treba da imaju na umu i stanje nacije...
Aha, znaci drzava je prase koje treba narod da hrani zbog dobra koga? Nacije opet? E, moj Srbine...
Sta vas, na primer, briga da li ce oni posle nas imati sta da disu???
Ama to nema veze sa drzavom i brigom o drzavi. I drzava ima da se stara o ekologiji i to globalnoj. Ali ovde je o drugim stvarima rec.
Dont ask what your country can do for you! Ask what you can do for your country!!!
Fraza koja cesto moze da bude lose interpretirana, kao sto i jeste u tvom slucaju.
Ne, nego kombinacija genetike i licnih svojstava.
Genetika je cudo. Tako i Hitler govorase.
Ma da li vi shvatate da vasim stavovima branite budale koje ne zele da stave kondom, a lepo im i nece da vade...Budalastina
Ne branimo nijednu budalu, branimo zene od budala koje bi da ih nateraju da radjaju i upropaste im zivote bez ikakvog zdravog razuma i dozvole.