Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Srpska desnica i Srpska radikalna stranka  (Pročitano 9535 puta)
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +14/-9
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #60 poslato: 15.11.2007. 19:18 »

srpska radikalna stranka danas promovisala u skupshtini srbije novu shesheljevu knjigu "afera hrtkovci i ustashka kurva natasha kandic".
mozhete li da verujete da neko dozvoli objavu ovakve knjige u normalnoj drzhavi?

.......principijleno, normalan čovek bi postavio ovakvo ili slično pitanje. ALI.................., pomenuta dama je svojom voljom izašla na estradu i uživa u svim blagodetima iste. Čini mi se da je N.K. prošle godine, bez ijednog dokaza, Tomu Nikolića optužila za ratne zločine. Isti Toma se trudio i javno dokazivao, čini mi se i uspeo u tome, da nije zločinac. E, sada po mom shfatanju, pristojnosti, možeš čoveku reći da je ružan, glup, da ima velike uši, da mu smrde noge ali napakovati mu da je činio ratne zločine, je baš bezobrazno......
Slično Tomi, sada i Nataši preostaje da daokazuje da nije kurva, i s obzirom da je estrada sama po sebi kurva (šta god to značilo), neće joj biti nimalo lako. Da budem iskren, meni uopšte nije bitno da li jeste ili nije......... posao ko i svaki posao...........
« Poslednja izmena: 15.11.2007. 19:28 Domaci izdajnik » Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Nebojsa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +7/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: 17.11.2007. 02:23 »

Gledao malo pre Zitije Brajanovo pa se setio ove teme pri samom kraju filma. Znate kad dolazi onaj samoubilacki odred koga se prvo svi uplase, pa kad ovi stignu ispred zrtava umesto da ih spasu oni izvuku maceve i ubiju sami sebe? Mene to podsetilo na radikale.  Cheesy
Sačuvana
milic74
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: 21.02.2008. 21:18 »

:ljut2: Ima li neko normalan u ovoj Srbiji sta nam se ovo desava (sta mislite da i mi osnujemo srbi teroristicku organizaciju).

MM
Sačuvana
Nebojsa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +7/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: 21.02.2008. 23:54 »

Izvini ali sta si ovim hteo da kazes? Jel bi mogao da budes malo jasniji?
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #64 poslato: 25.03.2008. 15:53 »

Nešto sam razmišljao o radikalima i nekako došao do određene konkluzije, da ne kažem konfuzije. Kao prvo oni su pizde. Osam godina su stranke DOS-a na vlasti a da radikali nijednom nisu održali neki protest protiv neke nepravedne i lopovske privatizacije, rasprodaje nacionalnog blaga, masovnog otpuštanja. Tu su isti kao socijalisti. Na predsedničkim izborima je Toma mirno i dostojanstveno otrpeo poraz a mogao je da urla: krađa! Zašto su radikali tako tihi? Zašto mirno izglasavaju neke zakone i zašto budući konstruktivna opozicija zapravo pružaju tihu podršku omraženom im DOS-u i DOSmanlijama? Zamislite samo šta bi bilo da je kojim slučajem Toma pobedio ili da su radikali nekako ušli u vlast? Odmah sutradan bi bile masovne demonstracije i akcije njihovog impičmenta. Čega se to plaše radikali? Koga se to plaše? Ili su poput nekog zen majstora mirni i tihi dok ne narastu i ojačaju? Čak su pomogli i formiranje aktuelne Vlade, a mogli su da opstruiraju proces do kraja, da izvedu pristalice na ulice, sukobe se sa vlastima, duvaju u motke, šta god, ua Dinkiću ovo-ono.... Kad, oćeš. Ništa. Imam utisak da oni prosto nemaju muda da sprovode svoju politiku, program i ideologiju. Čemu onda radikali?
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Domaci I.
Urednik

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #65 poslato: 25.03.2008. 16:07 »

Imam utisak da oni prosto nemaju muda da sprovode svoju politiku, program i ideologiju. Čemu onda radikali?

Ja, pak, mislim da Srbija nema te bubrege da se suprotstavi rasizmu i šovinizmu koji dolazi iz tabora desničarske SRS, ali i njima bliskih organizacija i partija. Sprovođenje politike i programa SRS značilo bi uvesti zemlju u veliku krizu na planu ljudskih prava i međunarodnih odnosa. Dobro je što je ne sprovode, a mislim da je to otud što nemaju vlast. I dobro je čak i po njih što to ne sprovode jer građani Srbije ne bi dugo izdržali pod njihovom palicom. Najpre bi manjine osetile neprijatnost njihove batine, a kasnije i građani srpske nacionalnosti (kao i anacionalni Srbi) pošto bi uskoro trebalo da se snalaze sa platom od 5 evra mesečno (možda će tako hleb moći da padne na cenu od Tominih 3 dinara).
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #66 poslato: 25.03.2008. 20:19 »

Gazivoda, upravo zbog te potentnosti koju konstantno imaju, ali bez "svrsavanja" ( tj. bez vlasti )  imam utisak da ce u narednim godinama SRS krenuti da se raspada i osipa. Stranka je previse centralizovana, vlada negativna selekcija i ljudi sa lokala tesko da mogu da dodju do vrha. U tom vrhu su jedni te isti likovi povezani kumovskim, poslovnim i ostalim vezama. Kad-tad to preduzece mora da pukne. Nisu shvatili da treba da promene pristup pa ce morati snositi ozbiljne posledice. Zivi bili pa videli!
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Demon
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: 17.04.2008. 08:50 »

Stvarno strashno. Kako im nevino deluje ona maskota Vucic. Mislim kapiram ja braniti Sprsko i sve to, ali ici u rat!
Takve kao sto si ti treba ustrojiti,usaditi im matericu i osposobiti za oplodnju...da bar budu od neke koristi.Cekaj,pogresio sam...ovim sam stavom degradirao zenski rod,a ubedjen sam da ima jako puno Srpkinja koje su "muzevnije" od takvih poput tebe.
Ti ne bi isao u rat,ti bi radije sedeo kuci grickao kokice, heklao i talasao po tastaturi dok ti neko otima ono sto je tvoje.
Sačuvana
Domaci I.
Urednik

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #68 poslato: 17.04.2008. 10:20 »

Ti ne bi isao u rat,ti bi radije sedeo kuci grickao kokice, heklao i talasao po tastaturi dok ti neko otima ono sto je tvoje.

A da li život koji ima nije njegov? Šta on u stvari radi kada daje svoj život? Ko mu ga otima?
I iz tog razloga ja sam nekom prilikom, hodajući gradom i gledajući plakate sa kojih mi se smeškaju g. Toma Nikolić i krvnik dr Vojislav Šešelj, pored čega piše "Napred Srbija" i "Srbija pre svega" (ili tako neki kurac), pomišljah u sebi:
"Ovi su, bo'me, definitivno ljudi čiji život ne vredi mnogo, dali bi ga (ili bi ga doveli na ivicu egzistencijalnih mogućnosti, kao nekad) za inat..."
Sačuvana

Branko
Slobodni mislilac

Duh bunta: +11/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: 17.04.2008. 20:00 »

Ili već odomaćeno o radikalima kada se kaže da su dobrovoljni davaoci naše krvi.
Sačuvana
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #70 poslato: 17.04.2008. 21:21 »

xaxaxaxA
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
svetac38
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: 18.04.2008. 00:37 »

svaka vlast je dobrovoljni davaoc naše krvi...........
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 00:40 Domaci izdajnik » Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: 18.04.2008. 01:13 »

Onda je ok da ti glasaš ѕa SRS???
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 02:26 Domaci izdajnik » Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: 18.04.2008. 01:18 »

Pardon, ti, posle 38-og davanja krvi, više i nemaš šta da prospeš ѕa majčicu Srbiju. Jesu li ti, uopšte, vadili iglu iz vene, kada si stigao da daš toliko puta??? Meni je frka od ovih Radikala, i ja i moja porodica smo punokrvni. Pustiće nam krv ovi tvoji. osmeh
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 02:25 Domaci izdajnik » Sačuvana

svetac38
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: 18.04.2008. 01:23 »

Onda je ok da ti glasaš ѕa SRS???

..........razočaraću te, od oktobra poznate ti godine više ne izlazim na glasanje........., nikome nisam dozvolio da me da puta zajebe, ups...prevede žednog preko vode.....
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 02:25 Domaci izdajnik » Sačuvana

Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: