Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 08.04.2008. 11:32 » |
|
I akcija... i poternica i ucena...
pa šta upali....
Mogla bi Sluzba da obavi svoj posao...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 08.04.2008. 11:34 » |
|
Koja sluzba. sve se fucking raspalo...
Inache, imali smo veliki problem da bilo shta uradimo dole, jer je bilo nemoguche nachi Shiptare koji bi iza pare saradjivali sa sluzbom...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 08.04.2008. 11:36 » |
|
Pa ne znam, mogli bi da izvuku nekoga. Inace, time bismo pokazali da se ne mirimo sa nepravdom makar je svetski mocnici legalizovali. Sva sredstva su dozvoljena, a time ce i steci malo vise postovanja prema nama.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 08.04.2008. 11:38 » |
|
Pa ne znam, mogli bi da izvuku nekoga. Inace, time bismo pokazali da se ne mirimo sa nepravdom makar je svetski mocnici legalizovali. Sva sredstva su dozvoljena, a time ce i steci malo vise postovanja prema nama.
Nishta nam sada neche kupiti poshtovanje...sve je prokockano, proigrano...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 08.04.2008. 11:43 » |
|
Prvo, Služba je veći neprijatelj Srbije nego što je bilo ko sa strane. I danas je Služba u službi podgrevanja neprijateljskog odnosa prema svetu, i vraćanju Srbije u devedesete.
Drugo, mislio sam da iz osude Haradinaja Srbija treba da izvuče neku političku korist, a ne da tek eliminiše jednog od kosovskih Albanaca.
Treće, Haradinaj nije na slobodi zahvaljujući svetskim moćnicima koji nam navodno rade o glavi, već iz razloga što nisu prikupljeni dokazi. A to zašto nisu prikupljeni je pitanje oko kojeg bi pre optužnice za ubijanje Srba (ali i Albanaca) od strane Haradinaja - trebalo da se pokrene. Dakle, sa formalnog aspekta, Haradinaj je oslobođen jer nije bilo dokaza, a sa činjeničnog bi trebalo da se pokrene istraga o tim navodnim (i verovatnim) ubistvima svedoka.
I ne znam dokle nacionalisti i teoretičari zavere mogu da idu ne bi li opravdali zatvaranje Srbije i sagu o velikosvetskoj zaveri protiv Srba. Obiće vam se o glavu sopstvena priča, a obija nam se već dvadeset godina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 08.04.2008. 11:44 » |
|
Ma shta mi mislili o tome, Srbija nije mafijashka organizacija...to ne moze tako da se radi... Dobro, onda da ga kidnapujemo, kao što to radi država Izrael sa onima koji su joj se zamerili. Mada, ta država ume da ispali i projektil na auto kojim se kreće neko lice koje joj se zamerilo ili prosto upotrebi snajper. Rusi, eto truju. Ma hajte molim vas, kolega Žile. Ako Srbija nije mafijaška organizacija onda bi trebalo da formira ino-mafiju sličnu onoj koju je nekada za račun Službe Staneta Dolanca vodio Arkan. Onda bi se plašili Srbije. Naravno, ovo je sve fantazija jer to je mogla da radi nekadašnja SFRJ. Samo, eto fantaziram.... šta bi bilo kad bi bilo. Ovako svako ima međunarodnu dozvolu da lovi Srbe, pa bi bilo dobro ili da se Srbi pripaze ili da se učlane u neke opskurne organizacije kojih se svi boje. Nema druge. Sada kada krene Sandžak, Vojvodina i šta-ti-ja-znam, biće toga još. Možda bi bilo bolje da se Srbija defetistički povuče sa svih problematičnih teritorija i tako iznenadi sve tako da oni ne budu u stanju da se dobro snađu u takvoj situaciji, što bi povećalo naš geopolitički značaj iako bi izgledalo kao da je smanjen. Primerice, zamisli da se Srbija prosto povuče iz Raške oblasti, digne ruke i kaže: braćo muslimani nek vam je halal. E tu bi se Zapad usrao, morali bi smesta da okupiraju tu oblast jer ne bi onda imao ko da hapsi bradate izučavaoce Kurana u prirodi.... I na severu napustiti opštine sa većinskim mađarskim stanovništvom, pa nek se Mađarska bakće sa njihovim penzijama i latentnim fašizmom. I tako se dezavuiše smisao postojanja Vojvodine koja je potrebna kao zaleđe beogradske nahije. Onda bi svetski moćnici videli koliko je opasan malosrpski ekstremizam. Dolazio bi Solana da moli našu Vladu da ne napušta Golubac zbog par grafita Wallahia Noster! A mi principijelno, u žaru malosrpskog samoproždrirućeg nacionalizma ko god negde nešto gukne - mi ga otcepimo! I tako, na kraju ostane Beograd sa zaleđem sa obe strane Save i Dunava i bog da nas vidi. Opet se učlanimo u UN jer najavimo diskontinuitet sa Srbijom i nikom ništa ne dugujemo, nema šta da se katarziramo, priznamo sve od reda. Milina..... Shto ne ucenimo glavu G.W.Busha??? Dobili bi vishe za deset miljuna evra...  A zašto Buša? To se ne radi tako. Taman posla. Nijedan američki predsednik ne zaslužuje to, niti bi Srbija ili ijedna druga zemlja to smela da učini. Amerikanci su se proglasili nedodirljivima i mi to moramo da poštujemo. Nego, kakve veze ima Haradinaj sa tim?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 08.04.2008. 11:46 » |
|
Nisam razumeo... Da je postojala volja velikih da bude osudjen, bio bi osudjen i u nedostatku dokaza, na osnovu komandne odgovornosti, koju su, uzgred budi receno, i izmislili za slucajeve kada nemaju dokaze...  Slazesh se???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 08.04.2008. 11:47 » |
|
Prvo, Služba je veći neprijatelj Srbije nego što je bilo ko sa strane. I danas je Služba u službi podgrevanja neprijateljskog odnosa prema svetu, i vraćanju Srbije u devedesete.
Drugo, mislio sam da iz osude Haradinaja Srbija treba da izvuče neku političku korist, a ne da tek eliminiše jednog od kosovskih Albanaca.
Treće, Haradinaj nije na slobodi zahvaljujući svetskim moćnicima koji nam navodno rade o glavi, već iz razloga što nisu prikupljeni dokazi. A to zašto nisu prikupljeni je pitanje oko kojeg bi pre optužnice za ubijanje Srba (ali i Albanaca) od strane Haradinaja - trebalo da se pokrene. Dakle, sa formalnog aspekta, Haradinaj je oslobođen jer nije bilo dokaza, a sa činjeničnog bi trebalo da se pokrene istraga o tim navodnim (i verovatnim) ubistvima svedoka.
I ne znam dokle nacionalisti i teoretičari zavere mogu da idu ne bi li opravdali zatvaranje Srbije i sagu o velikosvetskoj zaveri protiv Srba. Obiće vam se o glavu sopstvena priča, a obija nam se već dvadeset godina.
Ama kako nisu prikupljeni dokazi kad je Batic sam rekao da ih je prikupio tonu i poslao u Hag. U kom svetu ti zivis Izdajnice??? Haradinaj je oslobodjen jer su njegovi ulozili ogormne pare u to oslobodjenje, a to je u skladu sa naklonjenoscu Amerike prema Siptarima. Nije to nikakva zavera, to je cista istina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 08.04.2008. 11:49 » |
|
Gospodine Ljubo, ovako originalan paket mera bi vas doveo na prvo mesto vlasti u Srbiji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 08.04.2008. 11:49 » |
|
Ama kako nisu prikupljeni dokazi kad je Batic sam rekao da ih je prikupio tonu i poslao u Hag. U kom svetu ti zivis Izdajnice??? Haradinaj je oslobodjen jer su njegovi ulozili ogormne pare u to oslobodjenje, a to je u skladu sa naklonjenoscu Amerike prema Siptarima. Nije to nikakva zavera, to je cista istina.
Nemaš pojma Trumane. Zar ne vidiš da se neko sprema da optuži vlast u Srbiji da je kriva zbog oslobađanja Haradinaja jer eto, nije podnela dokaze i nije ostvarila dovoljnu saradnju sa tribunalom? Haradinaj je slobodan - Srbija je kriva za to! To je nova parola....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 08.04.2008. 11:51 » |
|
XAXAXAXA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 08.04.2008. 11:51 » |
|
Ako mi se ne podsmevas odgovoricu ti sledece - pa ja sam to i mislio. Sad se Ceda i kompanija utrkuju ko ce pre da kaze kako eto on je kriv, ali Srbija nije pruzila dovoljno dokaza. Zamena teza.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 08.04.2008. 11:52 » |
|
Ma zajebava se Ljubo....zna on sve vech, mnogo bolje od nas,... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 08.04.2008. 11:53 » |
|
Gospodine Ljubo, ovako originalan paket mera bi vas doveo na prvo mesto vlasti u Srbiji  .... a ja bi sa povetarcem u kosi grmeo po mitinzima: ko hoće da se otcepi nek se otcepi, neka nas ostave na miru! Što manja Srbija to bolje. Mala zemlja - mala briga! I ova pozorišta da rasprodamo.... Šta će nam preskupo JDP! Privatizovali smo fabrike, banke, ima i kulturu da privatizujemo! Dajemo grdne pare za neke nebulozne institucije tipa pozorišta, muzeji, opere, kinoteka, a nema nigde zarade, a ovamo narod leba nema da jede, nema posao, nema stanovi....Odmah preskačem cenzus... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 08.04.2008. 11:55 » |
|
Originalno do koske....Ajde zovi ako trebaju potpisi za kandidaturu...mada, znam da sa ovako dobrom shemom, oko toga neche biti problema...  Ma, shto u zgradi JDP ne bi napravili shoping mall??? U centru, jes problem za parkiranje, al srushish privredni sud,... Inache, kaze mi jedna guska pre 5-6 godina, kada smo bili na trgu kod Narodnog pozorishta, ...jebote, ne izgleda loshe, s obzirom da je gorelo.... Ja ne mogu da verujem, mislim skrivena kamera... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|