Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Liberalno-demokratska partija (LDP)  (Pročitano 28120 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Neobavesten
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 29.05.2007. 18:25 »

Slučajno naiđoh na ovu temu i ne mogu a da ne dam mali doprinos objašnjenju toga da je veoma značajnu ulogu u razvojnom putu mladog Necera imao njegov kum, bivši ministar prosvete, Danilo Marković koji mu je nesebićno pomogao da postane direktor SKC-a u Nišu. Rame uz rame je išao i razvijao se sa svojim pulenima od kojih su neki i sada uz njega (možda i nije važno gde su sve bili i šta su radili i koliko su boja i priča promenili). A tu je i pripadnost nekim organizacijama poput ROTARY kluba.
Sačuvana
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #46 poslato: 30.05.2007. 01:24 »

Mislim da je LDP imala ubedljivo najbolju kampanju uoci izbora. Smatram da Ceda Jovanovic na svoj nacin unosi neophodnu svezinu u politicki zivot i upotpunjuje politicku scenu. Zamislite sliku bez LDP-a. Bilo bi suvo, bez iskre neke nove ideje, nebitno je na kakvim je zasnovana temeljima i koliko su ideali realno ostvarljivi u ovom momentu. Ako nista drugo, manjak je malogradjana u ovoj stranci ili je to barem nekako prividno. Svidja mi se stav i mislim da vecina ljudi iz ove stranke ima herca, inventivnosti i duha. Nisam za Cedu glasala na izborima, ali je zdravo imati jednu ovakvu stranku u periodu tranzicije.
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #47 poslato: 30.05.2007. 13:26 »

A tu je i pripadnost nekim organizacijama poput ROTARY kluba.

Sta predstavlja taj klub? Bilo je par puta na TV-u o tom klubu, ali nisam pohvatao o cemu se radi. Mozes i novu temu o tome da zapocnes u podforumu za nevladine organizacije. Bas me zanima sta su oni.

Nisam za Cedu glasala na izborima, ali je zdravo imati jednu ovakvu stranku u periodu tranzicije.

Zasto nisi za Cedu?
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #48 poslato: 30.05.2007. 20:11 »

Ja se samo secam da je onaj slikar sto slika samo konje jednom na TV-u rekao da je clan Rotary kluba. Kako se zvase? Stekao sam utisak da je to malo pasivnija organizacija ( i otvorenija ) od masona i da vise sluzi kao okupljanje elite. Vise mi je delovalo kao da je rec o hedonistickoj organizaciji. Ako gresim ispravite.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 31.05.2007. 09:57 »

Filantropi su se vazda odavali hedonizmu.
Sačuvana

peMzije mladima!
Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 07.06.2007. 14:47 »

Jedan od mogucih dokaza da LDP vredi:

Liberalno-demokratska partija [LDP] saopštila je da je sinoć kamenicama razbijen izlog njenih prostorija u opštini Čukarica, u ulici Stevana Brakusa 6, a napad je prijavljen policiji.

Kako je navedeno u saopštenju LDP-a, od osnivanja stranke počinjeno je više od 200 napada na njene članove i prostorije, a policija do sada nije otkrila nijednog počinioca.

'Još jednom pozivamo nadležne organe da se angažuju i zaštite pravni poredak ove zemlje. U suprotnom, dokazaće da nisu spremni da brane slobodu političkog delovanja jedne parlamentarne stranke i nateraće nas da svoja politička ubedjenja, svoje ljude i svoju imovinu branimo van političkog i bezbednosnog sistema ove zemlje - što je uvod u anarhiju', navedeno je u saopštenju.

Samo onaj koga retardirani olosi napadaju moze da se pozove na pamet i kaze da je iznad miljea i prosecnog srpskog programa za postepeno izgladnjivanje i unistenje zemlje.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #51 poslato: 04.07.2007. 03:35 »

Izgleda da ponovo prete LDPu i Čedomiru Jovanoviću. Ovog puta država se ponudila da ga obezbeđuje. Čeda, međutim, tvrdi da je to uglavnom licemerno sa njihove strane, jer je upravo od strane države ugrožen. Država bi trebalo da rešava problem ukoliko zna da je Jovanović ugrožen. Ako već zna da postoji pretnja, morala bi da uđe u trag toj pretnji i razotkrije ko to preti.

LDP se pokazuje kao jedina alternativna partija nakon devalvacije demokratskog bloka i rasipanja na desničarski DSS i kohabitirajući DS koji se sve više približava poziciji centra. Čak razmišljam o tome da se učlanim u LDP. Učlanio bih se odavno da sam u Beogradu. U Nišu je jako loše biti član jer su ljudi na pozicijama u lokalu te stranke jako loši, čak su uglavnom žestoki vernici i sa građanskim vrednostima imaju veze koliko i ja sa mehanikom ili stomatologijom.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #52 poslato: 04.07.2007. 12:45 »

A sta kazete na to da je on trazio pustanje iz zatvora Siptara i Kuma ( valjda sam pogodio nadimke ) i da je time odgovoran za ubistvo Djindjica?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 04.07.2007. 12:52 »

Nista Ceda nije dobio time sto je Djindjic ubijen. Bas me zanima na koji nacin objasnjavaju patriote da je Ceda umesan u ubistvo coveka cijoj je ideologiji jedini ostao dosledan.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #54 poslato: 04.07.2007. 12:57 »

Pa kada ih je pustao iz zatvora nije on znao da ce ti kriminalci ubiti Djindjica. On je to radio jer je imao ortacko-poslovne veze sa njima. Covek je kriminalac, dzaba mu sva moderna politika.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #55 poslato: 04.07.2007. 16:16 »

Neke stvari tu nisu logične, Trumane. Npr. ova sadašnja vlast, kao i ona prethodna, čisto narodnjačka, hapsili bi Čedu i optužili ga da su imali dokaze o tome da je kriminalac, i to bi činili sa velikim zadovoljstvom. Ako ga ipak nisu uhapsili, to mi govori da Čeda nema veze sa kriminalom, i da sve što je stekao jeste stekao kroz političku karijeru, za šta bismo mogli da ga optužujemo. Ali i ne moramo, ukoliko sagledamo koliko se drugih ljudi u politici obogatilo u zadnjih petnaestak godina, te kad pogledamo koliku platu imaju u parlamentima opština, gradova i republike poslanici iz političkih partija. Čeda jeste negde uzeo, ali to ga ne čini posebnim primerom u odnosu na druge političke oportuniste. Ono što ga razlikuje jeste politička ideologija koja je sigurno bar jedan vek ispred de-es-es-ovsko-radikalske, i bar pola veka ispred de-es-ovske.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #56 poslato: 04.07.2007. 19:48 »

Ne mislim da bi ga uhapsili. Kad si cuo da su poslednji put uhapsili politicara ( aktuelnog )? Radi se o tome da su nasi politicari  zasticeni, cim im neko zvecka lisicama eto to je iz politickih razloga. To je i glavni argument Jovanovica. Drugo, tuzilastvo verovatno nema materijalne dokaze ( tipa traka posete Silerovoj gde se sve vidi, mada se prica da postoji ). Ono sto oni imaju su svedocenja par ljudi koji su ga videli Silerovoj, tacnije koji tvrde da su ga videli. Na dugom je to stapu dok dodje do realizacije a mi do skora i nismo imali jako tuzilastvo. Sad imamo tog specijalnog tuzioca za koga mi se cini da zaista zeli da rascisti stvari dok su ovi stari bili jako sumnjivi. Ne mogu ni da verujem da se toliko prica o njegovim mafijaskim vezama, a da nista nije tacno. Dalje, on iza sebe BKV i tu advokatsko-nvo ekipu. Nece biti lako uhapsiti cak i ako bude dosta dokaza. A protiv njega i postoje vec neke tuzbe, ali se on jednostavno nije pojavljivao na rocistu.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #57 poslato: 05.07.2007. 00:37 »

Čeda Jovanović nije bio ništa do izbora u januaru 2007. Bio je običan kritičar javnosti, pa kako bi imali pravo da uhapse mene, imali bi pravo da uhapse i Čedu. A mi bi trebalo da se bavimo činjenicama i relevantnim pretpostavkama, tako da je ova naprosto nepobitna, i jedino važna u ovoj diskusiji. To da li je on kum Kumu, Šiptaru ili ne znam kome, mene ne zanima, a te priče da je umešan zato što je viđen u ulozi posluge ili potrčka najvećim kriminalcima u Srbiji meni deluje kao ona kad me majka optužuje da će je izbaciti s posla zato što ja vređam njen DSS. Hajde da govorimo o stvarima kako one realno izgledaju. A ta slika nam već kaže da bi Koštunica i njegova banda trebalo da budu daleko više u organizaciji ubistva Zorana Đinđića, budući da je jedino DSS iz tog događaja izvukao kakvu korist. No, o tom problemu, problemu ubistva Zorana, govorili bismo na nekoj drugoj temi.
Sačuvana

direktor bolnice
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 06.07.2007. 02:29 »

Opstinski odbori su po pravilu losi. Preletaci iz drugih stranaka koji imaju interes da postanu glavni na lokalu u bilo kojoj stranci. Vecina njih i ne zna za sta se partija zalaze. Da ne pominjem iz kojih su stranaka presli, veze nemaju sa LDP. Mislim da ce LDP da uzme mnogo manje glasova na lokalnom nivou nego na proteklim izborima. Lokalni potencijal je mnogo slabiji, a ne verujem ni da ce se onako finansirati lokalni izbori. Znam da je u pripremi projekat za obuku mladih lidera koji ce osposobljavati mlade za rad u lokalnoj samoupravi, naravno kadrove iz LDP. Znaci imace mlade kandidate, sto je dobro, mada ne verujem da ce da bude dobro za ukus birackog tela u provinciji.
Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 09.07.2007. 04:11 »

Onaj istoricar, Samardzic, eldepeovac, reko je jednom na B92 da njegova stranka pripada politickoj levici. E, sad, mi dobro znamo da tradicionalna levica ne mirise bas najbolje liberalizam - pogledajte sta rade anarhosindikalisti koji su tradicionalna levica, koliko mrze liberale. Sta onda dodje to LDP ako nije ni levo, a nije ni desno, a boga mi nije ni centar, jer je njega rezervisao DS.
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: