Stranice: 1 ... 15 16 [17]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Liberalno-demokratska partija (LDP)  (Pročitano 24524 puta)
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #240 poslato: 16.05.2008. 20:24 »

Ajde ne lupaj D.I., pare za projekte su pare za projekte, ne za dzipove. Ako ukrades pare sa projekta, kupis dzip, to je opet kradja, znas...
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Domaci izdajnik
Urednik

Duh bunta: +121/-93
Van mreže Van mreže

« Odgovor #241 poslato: 16.05.2008. 20:33 »

Ne kažem da on krade od projekata, već je plata za koordinatore ogromna, pogotovo ako su veliki i dugoročni projekti u pitanju. A pošto LDP radi jako, jako opasne stvari u još uvek politički i demokratski nesvesnoj Srbiji, taj rad se posebno mnogo plaća. Sa druge strane, parlamentarne SRS, SPS i DSS uzimaju ogroman novac od poreskih obveznika, plus što su vladajuće partije do sada redovno delile direktorska mesta po partijskoj osnovi, tako da se partijski novac zarađen na taj način teško može i prebrojati.
Sačuvana

Branko
Slobodni mislilac

Duh bunta: +11/-2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #242 poslato: 17.05.2008. 21:23 »

Nije važno ko šta ima nego ko šta govori i šta propagira. Slažemo li se?
   Neko može da bude najsiromašniji na svetu i da ne bude dobar političar, isto može i neki bogataš da bude pravi čovek za premijera, baš kao što može i obrnuto.
   A ko je koliko ukrao ne možemo da govorimo sa ovakvom sigurnošću jer bi o tome mnogi drugi pre nas odavno govorili i to na sudu. Zvanično niko od ovih političara nije ništa ukrao jer da jeste ne bi bio na slobodi.
Sačuvana
Domaci izdajnik
Urednik

Duh bunta: +121/-93
Van mreže Van mreže

« Odgovor #243 poslato: 18.05.2008. 00:01 »

Nije važno ko šta ima nego ko šta govori i šta propagira. Slažemo li se?

Ja se naravno slažem, ali kad smo kod toga, čini mi se da dolazim do jednog interesantnog detalja. Naime, primetićeš da razne afere potresaju gotovo sve učesnike u javnom životu, posebno političke partije, a među ovima najviše one koje imaju vlast (jer one i jesu u prilici da najviše uzmu "ispod žita", kako se kaže). Međutim, vidimo da se uglavnom napada Čedomir Jovanović, i to nije slučajno. Naime, kad ponestanu ideološki argumenti (a nije baš zanimljivo stalno govoriti kako je neko izdajnik, pa na postavljeno pitanje: zašto? - nikako ne može da usledi razuman odgovor), ostaje da se poziva na nešto drugo, što je gotovo nemoguće dokazati, ali je teško i uzvratiti jer nema nikakvih tragova u tom pravcu. Ja sam dao jedno razumno objašnjenje kako bi čovek bez dana radnog staža mogao da zaradi, i sam smatram da je to slučaj sa Jovanovićem.

A što se ideološke strane tiče, i toga šta propagira, tu bih voleo da vidim nekoga ko bi mogao da prigovori LDP-u i Jovanoviću.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +43/-8
Van mreže Van mreže

« Odgovor #244 poslato: 02.06.2008. 15:17 »

Ceda Jovanovic - "Moj sukob s prosloscu"

Kod:
http://www.sendspace.com/file/g69gsi

Sačuvana

"Ne idi ispred mene, mogu da te sledim. Ne idi iza mene, mogu da te ne vodim. Prosto, idi pored mene i budi moj prijatelj".   Kami
Meda Božanin
Nazionalist

Duh bunta: +14/-24
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #245 poslato: 02.06.2008. 17:08 »

Ne kažem da on krade od projekata, već je plata za koordinatore ogromna, pogotovo ako su veliki i dugoročni projekti u pitanju. A pošto LDP radi jako, jako opasne stvari u još uvek politički i demokratski nesvesnoj Srbiji, taj rad se posebno mnogo plaća. Sa druge strane, parlamentarne SRS, SPS i DSS uzimaju ogroman novac od poreskih obveznika, plus što su vladajuće partije do sada redovno delile direktorska mesta po partijskoj osnovi, tako da se partijski novac zarađen na taj način teško može i prebrojati.

Ovde se namece zakljucak da parlamentarne partije dobijaju pare od poreznika a ako se LDP se iskljucuje iz troskova poreznika to znaci da LDP dobija pare od nekog drugog.

Sad to kombinovano sa "veoma skupim i jako opsanim projektima" koje vodi, namece samo jedan logicki zakljucak... makar aksiomu osmeh
Sačuvana

Stranice: 1 ... 15 16 [17]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: