Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Devedesete | Sta smo naucili?  (Pročitano 22888 puta)
Domaci izdajnik
Urednik

Duh bunta: +120/-93
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #360 poslato: 16.05.2008. 16:40 »

Hvala, Idi dada amin, na komentaru!

Lepo je videti građanske snage kako ustaju protiv ustaljenog načina mišljenja u Srbiji. Za jednu drugačiju Srbiju, za evropsku Srbiju koju Evropa neće imati ni zašto da uslovljava, jer će to biti naš zajednički prostor, prostor Evropske unije.
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #361 poslato: 16.05.2008. 16:43 »

Iako nismo istomisljenici, IDA ima savrsen smisao za satiricno izrazavanje,...bravo!!!
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Idi dada amin
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +14/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #362 poslato: 16.05.2008. 17:02 »

Ajde, ajde.......prijatelji.....raznezicu se plakanje , i uobraziti.....

Nego, Zile......pero u ruke, pa da se pljujemo....kao pravi srBski neistomisljenici.....  jezik
« Poslednja izmena: danas u 11:34 Domaci izdajnik » Sačuvana

Mi Srbi smo narod koji je obožavao Miloševića, a ubio Đinđića. Nije lako to voleti, nije lako tome pripadati i sa tim se poistovećivati, nije lako biti srpski patriota.
prvoskociparecihop
Nazionalist

Duh bunta: +5/-17
Van mreže Van mreže

« Odgovor #363 poslato: 17.05.2008. 16:00 »

Nije mi jasno, zasto toliko mrzis svoj srpski narod, ako si uopste Srbin.
Sačuvana

"Jednostavan je govor istine."
Henrik Ibzen
Domaci izdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #364 poslato: 17.05.2008. 16:18 »

PrvoSkociPaReciHop, ja bih to za tebe kazao, buduci da stavovi koje zastupas jesu Srbiju upropastili, raskomadali, doveli do njenog bombardovanja, ponizili pred svakim svesnim gradjaninom Evrope i Sveta koji je za Srbiju cuo.

Jako je cudan nacin kojim vi, ultranacionalisti, sovinisti, radikali, narodnjaci i milosevicevci volite ovu zemlju. Ja bih ruku dao ako prosecan Hrvat koji zivi u Srbiji ne bi ovu zemlju voleo zdravije nego vi. Osecam se neprijatno sto takvi kao vi zive u komsiluku zdravih gradjana Srbije.
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #365 poslato: 17.05.2008. 16:24 »

XAXAXAXAXA osmeh

Problem je sto neki brkaju Srpstvo i psihopatologiju!!!

IDA, odbijam da se prepirem, dok ga ne stavis u ovcu, da vidis kako je nama, srBskim domachinima, da vidis sto mrzemo Jevropu..
« Poslednja izmena: 17.05.2008. 18:07 Domaci izdajnik » Sačuvana

provincijalac
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +34/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #366 poslato: 17.05.2008. 18:03 »

mnogo su mi simpatichni ovi shto pretpostavljaju da su manjine neprijatelji srbije   nedoumica

Jako je cudan nacin kojim vi, ultranacionalisti, sovinisti, radikali, narodnjaci i milosevicevci volite ovu zemlju. Ja bih ruku dao ako prosecan Hrvat koji zivi u Srbiji ne bi ovu zemlju voleo zdravije nego vi. Osecam se neprijatno sto takvi kao vi zive u komsiluku zdravih gradjana Srbije.

hrvati su za evropsku srbiju, kao i madjari i boshnjaci. ne podrzhavaju srs ili dss, nego su uz tadica  osmeh znachi u pravu si.
« Poslednja izmena: danas u 11:34 Domaci izdajnik » Sačuvana
Domaci izdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #367 poslato: 17.05.2008. 18:14 »

Ne bombe, nego ni lobotomija ne pomaze gradjanima srbije da se dozovu pameti, i biraju pacifizam , demilitarizaciju , demokratske i gradjanske vrednosti.........to je tako oduvek....i uvek ce tako, nazalost i biti.

Ja se ipak nadam da to može da se promeni. I politikom ne bi vredelo baviti se ako je sva mudrost u tome da se ti nepopravljivi tek zavaraju (kako to pokušava DS), nego da se u potpunosti izleče ili pokrenu na razmišljanje. Bar se ja ne bih nikada ni interesovao za politiku ako program i zadatak ne bi podrazumevali kolektivno osvešćivanje.

Citat
Kazu da je stvar u nekoj genetskoj greski, ali ja ne bi toliko mistifikovao.....pre ce biti da se radi o obicnoj , kolektivnoj gluposti, zaostalosti i neobrazovanju.....uz ogromnu kolicinu kompleksa jos iz vremena vekovnog robovanja i lizanja turske guzice, cime se srbi toliko ponose....

Nikada ništa ne treba prebacivati na gene. Čak mislim da bi tzv. Srbende i četnici bolje razumeli i otvorenije posmatrali našu stranu ako bismo bili blaži i kazali da su svi narodi u stvari jednako sposobni na dobro viđenje političke stvari i tako za dobru političku situaciju (samim tim i život u dobro organizovanoj državi). Problem je samo u tome što se u Srbiji ne radi mnogo na osvešćivanju, što ne postoje zakoni o tome šta mediji mogu a šta ne mogu da propagiraju (i ne samo mediji), šta je govor mržnje, kleveta, poziv na linč, itd. Dok se ne naprave zakonski okviri za buduće (bolje, svesnije) društvo, ne može se očekivati ni kolektivno osvešćenje i razumevanje političke situacije.

Problem je sto neki brkaju Srpstvo i psihopatologiju!!!

Zašto to kažeš? Šta to znači?

Citat
IDA, odbijam da se prepirem, dok ga ne stavis u ovcu, da vidis kako je nama, srBskim domachinima, da vidis sto mrzemo Jevropu..

Ja mislim da Evropa (a u stvari tu Evrope najmanje ima) ne bi ni prilazila Srbiji da ova nije svojim ponašanjem inicirala takve reakcije. Ako se pogleda kroz istoriju (ovu svežiju) šta je činjeno, shvati se ubrzo da je sve kretalo od nas.

hrvati su za evropsku srbiju, kao i madjari i boshnjaci. ne podrzhavaju srs ili dss, nego su uz tadica  osmeh znachi u pravu si.

Razumljivo. Mada, vidi, Mađari su u vreme velikih kriza u onoj Jugoslaviji uveliko glasali za radikale, jer im je to bila jedina šansa da dođe do novih sukoba i moguće intervencije međunarodnih snaga na tim prostorima. Tako glasanje za SRS u stvari jeste blisko želji za novim komadanjem Srbije. PatriJotska posla.
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #368 poslato: 17.05.2008. 18:28 »

To sto ljudi sopstvene mentalne bolesti kamufliraju SrBstvom. Da se razumemo, ja sam Srbin, nazionalista(made by D.I.), ali ne bi pisao mnogo sta sto pisu neki ovde.

Nije mi jasno, zasto toliko mrzis svoj srpski narod, ako si uopste Srbin
Dakle, covek je procenio da ovde neki mrze Srpski narod, ja osecam tugu u njegovom glasu...A onda zakljucuje, svestan toga da su svi Srbi posteni, pametni, dobri,...da taj neko ko mrzi Srbe, sam nije Srbin, vec nesto drugo.

Preporucujem elektrosokove u predelu testisa!!!
Gotovo sigurno nece ukloniti simptome teskog dusevnog oboljenja kod citiranog, ali ce mu spreciti da se razmnozava.
Sačuvana

Domaci izdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #369 poslato: 17.05.2008. 18:38 »

Žile, nisam navikao da budeš ovako oštar prema ovakvima... Mislim da nisi sasvim iskren ili si sarkastičan... Šta ti kažeš na to?

Ali dopada mi se što shvataš šta sve proizlazi iz njegovog stava, i da to nije dobro.
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #370 poslato: 17.05.2008. 18:46 »

Ma bre, nisam ja za idiotski primitivizam. Pogledaj uvrnutu logiku koja izbija iz njegovih izjava. Nemacka je ekonomska sila koja vuce EU uzvodno, jedna je normalna zemlja, u kojoj svet radi i za svoj rad zaradi, posteno. A gospodin pametni nece u EU zbog Nemacke!!!
Zbog I i II svetskog rata??? Podseti me na Vogue.
Pa necu vise da zivim u proslosti, hocu da zivim sad. Bas sad!!!

Skurcilo mi se sve posle ovih izbora. Ovaj cirkus...ufff

Vuchic da bude gradonachelnik Beograda..to je dno dna. Sada nam se Sloba smeje u grobu. Niste hteli Covica, dobili ste Vuchicha.

I dam ruku da je to neki od tvojih Nemezisa, prerusen u novi Nick!!!
Ovakvi grde patriotska osechanja kod normalnih i realnih ljudi.
« Poslednja izmena: danas u 11:35 Domaci izdajnik » Sačuvana

Domaci izdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #371 poslato: 17.05.2008. 18:54 »

Moguće da si u pravu u ovom zadnjem komentaru. Što se tiče ko je, nemam pojma, ali ja sam pomislio da je ili Škavel ili onaj Deksa, no sada čini mi se da nije nijedan od njih.

No, da se vratimo malo kompleksnijim analizama devedesetih. Ako još ima šta da se kaže o njima.
Sačuvana

Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #372 poslato: 17.05.2008. 20:08 »

Pazi kad poruka bas ali bas nije logicna. Znaci ja cu da volim srpski narod samo zato sto sam Srbin? E ocu malo sutra. Volecu ga kad zasluzi da ga volim. Isto kad biram prijatelja necu da ga izaberem na lepe oci ili zato sto se druzi sa nekim mojim rodjakom ili mi je neki rodjak, nego zato sto ga cenim zbog nekih individualnih kvaliteta.  nedoumica
Da ne dodje do zabune, ne delim ljude po tome kom narodu pripadaju. Svi su mi jednaki.
Sačuvana
prvoskociparecihop
Nazionalist

Duh bunta: +5/-17
Van mreže Van mreže

« Odgovor #373 poslato: 17.05.2008. 20:22 »

Dobar je ovaj forum.
Cista sholastika i izvrtanje stvarnosti i istine na tumbe.
Nije ni cudo, isprao vam mozak ili onaj drogirani cheda ili najveci demokratski matematicar tadic i tumac narodne volje. Pravi primeri nove evropske i svetske "demokratije"
Steta sto Djindjic nije ziv sa svojim ribjacima i ribljim corbama  i polupraznim i polupunim casama,
 i svojom makijavelistickom filozofijom. 
Nisu ovakvi kao ja upropastili srbiju, vec domaci izdajnici i naravno nasi vekovni neprijatelji.
Sto se tice imputiranja da ovakvi kao ja mrze nacionalne manjine, je samo dalji primer i lazi, a verovatno i posledica kompleksa ili ko zna cega.
Doduse svuda u svetu a i okruzenju, nacionalne manjine na zalost jesu emotivno vezani za svoju maticu, sto iskazuju na demokratskim izborima i najcesce glasaju na stetu vecinskog naroda zemlje u kojoj zive i ciji su drzavljani. To je jednostavno tako.

E moj zilezilet pa ti si taj sto psihopatoloski gledas na spstvo.

Covek koji preporucuje elektro sokove u predelu mosnica. Takav covek ili je tezak psihopata ili je na njemu radjena lobotomija.
Mogu da zakljucim da ovde neki ne vidite dalje od svog nosa, jer im je mozak ispran. Sve okrecu na tumbe, optuzuju druge za ono sto vi jesu.
Dalje zakljucujem da to rade krajnje zlonarmerno i maliciozno i perfidno, dakle kvarno. Jer koliko vidim, nisu glupi a i znaju srpsku gramatiku.

Poz
Sačuvana

"Jednostavan je govor istine."
Henrik Ibzen
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #374 poslato: 17.05.2008. 20:30 »

Steta sto Djindjic nije ziv sa svojim ribjacima i ribljim corbama  i polupraznim i polupunim casama,
 i svojom makijavelistickom filozofijom.

Njegova filozofska pozicija se zove pragmatizam, decko! Znas li ti sta uopste to znaci?

Citat
Nisu ovakvi kao ja upropastili srbiju, vec domaci izdajnici i naravno nasi vekovni neprijatelji.

Sad si me zaintrigirao da se interesujem koji su nasi drzavni neprijatelji i izdajnici? A vise od svega me interesuje koji su to vekovni neprijatelji. Ti ocigledno kako si se rodio imas neprijatelje. Da li se to Srbin jos u majcinoj utrobi zavadjuje sa svetom, kako nam saopstavaju Antonjic i KOstunica, ili je to slucaj samo sa tobom??

Salu na stranu, decko tvoj najveci neprijatelj je mozak, a vekovni neprijatelji takvih kao ti su pametni ljudi. Dok ih bude bilo ovo ce i dalje biti zemlja, a ne vasha kavana.

Citat
Sto se tice imputiranja da ovakvi kao ja mrze nacionalne manjine, je samo dalji primer i lazi, a verovatno i posledica kompleksa ili ko zna cega.

Da ti kaze Plodni cika nesto, ali da zapamtis. Kompleks se razvija iz straha od nekoga, a tebe su decko toliko strahovi pogodili da svuda vidis neprijatelje i to vekovne neprijatelje, pa nije fer da pricas kako drugi imaju komplekse, a ti se plasis nacionalnih manjina i ostatka sveta, svega sto nije Srbija.

Znaci decko idi se leci, pa kad se izlecis da pricamo i mudrujemo o politici.
« Poslednja izmena: 17.05.2008. 20:38 Plodni bizon » Sačuvana
Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: