Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +21/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 17.04.2008. 00:25 » |
|
Ako bi me kojim slucajem neko primorao da idem na glasanje, na listicu ne bih zaokruzivao nista, nego bih, recimo, nacrtao neku karikaturu, verovatno falusoidnog oblika, kako bi listic bio nevazec. Bio bih tada ponosan na sebe...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
Demon
Sumnjiv tip
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 17.04.2008. 08:36 » |
|
Glasao za SRS...NARAVNO !!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 17.04.2008. 11:05 » |
|
Jebote, odakle ovima iz SRS kompjuteri?Mislim da Srbija ne proizvodi kompjutere, a oni kupuju samo domace???I znaju da citaju, auuu!!!! I naucili da pisu???? Al, dzabe, posto koriste onoliki procenat mozga, koliki preostane majmunu kada mu uklone tumor na mozgu!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 17.04.2008. 11:10 » |
|
Jebote, odakle ovima iz SRS kompjuteri?Mislim da Srbija ne proizvodi kompjutere, a oni kupuju samo domace???I znaju da citaju, auuu!!!! I naucili da pisu???? Al, dzabe, posto koriste onoliki procenat mozga, koliki preostane majmunu kada mu uklone tumor na mozgu!!!!
Je li ovo Zdajnik zamenio password sa Žiletom? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 17.04.2008. 11:12 » |
|
Moras da mi objasnis, sta ti ta izjava sad znaci???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 17.04.2008. 11:27 » |
|
Secam se izraza "strani placenik" odlicno jer nam je smisao tih reci objasnjavan 3-4 puta kroz skolovanje, na vise casova pa cak i u "srednjem usmerenom obrazovanju". Onda sam upoznao Cedu Jovanovica.Shvatio sam da pojma nisam imao o smislu te reci dok njega nisam upoznao. Pa taj covek kao da je placen da bude antiprotivan. Ako me sad ne banujes... Domaci Izdajnice, nikad neces! Cekam. I da obrises sve moje poruke, da nikom ne smetaju jer nisam pisao pravilno. A sto se tice glasanja... jadna je ta zemlja koja od mnogo zla treba da izabere najmanje a jos jadniji, po meni, oni koji kazu da je bolje glasati za najmanje zlo nego ne glasati uopste. Posto kazes da si ga upoznao zamolio bih te da nam detaljno i argumentovani objasnis zasto to mislis ( sto sam podvukao ). Dakle, o cemu je pricao, sta je radio isl...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 17.04.2008. 11:31 » |
|
Evo ga Truman, zeljan inside informacija. Jel ti radis za BIA, ili za SCANDAL???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 17.04.2008. 11:37 » |
|
Radim samo za sebe, tj. za svoju sto objektivniju sliku a to ne moze bez pravih informacija ( ovu rec naglasavam jer se razne toboze insajderske informacije cesto ispostave kao netacne ).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Meda Božanin
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 17.04.2008. 12:09 » |
|
Kako sam upozano Tita? Tako sto sam slusao sta je govorio, cuo sta je radio (a on to nije negirao)... Tako sam i Cedu Jovanovica upoznao.
Argumente neces dobiti jer je "strani placenik" subjektivno misljenje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 17.04.2008. 12:44 » |
|
Zasto se stalno kurcis i svadjas??? Ne mozes kolegi forumasu na civilzovan nacin da das odgovor?Ili ne umes? T.Nikolic ti je uzor???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 17.04.2008. 13:02 » |
|
Moras da mi objasnis, sta ti ta izjava sad znaci???
Vidiš kako se lagano patriota pretvara u Zdajnika. Čim ti ne valjaju radikali onda si izdajnik, nema tu levo-desno. I onako ljuCki, moram da primetim, kakve su to rasističke opaske prema radikalima? Svaki radikal je potencijalni izdajnik i vice-versa. Zato treba prema ljudim postupati oprezno i sa uvažavanjem jerbo već sutra možete biti istomišljenici.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 17.04.2008. 13:40 » |
|
Podlezes stereotipima Ptriot-Izdajnik. Naime, ja verujem da je D.I.-patriota, jer zeli dobro sredini u kojoj zivi. U suprotnom bi pobegao u pm iz ovog sranja zvanog Srbija. Takodje, Vadikavi mi nisu patriote, nikako. Gomila vucibatina, skorojevici koji na gluposti naroda sicare. A kada sam ja to bio za SRS. Navedi post, ili objasni???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 17.04.2008. 14:06 » |
|
Podlezes stereotipima Ptriot-Izdajnik. Naime, ja verujem da je D.I.-patriota, jer zeli dobro sredini u kojoj zivi. U suprotnom bi pobegao u pm iz ovog sranja zvanog Srbija. Takodje, Vadikavi mi nisu patriote, nikako. Gomila vucibatina, skorojevici koji na gluposti naroda sicare. A kada sam ja to bio za SRS. Navedi post, ili objasni???
Da prostiš ali ja ne podležem. Nisam submisivan. Ja samo reflektujem opšte mišljenje..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 17.04.2008. 18:26 » |
|
Da prostiš ali ja ne podležem. Nisam submisivan. Ja samo reflektujem opšte mišljenje.....  Opet ta prokletinja :zbunjen:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +14/-9
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 18.04.2008. 00:54 » |
|
Jebote, odakle ovima iz SRS kompjuteri?Mislim da Srbija ne proizvodi kompjutere, ........možeš da misliš šta ti je volja, ali činjnice govore nešto drugo......... a oni kupuju samo domace???I znaju da citaju, auuu!!!! naucili da pisu???? Al, dzabe, posto koriste onoliki procenat mozga, koliki preostane majmunu kada mu uklone tumor na mozgu!!!! .........ajde priznaj koliko si platio onu diplome sa kojom mašeš po forumu. Da prostiš, tvoje pisanje zadnjih dana ( ako ti DI nije ubacio nekog klona) u meni izaziva sumnju da si do diplome došao redovnim putem..........
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 01:12 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
|