ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 18.04.2008. 01:10 » |
|
........možeš da misliš šta ti je volja, ali činjnice govore nešto drugo..................ajde priznaj koliko si platio onu diplome sa kojom mašeš po forumu. Da prostiš, tvoje pisanje zadnjih dana ( ako ti DI nije ubacio nekog klona) u meni izaziva sumnju da si do diplome došao redovnim putem..........
Šta se to proizvodi i gde, leba ti, druže moj??? Ma, kupila mi mama.Inače, kucam na komunikatoru, otuda greške. Koliko si ti platio svoju diplomu? Već sam ti oprostio, ti si moj drug.Žao mi je što ne volimo iste stvari, al da volimo, onda bi mi tucao ženu. Ovako, ti voliš SRS, ja DS, ja lepe, ti ružne ribe, i sve ok.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 01:21 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +14/-9
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 18.04.2008. 01:19 » |
|
Šta se to proizvodi i gde, leba ti, druže moj??? .....pitaj Nišlije, imaju i brend i izvoze uveliko..... .............. Koliko si ti platio svoju diplomu? godinama mukotrpnog rada ...... onda bi mi tucao ženu. .... ti voliš ....ružne ribe,.... ........bi! kao što reče, ja volim ružne ribe 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 01:20 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 18.04.2008. 01:23 » |
|
Kvaran si ko zub. Reci gde proizvode i šta??? A, za moju ženu, sviđa mi se, ne mogu da ti je dam :jezik:
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 13:23 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 18.04.2008. 13:21 » |
|
Opet ta prokletinja :zbunjen:
To je ono kad ga primaš....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino hitno da ode na nošu!
|
|
|
|
debeli dud
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 18.04.2008. 21:42 » |
|
Nije primetan napredak od 2000 na ovamo ali je ovo stabilna vlast zbog koje bar nece Svet da nas udara ponovo po usima. Zato za Borisa.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 18.04.2008. 22:39 » |
|
Nemas odgovor, Svetac??? Tako sam i mislio. Zato jer kenjas. Sto je babi milo, to joj se i snilo!!! U Nisu proizvode kompjutere!! Ajd sto proizvode, nego i izvoze...!!!!  i :smejanje:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 19.04.2008. 00:44 » |
|
Nemas odgovor, Svetac??? Tako sam i mislio. Zato jer kenjas. Sto je babi milo, to joj se i snilo!!! U Nisu proizvode kompjutere!! Ajd sto proizvode, nego i izvoze...!!!!  i :smejanje: domaći računari domaći računari
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19.04.2008. 18:31 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 19.04.2008. 01:55 » |
|
Jel me zajebavas???? Comtrade, domaci brend? Daleko-istocni delovi, sklopljeni ovde????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Meda Božanin
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 19.04.2008. 11:25 » |
|
Kad ste vec kod toga, NISTA od kucne komp uredjaja se npr ne pravi u EU/USA.
Ei-Nis svojevremeno pravio nadogradnju Honeywell H6 racunara, imao proizvodnju sopstvenih printera, monitora, konzola (za H6)...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 19.04.2008. 11:46 » |
|
Kad ste vec kod toga, NISTA od kucne komp uredjaja se npr ne pravi u EU/USA.
Ei-Nis svojevremeno pravio nadogradnju Honeywell H6 racunara, imao proizvodnju sopstvenih printera, monitora, konzola (za H6)...
Za prvo se slazem, nista se ne proizvodi u USA, EU. zato se proizvodi u njihovim ' robovskim" kompanijama treceg sveta. Samo nisam ja pricao o domacim computerima, nego Svetac. Sto se tice Nisa, lepo si rekao svojevremeno pravio ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 19.04.2008. 13:16 » |
|
Jel me zajebavas???? Comtrade, domaci brend? Daleko-istocni delovi, sklopljeni ovde???? ........jesam li ja kriv što ti ne povezuješ stvari. Raspitaj se kako je nastao brend Delovih računara. Ono što sam ti pokazao jeste domaći računar. Zar misliš da je neko blesav da ponovo pravi ono što je izuzetno dobro napravljeno. Da ti pojasnim: jugo je domaći auto, ali je u njemu bošova elektronika, vebrov karburator, fijatov menjač
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19.04.2008. 18:33 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 19.04.2008. 14:24 » |
|
Lupas, menjac je domaci, elektronika je domaca, osim u 1.3 efi, katburator-takodje..., i Jugo je izuzetno los proizvod, lose ti je poredjenje. Ili mislis na period do 1984., kada su se ti delovi ugradjivali. Oko kola nemoj da polemises sa mnom, drzim auto salon i plac, verovatno sam za nijansu iskusniji nego ti.
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 02.05.2008. 22:03 » |
|
Je l' bismo mogli da se vratimo temi? Može li kratko objašnjenje zašto će ko da glasa za koga? To bi bilo od koristi i kao materijal za reklamu partije koju podržavate.
Ja sam dosta toga rekao u korist LDP-a, pa tako očekujem da i drugi kažu neku reč u korist svojih favorita.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Branko
Slobodni mislilac

Duh bunta: +11/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 03.05.2008. 11:49 » |
|
Većina glasača ne zna zašto je baš određenoj stranci poklonila glas. Bilo bi interesantno čitati anketu sa izbornog mesta gde bi ko bi hteo odgovarao na pitanje za koga je i zbog čega baš za njega glasao. Mnogo utiču reklame i izgled ljudi uključeni u kampanju. Ali sigurno je da su ovi izbori mnogo važniji od prethodnih jer će sledeća skupština i vlada zasedati sigurno četiri godine. Za prethodnu se znalo da pada posle Kosova.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 11.05.2008. 13:45 » |
|
Idem kroz naselje, probijam se kroz radikalsko-narodnjacki smrad do glasackog mesta, osluskujem prostakluk i sve mi je savest nemirnija sto cu tamo morati na jednom od tri listica da zaokruzim ono najgore od ponudjenog. Nadam se da drugi nemaju taj problem da im je neko u porodici clan 'sila mraka', pa da moraju da se osecaju nemoralno i zaokruzuju ono sto im je ideoloski suprotno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|