Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kultura provincije  (Pročitano 7542 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
prvoskociparecihop
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-64
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: 14.07.2008. 17:25 »

Roling Stoun: Guča među 15 najboljih festivala u Evropi
Tanjug - Pre sat i 29 minuta

BRISEL - Prestižni muzički časopis "Roling Stoun" (Rolling Stone) izabrao je Dragačevski sabor trubača u Guči među 15 najboljih evropskih festivala.
U novom broju francuskog izdanja časopisa sabor u Guči se našao u društvu najčuvenijih evropskih rok festivala, poput "Rok-an-sen" u Parizu i "Rok Verhtera" kod Brisela.
"400 srpskih truba u stilu 'Crne mačke belog mačora' prave ludnicu na seoskim ulicama. Atmosfera je zagarantovana!", opisuje "Roling Stoun" sabor, koji će se ove godine održatii od 6. do 10. avgusta.
Podrška jednog od najprestižnijih svetskih muzičkih časopisa je još jedan dokaz izuzetne reputacije koju sabor u Guči ima u Zapadnoj Evropi.
Sačuvana

"Latini su stare varalice, u njih covek nema uzdanice."
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #76 poslato: 14.07.2008. 20:01 »

Prestižni muzički časopis "Roling Stoun" (Rolling Stone) izabrao je Dragačevski sabor trubača u Guči među 15 najboljih evropskih festivala.
U novom broju francuskog izdanja časopisa sabor u Guči se našao u društvu najčuvenijih evropskih rok festivala, poput "Rok-an-sen" u Parizu i "Rok Verhtera" kod Brisela.

Ljudi se zajebali, ili ih je neki Srbin prevario pa im rekao da je Guča rok festival. Sve u svemu, jasno je da urednici i tekstopisci tog časopisa nisu informisani o tome šta Guča stvarno jeste, a o tome da su je posetili... nema ni govora.

Jedino prema čemu Guča može da bude jedna od najvećih festivala jeste masovnost. Primitivnih ljudi ima na svakom ćošku.

Inače, imam nešto o Egzitu da kažem... ali hoću da utiske pre mene ostavi ovde neko drugi. (A možda je ovo moje i za neku drugu temu...)
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: