|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 08.07.2006. 02:47 » |
|
Hteo sam tu pesmu da kopiram ovih dana. Slušao sam je i zaboravio da postavim, a nameravao. Jedna od onih koje me odvuku na jedno čudnovato mesto... Do đavola, zaista imam opsesivne misli...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 08.07.2006. 03:19 » |
|
Kako nije hteo?  A Doorsi dvaes' prvog veka već održali zavidan broj koncerata širom SAD u proteklih nekoliko godina... Lično, ne volem nešto preterano bucmastog Iana, prosto mi više prija Morrisonov glas, ali to je stvar ukusa. Ima par pesama Kalta koje mogu da prođu. Ne bih se baš složio da je Morrison precenjen... Među brojnim muzičarima na koje je Morrison uticao, od 70-ih do današnjice, nalazi se i sam Astbury, koji sigurno ne bi pevao to što peva da nije bilo Morrisona. Možda u odnosu na ostale članove grupe, ali i to je diskutabilno. Da je Ian bucmast, to te je neko slagao, juce je izgledao prilicno mrsav i veoma pokretan i grlat.......decenije dopanja su ih samo procistile :wink: Sto se Morrisona tice, tacno je da je uticajan i da ce to biti i dalje ali nije bio prvi rock pesnik i nije bio toliko inventivan kao sto se misli, samo je bio najpopularniji i dobro zapamcen... Nemam nista protiv njegovog lika i dela ali kapiram da treba reci istinu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Res, rei, f.
Teatralni mislilac

Duh bunta: +15/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 09.07.2006. 04:43 » |
|
MISFITS - Runaway
As I walk along, I wonder what went wrong, With our love, a love that was so strong. And as I still walk on, I think of the things we've done Together, while our hearts were young.
I'm walkin' in the rain, Tears are fallin' and I feel the pain, Wishin' you were here by me, To end this misery And I wonder I wonder, Why, Why she ran away, Yes, and I wonder, where she will stay, My little runaway, Run, run, run, run, runaway.
I'm walkin' in the rain, Tears are fallin' and I feel the pain, Wishin' you were here by me, To end this misery And I wonder I wonder, Why, Why she ran away, I wonder, where she will stay, My little runaway, Run, run, run, run, runaway. Run, run, run, run, runaway. Run, run, run, run, runaway.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam udarac koji boli onog koji udara.
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 09.07.2006. 13:18 » |
|
da li neko od vas kapira NU Blues ili bilo sta od bluza ( delta, chichago.... )? U slucaju da da, The Black Keys, toplo preporucujem. Prljavi, bezobrazni i resh peceni blues.... :wink:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maarinaa
Narodni mudrac

Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 11.07.2006. 13:08 » |
|
Sve, sve ali BILLY IDOL je car. Ne znam da li ste gledali na tv-u?! Ja sam bila u prvim redovima i mogu reci, osim sto strava izgleda da odlicno peva. Nisam verovala da cu ikada cuti tog coveka uzivo. Mnogo bolje zvuci nego na snimcima. Dok je naravno HIM bio ocajan!!!!! A Pet Shop Boys su se dosta potrudili oko scenskog nastupa.
I ako mogu samo nesto da predlozim. Kada bude snimak RAMBA AMADEUSA oobavezno gledajte. TAj covek je izlupao tolike gluposti......izvredjao i politicare i organizatore exita. Publika nije mogla da stoji od silnog smeha!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 11.07.2006. 13:50 » |
|
jesi li skontala Billyevu spiku o ribama i umesto da peva L.A. woman, lik je ladno pevao N.S. Woman!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Thanatos
Gost
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 14.07.2006. 00:24 » |
|
Ðorđe Balašević - Živeti slobodno
Davno ti je vrag zaseo na prag, zemljo Srbijo Niko ziv se ne seca tolikih nesreca za jednog vezira Oko tebe komsije podizu bedeme jeda i prezira Tog jos nije bilo Ludama je milo Ostale je stid Crne hronike i harmonike Sitan rock&roll Bajke da na kraju ponajbolji ostaju vise ne prolaze S tamne strane globusa bolje se vidi da Najbolji odlaze Plocnici Toronta Oci boje fronta Lozinka svih nas Na sta se prica svodi? Parole o slobodi Setaci-preletaci? Slaba potpora Nije to glava-pismo Ili jesmo ili nismo? Ovo srce bubnja vecni tam-tam otpora:
Ziveti slobodno Svetom se oriti Okicen perom sokola Za urok protiv okova Ziveti slobodno Pesmom pokoriti Tvoj steg na svakom gradu je gde ti se neko raduje Probati jug ko zrno grozđa sa dlana bogorodice Liznuti so sa onog gvozđa za koje vezu brodice Slusati vetre kako gude u bele stepske jasene Zajtiti vode koje bude gene u nama spasene
Cim se pomene fantom promene sevnu slemovi Zali boze matore, oni se zatvore cim gazde podviknu Upiru se deca da rođene oceve od lazi odviknu Sta na kraju bidne? Putnici za Sidnej, izlaz taj i taj Dokle, bre, da nas voza zli carobnjak iz Oza? Dokle taj glupi dzoker: Cuti, dobro je
Ma, citav plen da skupe, pa ne mogu da vas kupe Da vam mladost kao sitan kusur odbroje
Ziveti slobodno Svetom se oriti Okicen perom sokola, za urok protiv okova Ziveti slobodno Pesmom pokoriti Tvoj steg na svakom gradu je gde ti se neko raduje Svako je jutro novo usce Poteci kao recica. Neka se trnje plete gusce Nebo je tvoja precica I zdrobi lazne dijamante ko ljusku supljeg oraha Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Thanatos
Gost
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 14.07.2006. 00:24 » |
|
Devedesete
Mi smo bar imali stare gitare Poneki bedz na reverima Glupo bi zvucalo >Je-Je!< uz sve ove dileje s revolverima Al zastavu sezdesetih vezle su gramofonske igle I put od zute cigle prostro se pred nas
Mi smo bar imali razne Ce Gevare O-o, i vece prevare To mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare Protesti sedamdesetih vise su bili odraz mode Jer bokal pun slobode tocen je za nas
Mi smo bar imali putovanja Perone, suze, cmakanja Crveni pasos bez mane sto prolazi grane bez puno njakanja Dnevnici osamdesetih svrljani su na jarke razglednice Svet je lice sminkao zbog nas
Mi smo bar imali one snove koji se tesko ostvare A snovi najcesce vrede tek kad s tobom osede Kad s tobom ostare Nije bas sve na kantaru Citavo cudo kupi lova Ali snova nema piratiranih
Onda su dosle devedesete, tuzne i nesretne Opake Gospod je barut primirisao pa ladno zbrisao za oblake E, kad vec puknu ustave nema nam spasa dok se reke ne zaustave No, i taj dan ce svanuti
Onda su dosle devedesete, tuzne i nesretne Fobicne U udzbenike i u citanke usle su bitange Obicne Kasno je da se panici Dali smo sansu da se ludilo ozvanici A sad smo prosto zgranuti?
Mi smo bar imali neke veze s planetom i sa ljudima Znalo se ko togu nosi a ko cvetic u kosi O, blago ludima Danas se laz odvazila A zadnja bagra kroji moral Pa je OK koral dignut oko nas
Ma, jebite se, Devedesete, vas mogu jedino psovati Za vama niko nece zaliti niti vam stihove kovati Jednu ste mladost sludele, budite sretne ako vam i strofu udele Pred crkvom pravih vrednosti
Ma, jebite se, Devedesete, i vasa prica je gotova I dabogda se nikad ne sete svih ovih protuva i skotova Kad zakon metlom zamane Ili ih pusti da se medusobno tamane Sto ima svojih prednosti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Thanatos
Gost
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 14.07.2006. 00:51 » |
|
Sloboda-ne (čitati: Koštunice)
Znam, ovo sve sam mogo reći i pre, Al' ptica trpi dok je bar metar neba. Nisam hteo da se mešam, Ispašću, ko velim, smešan, Smešnih imamo i više neg' što treba.
Na tamburu sam metio ključ, Do zadnje epizode ovog ružnog sna, Odroni se srca komad, Nisam pev'o od onomad. Pitaš kad ću? Bog sveti zna...
Gledam skupštinu il' šta je to već. Bife "Proleće" u Petrovcu na Mlavi. Ej, gledam one tužne kese, Di baš meni da se dese Da mi takve glave delaju o glavi?
A u mutnoj reki topi se brod, U džepu pesak a u ušima voda. Kad već pričamo o tome, Što ja braćo s' vama tonem, Ja sam putnik s jednog sasvim drugog broda.
A TV Dnevnik, ko kormilo, okreću spodobe Vrlo podobne. Sve će se, kažu, srediti, Istina će pobediti.
Slobodane! Sloboda-ne!
I ja ponekad popušim, al' zbog tog zemlju ne srušim. Slobodane! Veliš: što da ne? Tebi su mase odane, Ko sluša duše prodane? Kao ja.
Kažu da je nekad carovo um. Gde je tu bajku samo iskopao DEPOS? Joj, ispadoše akademci, veći zlotvori neg Nemci, Nisu ljudi stigli kasti "fala lepo".
Al' tek zbog studoša mi napuko film, E, reko, sad će valjda sa trešnje sići. "Malo morgen", reče Boban, Doktor nauka il čoban, "Vi ste samo mali glasački listići".
A TV Dnevnik, oduševljen time je doneo Kraći rezime: Da treba pravdu slediti, Istina će pobediti.
Slobodane! Sloboda-ne!
Deca u mestu putuju, Mladost na tačke kupuju. Slobodane! Eh, što da ne? Kad su ti mase odane, Ko sluša duše prodane, Kao ja.
Amer merači na Mesecu plac, Ej, rock'n'roll se čuje s tavana Kremlja. A od mene ištu vize, Da'l sam besan, da li grizem? Pardon, je li ovo kasarna il' zemlja?
Ma tu mora biti još neki put. Zar se do mira uvek putuje ratom? čuvajući dostojanstvo, Primako si inostranstvo, Inostranstvo nam je oma tu, za vratom.
Uz TV Dnevnik je sve više gnevnih, a sve manje Vernika Dnevnika. "Istina će pobediti", Znam, tek ćeš se ondak jediti.
Slobodane! Sloboda-ne!
Nemoj nas više braniti, Brigom ćeš nas saraniti. Slobodane! Ma, što da ne? Tebi su mase odane, Ko sluša duše prodane? Kao ja.
Slobodane! Zauzdaj svoje klovnove, Dok Vijetnam ne ponove. Sloboda - da! Sloboda - da! Sloboda - da, sad il nikada, Na kraju to tako ispada. Slobodane! Sloboda - da! I ja ponekad popušim, Al' zbog tog zemlju ne srušim. Slobodane! Sloboda - da! Sloboda - da, sad il nekada, Na kraju to tako ispada. SLOBODANE!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
deda
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 14.07.2006. 01:15 » |
|
Tuzno je sto ovi tekstovi postaju opet aktuelni....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maarinaa
Narodni mudrac

Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 15.07.2006. 22:44 » |
|
ÐE SI ÐENIS Rambo Amadeus
Mnogi interpretatori vokalno-glazbeno-muzickih skladbi, bez obzira pevaju li na Figarovoj ili nekoj drugoj svadbi, trudeci se vrlo, uganuli su grlo, pokusavajući doseći kakvoću kvaliteta najvece od svih
K'o što u boksu niko nije primiris'o Muhamed Tajson Šmeling Kleju niti u literarnom radio palamuđenju Orsonu Garsija Hamingveju! K'o sto se kraljevsko TV postolje nikad nije mrdalo, Oliveru Orloviću Babović Balabanović Hrdalo! Kao što je Natalija Graf Seleš Lučić Bjorn Bog za podni tenis tako je za tragediju patnje nedostizne Ðoplin Karenjina Ðenis
Jedno veče sam se preždr'o vešalica na žaru, bez obzira što mi je stomak ko mešalica osto je u kvaru noćne more,ale i bauci nisu "my cup of tea" pa sam navalio nešto čudno sanjati: Kao, šatro, ja se šetam gradom, kad odjednom, neko ispred mene, glavom, brkovima, oćalama u boji i bradom!
Kaže Rambo Ðe si Ðenis, jes' to ti? Jesam Rambo stara brokvo,ne daj im se iznervirati! Ðe si Ðenis, jes' to ti?
Pa dobro reci mi Ðenis, kako je, šta ima, pevaš li u raju samo za raju? Jel istina da se gore kasete i CD-ovi uz blagoslov vlasti legalno piratiziraju Šta li rade Bruce Lee,Giordano Bruno, Jimmy Hendrix,Che Guevara? Jel ta priča sa rajem i paklom obična žvaka il' neka prevara? I reci mi, majke ti, dok si pjevala,što si onako vrištala? Od tvoje dernjave su mnoga pojačala propištala! Hi fi snobovima si mrsila konce, pržeći čorbu na visokotonce! Eeee moja Ðenis....jes to ti? E evo skoro ti je i George Harrison došo pa me interesuje kako se snašo?
Ma nisam ja,Rambo, vrištala što sam volele, od društvene nepravde mene je kičma bolela, rasizam, korupcija,afere, kriminal Američki Marlboro original!
Što se raja tiče, ođe ti je velika gužva Ne može da se diše od penzonera Hendrix pije k'o spužva Che Guevara drži kiosk prodaje kubanskih cigara A što se ostalih stvari tiče dragi Rambo ti izvoli pa pitaj
(ref:muzika iz pesme Lord woud you buy me a Mercedes benz) O LORDA VUD JU BAJ MI NEPROMOčIVE ZIMSKE CIPELE? HOŠTAPLERI SU POKRALI SVE IMAJU U KOLA UGRADJENU KLIMU O LORDA KUPI MI METAR DRVA DA PREZIMIM ZIMU
A reci mi Ðenis, kad bi se ja sad preko Kube i Mexika prebacio u USA i zaposlio na divlje kod Kineza na seckanju kupusa, koliko bi dnevno dolarčića mogao mlatiti? Bil' od toga mog'o stan,hranu i komunalije platiti?
Pa bi Rambo jes' normalan, za najgluplji pos'o mo'š uzet dnevno četeres dolara, za stan, hranu i komunalije ne treba vise ni dinara, ali za Mercedes, BMW kabriolet,TV mora mnogo dupe da se dere.
Pa crna Ðenis, ti onda nemaš pojma kako je na ovim prostorima, imaš li osnovnog dojma? Ovde dobro žive samo političarčići i kriminalci, narod crkava od gladi,oni štekaju u Švajcarskoj banci Ođe to, a kod vas: Uzmu porez kad je jaka plata Ođe uzmu crno ispod nokata E moja Ðenis mogo bi o ovome danima da se derem Ali čuvam grlo i položaj i zato tiho serem!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 16.07.2006. 01:12 » |
|
LET3: BOMBARDIRANJE SRBIJE I čAčKA  U osnovi više audio verzija leksikona YU mitologije nego autorski album, 'Bombardiranje Srbije i čačka' je točka u kojoj je koncept konačno pojeo sadržaj Let3. Koncipiran kao mozaik glazbene i druge ostavštine bivše države, album ne predstavlja Let3 kao bend nego kao vješte provokatore i arhivare povijesti šunda s balkanskih prostora. Glazbene vještine benda ovaj put su strogo u službi interpretacije turbo folka, Yu-rocka, šlagera, narodne glazbe pa čak i opere Jakova Gotovca 'Ero s onog svijeta'. Autorskog materijala i ima jako malo, a i to je podređeno grandioznom konceptu "posljednjeg YU albuma". Kao i slučaju Laibach s kojima sad dijele producenta Iztoka Turka, Let3 su postali više stroj za reciklažu s visokim konceptom nego bend. Što je najčudnije, nedostatak originalnog materijala ne ostavlja dojam kreativne blokade nego osjećaj općeg klanjanja njegovom veličanstvu - konceptu. I u izvedbi tog koncepta Let3 su u potpunosti uspjeli jer će album još jednom i to više nego ikad podijeliti publiku i kritiku u apologete i mrzitelje. Istina je međutim negdje po sredini. Album je dobro zamišljen, ali je kao cjelina kvalitativno neujednačen. Zajebancija s narodnjacima nije pojela album u onolikoj mjeri u kojoj sam pretpostavio da hoće, ali je ipak predominantna i ponekad potpuno promašena kao što je slučaj s spajanjem obrade Šabana Šaulića i yu-rock klišeja u 'Dijete u vremenu', koja, kao i još nekoliko pjesama na albumu, sadrži fascinantne i potpuno nadrealne fragmente koje se sudaraju s banalnostima maskiranim u ironiju. Fragmenti su ono što spašava ovaj album od propasti jer dijelovi 'Beograde', 'Odvest ću te na vjenčanje, 'Jahorina' ili 'Alam Iđazi' su zvučni kolaži koji su mogli doći samo od pravih znalaca, ali su pjesme ipak opterećene banalnostima koje se možda i nisu mogle izbjeći. Krajnji cilj provokacije su uspjeli postići, ali album je daleko od sjajnog. Je li to prevelika ili mala žrtva za ostvarenje ponovnog pa makar fiktivnog ujedinjenja "naroda i narodnosti", najbolje zna sam bend. Karlo Rafaneli Evo jedne pesme: Let3 - (Bombardiranje Srbije i čačka, 2005) - Dijete u vremenu
Gledam u tužnu jesenju noć s pokisle grane lišće odpada u daljini čujem muziku neku i pitam sebe, gdje li si sada
Ja svakog dana proklinjem sebe zašto te drugom prepustih lako pjevao sam pjesme, nado se boljem i bezbroj puta uz gitaru plako
Nisi me voljela u ono vrijeme a ja sam želio samo jedno... sad kada nismo ni mladi ko nekada dođi da ostarimo zajedno...
Da li još pamtiš ljubavi moja kako smo ruže zajedno brali gdje li si sada mladosti mojaaaa zašto su tebe od mene ukrali
... Achtung, achtung Ein animalischen sex mit die zwei Penzioneren Sport und elegantisch Oder extravagantisch Atentione, atentione Für die grosse Erection Liebe Penis, liebe zwei Liebe sex abnormal
Nisi me voljela u ono vrijeme a ja sam želio samo jedno...
Nisi me voljela u ono vrijeme a ja sam želio samo jedno... sad kada nismo ni mladi ko nekada dođi da ostarimo zajedno.. Interesantno ali ova pesma, bez obzira što je imala drugu namenu, dotakla me je spotom kombinovanim sa tekstom. Spotom naročito. Pojavljuje se izuzetno fina devojka, otprilike onakva čiji izgled prikazuje najtananije i najlepše unutrašnje osobine, uz to nosi ogromne naočare i frizuru fine devojke koja čini se ništa drugo do knjige nije videla. No, u svakoj od tih scena u kojoj se pokazuje ispostavlja se da za tili čas postaje sasvim nešto drugo. Dalje neću... Ispašće da od onog najkičastijeg u ovoj izvedbi vidim kvalitet.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
schism
Gost
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 05.08.2006. 23:43 » |
|
Hm...
Block Out - SDSS
Miševi vladaju loptom okruglom, a gvožda im služe da iscede gnoj. Ja sam se rodio ispod gusenica, zamišljam želju, a ti grad i broj. Knjiga pod jastukom - vera sa naukom, verujem, nije mi potreban Bog. Jede me mirno ta mala životinja, da li da poginem ili da uginem?
Ako me voliš, pomozi mi, pucaj u celo. Ako me voliš, pomozi mi, dajem ti telo. Ja dušu nemam, Ili ne znam da je dam.
Stici ce glasnik iz daleke prošlosti, znacu što nisam ni visok ni plav. Koagulacija ponosnih nacija, telo mi truli, moj mozak je zdrav. Pristajem, nevin sam, pristajem, kriv sam, ja pristajem - bacam palamar na stene. Prihvati ga, veži me, bušan sam, tonem, i uzalud pumpaš svu vodu iz mene.
Ako me voliš, pomozi mi, pucaj u celo. Ako me voliš, pomozi mi, dajem ti telo. Ja dušu nemam, Ili ne znam da je dam.
I još sam zaljubljen u svoj mali san. Evo ti reci, ti sklopi recenicu, ja nemam snage da izbacim dah. Ljubav, sloboda, i osmeh, i sreca, i suza, i mržnja, i tuga, i strah...
Miševi vladaju loptom okruglom, a gvožda im služe da iscede gnoj. Ja sam se rodio ispod gusenica, zamišljam želju, a ti grad i broj.
Block Out - TRENJE
Svako jutro kad se budim, ja siguran sam samo da sam promašio pistu i sleteo na njivu. Obuci cu se brzo i krenuti na posao, tamo imam sedam sati svog slobodnog vremena. I secaš li se kada smo se zadnji put poljubili i milovali nežno da nam drhte usne, ja ne bih bio ljubomoran da te vidim s drugim, pusti me da placem, ja sam uništen i umoran.
Trenje, to je sve što nam je ostalo od ljubavi.
Mašta mi se srozala duboko ispod nule, potencija je cudna stvar kad predje ti u naviku, drži me jace i pribij me uz sebe, krace ce da traje i bice manje znoja. Onanija je divna i kad pomislim na drvo, i nek me samo misli vode što dalje od tebe, ja sam bio tako mlad dok sam pravio prvo, sad ih imamo troje... i volimo k'o svoje...
Samo trenje, to je sve što nam je ostalo od ljubavi.
Ti slušaš divnu muziku, ja povracam po stanu, "šiješ" predivne goblene i kacih ih po zidu, ja odlazim na pecanje, na fudbal, u kafanu, i uvek sam se pitao šta trpaš mi u hranu. Odavno sam izlizao svoj daljinski upravljac, procit'o sve novine i zaspao pod njima, ja sam mrtav vec odavno, al' niko ne primecuje, ja nikom nisam potreban i sve, baš sve što imam to je trenje.
Trenje, to je sve što nam je ostalo od ljubavi.
Block Out - VERTIKALNO GLEDANO
Vertikalno gledano Dole sve sve u redu je Voda crna se ne menja Voda crna se ne menja
Vertikalno gledano Hodanje je stvar navike Samo prostacka konvencija Samo prostacka konvencija
Ja vidim sve što ne bi trebalo da vidim Sve odavde
Vertikalno gledano Malo traje malo prestaje Prijateljsko ubedivanje Sad nosim kamen na plivanje
Vertikalno gledano Sve je srušeno i sjebano Vesele fizionomije Veruju i jedu pomije
Vertikalno gledano Sve je totalno drugacije Sinonimi gube smisao Sinonimi gube smisao
Vertikalno gledano Ja sam prokleti ateista Bog mi je svedok to je istina Bog mi je svedok to je istina
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
schism
Gost
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 05.08.2006. 23:48 » |
|
Tool - PARABOLA
We barely remember who or what came before this precious moment, We are choosing to be here right now. hold on, stay inside... This holy reality, this holy experience. choosing to be here in...
This body. this body holding me. be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.
Alive
This holy reality, in this holy experience. choosing to be here in...
This body. this body holding me. be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion... Of what it means to be alive
Swirling round with this familiar parable. Spinning, weaving round each new experience. Recognize this as a holy gift and celebrate this Chance to be alive and breathing Chance to be alive and breathing.
This body holding me reminds me of my own mortality. Embrace this moment. remember. we are eternal. All this pain is an illusion.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
schism
Gost
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 05.08.2006. 23:49 » |
|
Pretpostavljam da bi se sledeca pesma veoma dopala g. No Name-u :)
Tool - Opiate
Choices always were a problem for you. What you need is someone strong to guide you. Deaf and blind and dumb and born to follow, what you need is someone strong to guide you.. like me, like me, like me, like me
If you want to get your soul to heaven, trust in me. Now don't you judge or question. You are broken now, but faith can heal you. Just do everything I tell you to do. Deaf and blind and dumb and born to follow. What you need is someone strong to guide you. Deaf and blind and dumb and born to follow. Let me lay my holy hand upon you.
My Gods will becomes me. When he speaks, he speaks through me. He has needs like I do. We both want to rape you.
Jesus Christ, why don't you come save my life now Open my eyes and blind me with your light
If you want to get your soul to heaven, trust in me . Now don't you judge or question. You are broken now , but faith can heal you. Just do everything I tell you to do.
Jesus Christ, why don't you come save my life now. Open my eyes, blind me with your light now.
Deaf and blind and dumb and born to follow, Let me lay my holy hand upon you.
My Gods will becomes me. When he speaks, he speaks through me. He has needs like I do. We both want to rape you.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|