Stranice: [1] 2 3 ... 29   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Muzicka rubrika  (Pročitano 33981 puta)
Thanatos
Gost
« poslato: 23.06.2006. 22:32 »

Ja sam ljubitelj starog dobrog roka 60-ih i 70-ih godina. The Doors, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd...

Koji su vaši omiljeni izvođači, pesme, tekstovi... ?
Sačuvana
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 24.06.2006. 13:12 »

Ja recimo najvise volim technical death metal (uglavnom sa uticajem jazz-a) [Cynic, Death, Necrophagist], technical progressive metal [Spastic Ink, Spiral Architect, Atheist..]... itd. Od ne-metal bendova (a inace jedan od mojih fav bendova) Pink Floyd! Puno volim i neke jazz likove. Na primer : Django Bates, Pat Metheny, and stuff like that.
Sačuvana
sAngiE
Gost
« Odgovor #2 poslato: 25.06.2006. 19:18 »

Ja sam prilicno vremena posvetila slusanju Sonate Arctice... ne znam ni koliko je ljudi uopste i culo za njih (ovde, mislim u Nisu), ali to je power-metal bend sa vrlo interesantnom muzikom i fenomenalnim tekstovima.
Sačuvana
The Fabulous Cadillacs
Gost
« Odgovor #3 poslato: 26.06.2006. 00:00 »

tema o muzici! odlicno!

sto se mene tice, stari soul i pimp funk - dominantni pravci
ali ima i par modernih ( ali nepoznatih bandova ) jako volim
ako nekog interesuje soul i funk, rado cu ga uputiti...
Sačuvana
schism
Gost
« Odgovor #4 poslato: 26.06.2006. 02:37 »

Ja obozavam muziku 60ih i 70ih ali tipa Zeppelini koje smatram jednim od najboljih bendova svih vremena, onda volim grunge, to mi je omiljeni pravac (Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam, Soundgarden) a mogu ponekad da poslusam i neki metal kao npr Metallica ili eventualno Pantera mada mi nikada nije polazilo za rukom neko udubljivanje u metal...
Sačuvana
Nicolas Berihon
Nazionalist

Duh bunta: +4/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 26.06.2006. 14:27 »

Prvo čega se setim PJ Harvey, Radiohead, Tool..... e, da .... Portishead!
Sačuvana
The Fabulous Cadillacs
Gost
« Odgovor #6 poslato: 27.06.2006. 00:20 »

da li neko slusa Fun Lovin' Criminals, Stereo MC's, The Streets....?
Sačuvana
Lvzifer
Slobodni mislilac

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #7 poslato: 27.06.2006. 20:51 »

uh svakakvu , najvise gitarsku .. mnogo pravaca

Thrash metal ,death metal , gothic metal , raw black metal , Hardcore punk , punkrock , post punk , post hardcore , oldschool hardcore , emo hardcore , metalcore prvce , Rock stari , domaci rock i punkrock(sto je u sustini isto)
onda EBM , malo psidze moze da prodje , industrial , horror punk , jazz i bluse  mogu da prodju uzivam da ih slusham ali nisam preterani ljubitelj.. etc.. mnogo toga

od bendova

UNISON , MIsfits, MInistry , Laibach , joy division , killing joke, nofx , raised fist , Tool ,  A perfect circle , Neurosis , :wumpscut:, s.o.d, DRi , pink floyd , stretch arm strong , Boy sets fire , Exploited , EKV , rambo amadeus , type o negativ , slipknot , marilyn manson , ak47

i josh mnogo mnogo toga...
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Vixen
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +4/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Always look back...

« Odgovor #8 poslato: 28.06.2006. 09:56 »

Dok sam jos bila u osnovnoj skoli,da li zbog tadasnjeg vremena ili cega vec,slusalal sam razne vrste rap,hip-hop,rnb pa bih iz tog doba medju favorites izdvojila-2pac,Coolio,tadasnjeg puff-dady-ja.
Medjutim kasnije  brat je poceo da nas sve po porodici "edukuje" o metalu,hard-rock-u,metal-rock-u.Sada bih kao neke od meni dopadljivih grupa izdvojila grupe-System of a Down,Sepultura,Metalica i naravno Korn.
Ipak ostali su i tragovi "uticaja" mojih roditelja(nepopravljivih rokera) tako da su(bez uvrede) po meni bendovi za sva vremena-Doors,Duran-Duran,Jon Bon Jovi,Scorpions i Guns 'n' Roses.
u svakom slucaju-love is a bad medicine and althoguh you take much you'll never get enough
Sačuvana

Every sweet with sour is tempored still
The Fabulous Cadillacs
Gost
« Odgovor #9 poslato: 28.06.2006. 13:47 »

moj matori jak voli Ray Charlesa i tako sam se kao klinac navukao na pravi r'n'b koji me je odveo u soul i pimp funk. Keva mi je usadila ljubav prema zenskom vokalu kljukajuci me sa Janis Joplin a kad mi je burazer dao Hendrixa, to je bilo otkrovenje...  jezik
Sačuvana
nightmare
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +2/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 02.07.2006. 19:49 »

Kad sam dobro raspolozen slusam Cecu, Jeku Karleusu, Zoricu Brunslik, Daru Bubamaru, Viki, Maju Marijanu, Seki Turkovica, Mitra Mirica, Sabana, Halida Muslimovica, Kebu i njegovu cerku, Luisa... i naravno Dzej. Dok, kad padnem u bedak onda slusam neku jacu muziku kao sto su fanky-G, Djogani fantastiko, Sladja Djogani, Lunu, Kseniju Pajcin; a kad sam pred samoubistvom onda se dignem (raspolozenje) sa  INDIRU.
Sačuvana

Jos malo pa profesor filozofije.
The Fabulous Cadillacs
Gost
« Odgovor #11 poslato: 02.07.2006. 23:51 »

da li je neko cuo ( ili slusa ) engleski band Cousteau ( cita se "kusto" ). mislim da bi vam se svideo, cudna mesavina rocka, indya, soula i klubske svirke....nepoznat band, imaju 3 albuma i malo ali verno sledbenistvo. ako neko zeli da ih skapira evo link za jedan njihov hit...

http://www.netmusicitalia.it/mp3chart/links/0049.html

dobra stvar za kisne veceri...
Sačuvana
Maarinaa
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 03.07.2006. 12:35 »

Po meni je muzika 80-ih najbolja. Mada nisu losi ni neki novi bendovi poput Coldplay-a,Maroon 5....
    Ali ipak moj dan ne prolazi bez Bob Marleya,Dire Straitsa,Chris Rea-e, Barry Waita, Kraftwerka...
     Isto tako volim soul,jazz, latino i naravno reggae.
Sačuvana
Maarinaa
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 03.07.2006. 13:02 »

Citala sam skoro u nekim novinama da ljudi sve vise i vise zapostavljaju domacu scenu. I da to dovodi u krizu nasu muziku pa je to i sam cin "ne biti Srbin" i ne ocuvavati domacu muziku vec slusati neke "bludne Amerikance".  Da li mislite da je to neka kritika koju treba prihvatiti ili..........
 Ja se donekle slazem s ovim...mada......."ne biti Srbin" smejanje  smejanje zbog toga sto ne slusas domacu muziku :shock:

Naravno ne mislim na Grand,City records vec na nesto poput Bore Corbe, Discipline Kicme, Bjesova, Ramba Amadeusa, Mistake Mistekea,Diluviuma, Del Arno Benda, Negativa...po meni
A po vama??
Sačuvana
The Fabulous Cadillacs
Gost
« Odgovor #14 poslato: 03.07.2006. 15:45 »

Curtis Mayfield - Move on up

http://www.punkasspunk.com/phancy/index.php?d=20050711

da se malo oraspolozite...  :wink:
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 29   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: