|
Thanatos
Gost
|
 |
« poslato: 23.06.2006. 22:32 » |
|
Ja sam ljubitelj starog dobrog roka 60-ih i 70-ih godina. The Doors, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd...
Koji su vaši omiljeni izvođači, pesme, tekstovi... ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24.06.2006. 13:12 » |
|
Ja recimo najvise volim technical death metal (uglavnom sa uticajem jazz-a) [Cynic, Death, Necrophagist], technical progressive metal [Spastic Ink, Spiral Architect, Atheist..]... itd. Od ne-metal bendova (a inace jedan od mojih fav bendova) Pink Floyd! Puno volim i neke jazz likove. Na primer : Django Bates, Pat Metheny, and stuff like that.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 25.06.2006. 19:18 » |
|
Ja sam prilicno vremena posvetila slusanju Sonate Arctice... ne znam ni koliko je ljudi uopste i culo za njih (ovde, mislim u Nisu), ali to je power-metal bend sa vrlo interesantnom muzikom i fenomenalnim tekstovima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26.06.2006. 00:00 » |
|
tema o muzici! odlicno!
sto se mene tice, stari soul i pimp funk - dominantni pravci ali ima i par modernih ( ali nepoznatih bandova ) jako volim ako nekog interesuje soul i funk, rado cu ga uputiti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
schism
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26.06.2006. 02:37 » |
|
Ja obozavam muziku 60ih i 70ih ali tipa Zeppelini koje smatram jednim od najboljih bendova svih vremena, onda volim grunge, to mi je omiljeni pravac (Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam, Soundgarden) a mogu ponekad da poslusam i neki metal kao npr Metallica ili eventualno Pantera mada mi nikada nije polazilo za rukom neko udubljivanje u metal...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nicolas Berihon
Nazionalist
Teatralni mislilac

Duh bunta: +4/-4
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26.06.2006. 14:27 » |
|
Prvo čega se setim PJ Harvey, Radiohead, Tool..... e, da .... Portishead!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 27.06.2006. 00:20 » |
|
da li neko slusa Fun Lovin' Criminals, Stereo MC's, The Streets....?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lvzifer
Slobodni mislilac

Duh bunta: +15/-10
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 27.06.2006. 20:51 » |
|
uh svakakvu , najvise gitarsku .. mnogo pravaca
Thrash metal ,death metal , gothic metal , raw black metal , Hardcore punk , punkrock , post punk , post hardcore , oldschool hardcore , emo hardcore , metalcore prvce , Rock stari , domaci rock i punkrock(sto je u sustini isto) onda EBM , malo psidze moze da prodje , industrial , horror punk , jazz i bluse mogu da prodju uzivam da ih slusham ali nisam preterani ljubitelj.. etc.. mnogo toga
od bendova
UNISON , MIsfits, MInistry , Laibach , joy division , killing joke, nofx , raised fist , Tool , A perfect circle , Neurosis , :wumpscut:, s.o.d, DRi , pink floyd , stretch arm strong , Boy sets fire , Exploited , EKV , rambo amadeus , type o negativ , slipknot , marilyn manson , ak47
i josh mnogo mnogo toga...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Some people think they think but they are not really thinking so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
|
|
|
Vixen
Narodni mudrac

Duh bunta: +4/-0
Van mreže
Pol: 
Always look back...
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 28.06.2006. 09:56 » |
|
Dok sam jos bila u osnovnoj skoli,da li zbog tadasnjeg vremena ili cega vec,slusalal sam razne vrste rap,hip-hop,rnb pa bih iz tog doba medju favorites izdvojila-2pac,Coolio,tadasnjeg puff-dady-ja. Medjutim kasnije brat je poceo da nas sve po porodici "edukuje" o metalu,hard-rock-u,metal-rock-u.Sada bih kao neke od meni dopadljivih grupa izdvojila grupe-System of a Down,Sepultura,Metalica i naravno Korn. Ipak ostali su i tragovi "uticaja" mojih roditelja(nepopravljivih rokera) tako da su(bez uvrede) po meni bendovi za sva vremena-Doors,Duran-Duran,Jon Bon Jovi,Scorpions i Guns 'n' Roses. u svakom slucaju-love is a bad medicine and althoguh you take much you'll never get enough
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Every sweet with sour is tempored still
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 28.06.2006. 13:47 » |
|
moj matori jak voli Ray Charlesa i tako sam se kao klinac navukao na pravi r'n'b koji me je odveo u soul i pimp funk. Keva mi je usadila ljubav prema zenskom vokalu kljukajuci me sa Janis Joplin a kad mi je burazer dao Hendrixa, to je bilo otkrovenje... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
morningstar
Narodni mudrac

Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 29.06.2006. 12:58 » |
|
I saw a star beneath the stairs glowing through the melting walls. Who will be the first to begin their fall? Or will we become one?
Am I the star beneath the stairs? Am I a ghost upon the stage? Am I your anything?
I saw a star beneath the stairs glowing bright before descent and in the morning there is nothing left but what's inside of me.
Am I the star beneath the stairs? Am I a ghost upon the stage? Am I your anything?
And I don't want to die tonight, Will you believe in me? And I don't want to fall into the light.
Will you wish upon? Will you walk upon me? I don't want to die tonight.
Will you believe in me tonight?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 29.09.2007. 07:42 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
nightmare
Narodni mudrac

Duh bunta: +2/-1
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02.07.2006. 19:49 » |
|
Kad sam dobro raspolozen slusam Cecu, Jeku Karleusu, Zoricu Brunslik, Daru Bubamaru, Viki, Maju Marijanu, Seki Turkovica, Mitra Mirica, Sabana, Halida Muslimovica, Kebu i njegovu cerku, Luisa... i naravno Dzej. Dok, kad padnem u bedak onda slusam neku jacu muziku kao sto su fanky-G, Djogani fantastiko, Sladja Djogani, Lunu, Kseniju Pajcin; a kad sam pred samoubistvom onda se dignem (raspolozenje) sa INDIRU.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jos malo pa profesor filozofije.
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 02.07.2006. 23:51 » |
|
da li je neko cuo ( ili slusa ) engleski band Cousteau ( cita se "kusto" ). mislim da bi vam se svideo, cudna mesavina rocka, indya, soula i klubske svirke....nepoznat band, imaju 3 albuma i malo ali verno sledbenistvo. ako neko zeli da ih skapira evo link za jedan njihov hit... http://www.netmusicitalia.it/mp3chart/links/0049.htmldobra stvar za kisne veceri...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maarinaa
Narodni mudrac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 03.07.2006. 12:35 » |
|
Po meni je muzika 80-ih najbolja. Mada nisu losi ni neki novi bendovi poput Coldplay-a,Maroon 5.... Ali ipak moj dan ne prolazi bez Bob Marleya,Dire Straitsa,Chris Rea-e, Barry Waita, Kraftwerka... Isto tako volim soul,jazz, latino i naravno reggae.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maarinaa
Narodni mudrac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 03.07.2006. 12:53 » |
|
SQUARE ONE
You're in control Is there anywhere you want to go You're in control Is there anything you want to know The future's for discovering The space in which we're traveling
From the top of the first page To the end of the last day From the start in your own way You just want Somebody listening to what you say It doesn't matter who you are
Under the surface tryingto break through Deciphering the codes in you I need a compas,draw me a map I'm on the top, I can't get back The first line of the first page To the end of the last place you were looking From the start in your own way you just want Somebody listening to what you say
IS THERE ANYBODY OUT THERE WHO IS LOST AND HURT AND LONELY TOO Are they bleeding all your colors into one And ifyou come undone As if you'd been run through Some catapult it fired you You wonder if you chance will ever come Or if you're stuck in square one
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 29.09.2007. 07:47 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|